Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איזה אוקטן חבר שלך ממלא או מילא בזמן הבדיקה?

איזה צ'יפ מאפשר להמשיך לנסוע על 95 אוקטן?

למה הרוב כותבים אבסולוט (וודקה?) במקום אפ-סולוט?

98, תמיד.

לא יודע, בכל מקרה מומלץ לתדלק 98 למרות שלא חובה.

רשמתי בשביל הבדיחה, לא חשבתי שמישהו ייקח את רציני :roll:

פורסם
באיביזות FR החדשות, K03 SPORT מגיע עם 150 כ"ס ולכן REVO נותן שיפור של 57 ל 207 כ"ס (מורכב אצלי באותו),אפסולוט במקרה הזה מרים דווקא ל 212 כמו בקופרה.

אפסולוט נותן 212 וריבו נותן 207 - איפה אתה חי?! מזה הוקוס פוקוס.

אם לא היית חי בסרט היית יודע ש-K03 ו-K03S הם כמעט אותו הדבר בכול הפרמטרים כולל זמינות וטווח גדישה יעיל עם יתרון קטן ל-K03S.

פורסם

ההבדל בין ה K03 ל K03S הוא שהS מחזיק גדישה 250 סל"ד יותר.

האיביזה FR מגיעה עם K03 רגיל לפי מה שידוע לי, רק הקופרה מגיעה עם ה S.

אני מכיר איביזה צהובה שהקסנונים שלה מוסיפים לה עוד 4.7% למומנט :wink:

פורסם
אני מכיר איביזה צהובה שהקסנונים שלה מוסיפים לה עוד 4.7% למומנט :wink:

אני מכיר איביזה 20VT צהובה שהמדבקה של בארט סימפסון מוסיפה לה עוד 20 כ"ס :twisted::twisted:

פורסם

באמת התבלבלתי התכוונתי לריבו לא איבורי

בכל מקרה הבנתי שאין דבר כזה עליה של 57 כוח סוס רק בעזרת ציפ

וכדאי לעדכן את התוכנה של אבסולוט באי אנד אי

או שלא הבנתי נכון?

יש חנות שנקראת נאסקאר בחיפה שווה לנסוע לשם

או שאין שם שום דבר מיוחד שאני לא יוכל למצוא בתל אביב?

פורסם

כל פעם הויכוח הזה חוזר על עצמו עם כל מיני שטויות שנזרקות לאויר..

זה כבר נבדק הרבה מאוד פעמים הציפ הכי חזק ל-1.8T הוא של אפסולוט והוא משווק על ידי אי אנד איי אז מספיק עם הויכוחי סרק האלה פה בפורום כי הנושא כבר נבדק והוכרע לטובת האפסולוט פעמים רבות בכביש..

S2K-T...R.I.P

פורסם

כל אקזמפלר מגיב לצ'יפ באופן טיפה שונה וזה מאוד תלוי במצב המנוע, באיזה חודש הרכב יוצר (יש הבדלי תוכנה קטנים)

מה המצב הכללי של כל המערכות ברכב וכ'ו ככה שמה שרשמת ממש לא נכון לפי דעתי.

פורסם

fish זה נבדק כבר כמה פעמים ואישית ההיתי עד לזה,חבל לחפש תרוצים,ושני הרכבים עם אותו קוד מנוע AYP...ואף אחד מהם לא היה חולה או מצונן.

פורסם

שורה תחתונה.

ציפ עדיין יתן לו 180 בגולף

עד שבדיקת דיינו תוכיח לי אחרת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
fish זה נבדק כבר כמה פעמים ואישית ההיתי עד לזה,חבל לחפש תרוצים,ושני הרכבים עם אותו קוד מנוע AYP...ואף אחד מהם לא היה חולה או מצונן.

מה הקשר שבדקתם, אני לא מתווכח איתך בגלל שמה שבדקתם פשוט לא יסודי בצורה אסלוטית!

האם הקילומטראז' של הרכבים זהה? מצב הגיר והקלאץ' זהה? מצב המנוע מבחינת הקומפרסיה זהה? מצב צינורות הגדישה זהה? האם הם יוצרו באותו חודש? (יש הבדלי תוכנה בין חודש לחודש) מצב הטורבו בדיוק אותו דבר? האם הצמיגים זהים ובאותו מצב? וכו' וכ'ו.

פורסם

ידידי אנחנו מדברים פה על מכוניות משנות ה2000 לא שנות ה80...כלום לא רלוונטי למה שאמרת.

ואין שום הבדלי מחשב בין האיביזות תצא מזה!

פורסם

יש הבדל בין תוכנות המחשב בין חודש לחודש.

ואתה מדבר פה על רכבים משנת 2001-2002 שאת רובם אנסו ושחטו ללא רחם ככה שכל הדברים שרשמתי משפיעים מאוד על הרכב ללא שום קשר לאיזה צי'פ יש לך.

• תוכן חדש...