Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכשיר ב- 1400 ש"ח שעליו שאלתי כאן כולל את הגרסה המורחבת, זה אומר צ'יפ הכי טוב קורא צרובים והכל, משלוח עד הבית, מעמד למכשיר, 2 שלטים מקוריים במקום אחד, ושני כבלי מאריך לשלטים.

אני אחזיק את המכשיר שנים על גבי שנים כמו את המחשב ולכן חשוב חדש שלא יעשה לי בעיות, אני לא אחד שכשיוצא משהו חדש אני רץ לקנות.

בהתחשב לנתונים האלו שווה לקנות?

שוב תודה מראש..

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יצא לכם לראות את ה-PS2 בגרסת המתרוממים ?

ראיתי ב-BUG השבוע PS2 למכירה בצבע וורוד !

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שמע Stio

המכשיר שלי לא עשה לי בעיות בכלל ולא שמעתי על מחלות לPS2 ככה שבמקומך הייתי מחפש משומש מהדגמים החדשים(או כסוף או דק, שנדמה לי שיש לו חיבור לרשת) זה הכי משתלם.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

אם משומש אז רק את הדק

בעבה מחיר העינית הוא פי 5 ממחיר העינית במכשיר הדק

לדעתי הבעיה היחידה בקניית משומש היא מצב העינית לא ניתן בבדיקה מהירה לדעת מה מצבה

אני אישית הייתי חוסך ל PS3

פורסם

1000 או 1400 זה לא משנה.

ברגע שקנית את הפליסטיישן סיימת לשלם עליו. אתה צורב כמה שבא לך מה שבא לך בעלות אפסית ואז אתה מרגיש שעשית עיסקה מעולה.

במכשיר ה-PS3 כל משחק עולה 300-400 שקל, אין אפשרות צריבה ונכון לרגע זה (שזה שנה מצאת הקונסולה) אף אחד לא יודע איך לבצע RIP של משחקים, כך שאתה *באמת* תצטרך לקנות משחקים אם אתה קונה אותה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אם תיהיה מעוניין אני מגיע לארץ בעוד כשבועיים וייתכן שאמכור את ה-PS2 שלי (יש לי אותו כ-4 חודשים בערך,נקנה חדש עם צ'יפ לצרובים,המכשיר הדק).

פשוט לצערי אין לי ממש זמן להתעסק איתו,כך שאם תיהיה מעוניין צור קשר בפרטי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

:twisted:

1000 או 1400 זה לא משנה.

ברגע שקנית את הפליסטיישן סיימת לשלם עליו. אתה צורב כמה שבא לך מה שבא לך בעלות אפסית ואז אתה מרגיש שעשית עיסקה מעולה.

במכשיר ה-PS3 כל משחק עולה 300-400 שקל, אין אפשרות צריבה ונכון לרגע זה (שזה שנה מצאת הקונסולה) אף אחד לא יודע איך לבצע RIP של משחקים, כך שאתה *באמת* תצטרך לקנות משחקים אם אתה קונה אותה.

בגלל זה קונים XBOX360 , גם משחקים מוצלחים הרבה יותר! וגם גרפיקה טובה יותר וגם קהילת LIVE גדולה בהרבה.

אפשר לצרוב משחקים על דיסק DL (8.5GB) שעולה 15 שקל.

בPS3 אם הוא יפרץ, הדיסקים הם BLUR RAY (50GB) הצורב עולה 2000 שקל וכל יחידת דיסק עולה 50 שקל.

אז תעשו את החשבון לבד.

פורסם

בגלל זה קונים XBOX360 , גם משחקים מוצלחים הרבה יותר! וגם גרפיקה טובה יותר וגם קהילת LIVE גדולה בהרבה.

בPS3 אם הוא יפרץ, הדיסקים הם BLUR RAY (50GB) הצורב עולה 2000 שקל וכל יחידת דיסק עולה 50 שקל.

אז תעשו את החשבון לבד.

ה-360 כבר מיושן, הגראפיקה בטוח לא טובה יותר מ-PS3 ועל ה-LIVE צריך לשלם כסף כל חודש.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אז תעשו את החשבון לבד.

המחירים של ה BLUE RAY ירדו עם הזמן

כמו כל דבר חדש

פורסם

חבל שאין לכם מושג מה אתם מדברים.

מנכ"ל Activiosn נתן דעתו יחד עם הרבה חברות משחקים על הקונסולה של PS3 , מעבדים חזקים במיוחד וגם מעבד גראפי גרוע. אי אפשר ליצור משחקים לקונסולה הזאת ,היא נכשלה. עובדה שPS2 נמכר יותר מPS3 , וXBOX360 מכרו יותר מ15 מיליון לעומת 7 של PS3.

השוואה בגרפיקה של XBOX360 לPS3 , ניתן לראות שבPS3 הטקסטורות טיפה מטושטשות כדי שהכרטיס גרפי יספק FPS סביר.

ps3vs360_06.jpg

התמונה ממשחק CALL OF DUTY 4 שיצא לפני חודשיים וחצי.

פורסם
PS3 במחשב כל חצי שנה יוצא כרטיס מסך חדש, טוב פי 1.5 ע"פ עקרון חוק מור..

מה הקשר בין גורדון מור מאינטל ולתיאורית הכפלת מספר השבבים על הCPU כל 18 חודש - לבין כרטיסי מסך?

פורסם

תמיר - אתה מתכוון למנכל ואלוו שבסוף מוציאים את המשחקים שלהם לPS3 כמו גדולים

המעבד הגרפי בו מצוין - פשוט שונה משל ה360 והXBOX - ממש לא עבר את ה15 מיליון.

ובלי קשר אם תחשב את זה פר חודש עם העובדה שהXBOX יצא שנה לפני כשלא היתה תחרות בשוק - תקבל קצב מכירה דומה פר חודש.

רוצה עוד דברים?

לXBOX אין כונן בגודל נורמאלי מה שגורם למשחקים לצאת בכמה דיסקים , אין אופציה של התקנה על דיסק קשיח כי יש גירסאות בלי דיסק קשיח , אין מתאם רשת אלחוטי - כי הוא עולה עוד 100$ בנפרד - והכי חשוב - בין רבע לשליש מהקונסולות נכחדות מהRING OF DEATH - שסבבה אם אתה בארה"ב - אתה מקבל אחת על חשבון מייקרוסופט או תיקון - אבל בארץ ?

אתה מחפש מי יסתכל עליך כי אין יבואן רשמי.

הלאה - כדי להרשם ללייב אתה צריך כרטיס נקודות או כרטיס אשראי אמריקאי , או לחילופין לשלם סכום כמעט כפול באירופה....

ואל נא נשכח - שמייקרוסופט הרגו את הXBOX המקורי עם פחות מ4 שנים בשוק - אז תהנו נשארו עוד שנתיים ל360 :)

ואני יכול להמשיך ללא סוף.

אל תנסה להציג תמונה חד צדדית - כי זה ממש לא מצב השוק כרגע.

בקשר לגרפיקה המטושטשת כדי להשיג פריימרייט גבוהה , הרשה לי לגכך - אתה ראית איזה דוגמא הבאת? יש כמה דוגמאות יותר קונקרטיות במשחקים ישנים יותר שהPS יצא.

במקרה הטוב זה פורט בינוני כי יותר קל לתכנת ל360 ואז להמיר לPS3 (קל וזול) - ברוב המשחקים החדשים זה לא ממש ככה (תעיף מבט בASSASIN CREED) וכשכותבים כראוי זה אפילו הפוך (תעיף מבט בפריימרייט בMCRAE DIRT - הפלייסטיישן אוכל את גירסאת הXBOX בלי מלח כשהשנייה כונתה בכמה אתרים בתור תצוגה של STOP ANIMATION).

If living is for learning

Then dying is forgetting

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סליחה שאני מקפיץ את השרשור אבל זקוק בשנית לדעתכם.

זוכרים את הסוני 2 שעליו פתחתי את הדיון? בסוף לא קניתי, אבל חבר מהבסיס קנה אותו ב- 1400 ש"ח לפני חודש.

מדובר על המכשיר הדק+ 2 שלטים עם כבלי מאריך, מעמד מהודר, צ'יפ משוכלל עם מגן לעינית וקורא צרובים.

המכשיר נמצא חודש אחד בשימוש, כאמור כמו חדש.

החבר הזמין עכשיו מחשב ב- 5200 ש"ח והחליט למכור את הסוני 2.

הצלחתי להוריד אותו למחיר טוב לפי דעתי של 800 ש"ח, הוא מוכן לתת לי גם 15 משחקים צרובים.

האם כדאי לקנות ממנו את המכשיר? אני יכול כבר לקחת אותו ביום ראשון/ מחר.

יש לציין כי לפני שבועיים שיחקתי במכשיר במשך שעות, לא גיליתי תקלה והתרשמתי לטובה.

מכיוון שאני לא מתכוון להחליף את המחשב שלי לפי דעתי זוהי עסקה טובה. למי שלא יודע מדובר בפנטיום 3 מיושן, החודש לפני 8 שנים קניתי אותו והוא לא מסוגל להריץ שום משחק נורמלי.

תודה מראש!

פורסם

ב800 שקל מומלץ בהחלט.

חבר שלך פראייר - תנצל את זה :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...