Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלום לכם!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חדש פה.

הסיבה שאני פה זה כי אני צריך עזרה:onfire: השתחררתי מהצבא וקניתי יונדאי אטוס 99 (ידני) ואחרי כל הטיפולים הכל עובד סבבה.

רק מה? הצצתי במיכל מים והוא מלא חלודה וגושים והבנתי שזה יכול לעשות לי "סמטוחה בבטן" של האוטו (לסתום את הרדיואטור או משהו כזה)

בקיצור: השאלה היא איך אני מחליף (איפה הברזים שדרכם אפשר לרוקן את הסחחחלע הזה) ואיזה מים כדאי לי לשים.

הלפ! איי ניד סמבאדי!

פורסם

גש למוסך או למכון רדיאטורים לשם ביצוע ניקוי מערכת הקירור וגם החלפת תרמוסטט שכנראה עבר בלאי גבוה עקב שימוש בממי ברז.

כמו כן תרכוש נוזל קירור מוכן לשימוש של חברת פרסטון כ-5 ליטר.

איזה כייף לי :)

פורסם

היית מציע גם להחליף משעבת מים, סביר להניח שהיא גם כולה חלודה.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

רק אני שם לב שיש קשת של צבעים במי הקירור?

זה מעיד על שמן/רכיב שומני במים.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אני מניח שהשאלה מופנית אלי (מופיעה מיד לאחר הודעתי), אז לא.

יש כמובן רכיב שומני במים שלי, נובע מהאתילן גליקול (נוזל +G12), אך הם אדומים נקיים למשעי, ולא מכילים שום קשת צבעים כזו.

בצורה בה זה מופיע בתמונה פה, נראה כאילו יש מעט שמן במים, אולי תוצר של חוסר ניקיון/זהירות בעת החלפת נוזלים ברכב.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

בכל אופן אני מעדיף לעשות את זה לבד.

כל הסיפור (לפי מה שקראתי על רכבים אחרים) זה לרוקן הכל, לשטוף במים, ולהכניס נוזל חדש. עכשיו, הסרט שלי זה שאני לא יודע איפה הברזים לפתיחה וזהו.

פורסם

חפש בחלקו התחתון של הרדיאטור, אם הרכב שלך לא שונה משמעותית מרכבים אחרים יש מצב שתמצא שם את הפקק.

• תוכן חדש...