Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרויקט שיפוץ דגם רוסי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום השגתי דגם של מכונית רוסית היא הגיע אלי במצב גרוטאה צבע מתקלף וחלודה.

מיד החל הפירוק הגוף מהשילדה פורקו הפנסים והטמבונים. הגוף שופשף כמעט עד היסוד .היתה לי בעיה עם בחירת הצבע ולבסוף הוחלט על צהוב

לפניכם כמה תמונות מהתהליך השיפוץ. ההרכבה עדין לא בוצעה היות ועשיתי לאוטו כמה שכבות של צבע.

כמה חבל ששיפוץ כזה בפועל לרכב רגיל לוקח כמה חודשים

מה שחסר לדגם הזה הוא מכסה המנוע

חלקים 003.jpg

חלקים 004.jpg

חלקים 005.jpg

חלקים 006.jpg

חלקים 007.jpg

חלקים 008.jpg

פורסם

לאוטו קוראים מוסקביץ' בגלל שהמפעל ייצור היה ממוקם במוסקבה.

ואני לא זוכר שאי פעם ראיתי אחד כזה צהוב. (חוץ ממוניות)

הם בדר"כ היו אדומים (נחשו למה?)

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
לאוטו קוראים מוסקביץ' בגלל שהמפעל ייצור היה ממוקם במוסקבה.

ואני לא זוכר שאי פעם ראיתי אחד כזה צהוב. (חוץ ממוניות)

הם בדר"כ היו אדומים (נחשו למה?)

למה???

פורסם

כשהייתי ילד רוסי קטן היו לי מיני דגמים כאלה.

היו דגמים של כל רכב "רוסי" וכמה מחו"ל, הדלתות, המכסה של הבאגאז' ומכסה המנוע כולם היו נפתחים ונסגרים (היה לי גם דגם של קאמאז).

אי אפשר היה להשיג דגמים מאיכות כזו בארץ וגם היום לא מייצירים כאלה.

פעם אחרונה שנתקלתי בדגם כזה למכירה היתה בשוק הבוכרי ביפו, מתחרט עד היום שלא קניתי.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

פשוט היית מזמין רכב ומחכה בתור 10 שנים לקבל אותו.

הצבע זה פשוט מה שהיה במלאי, היו תקופות שבהן צבע "קרם" היה הכי נחשק.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

כרגע יצא האוטו מהמוסך .הפנסים והטמבונים הורכבו . בוא נגיד שבשביל פעם ראשונה יצא סביר ביותר

עכשיו אתם אלו שתגידו איך יצא ?

בשבוע הבא אני מביא אותה למפגש להשקה יש למישהו לתת לי כיסוי

חלקים 023.jpg

חלקים 024.jpg

חלקים 025.jpg

חלקים 026.jpg

חלקים 027.jpg

חלקים 028.jpg

פורסם

בפעם הבאה שתרצה להגיע לתוצאות יותר טובות, אני מציע שלא תשייף את הצבע אלא תסיר אותו עם מסיר צבע, כך כל הצבע ירד גם מהחריצים הקטנים וכך תגיע לגימור הרבה יותר חלק ואחיד, מניסיון.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

איפה יש דברים כאלו? אני מחפש כבר שנה 127 ולא מוצא...

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
כשהייתי ילד רוסי קטן היו לי מיני דגמים כאלה.

היו דגמים של כל רכב "רוסי" וכמה מחו"ל, הדלתות, המכסה של הבאגאז' ומכסה המנוע כולם היו נפתחים ונסגרים (היה לי גם דגם של קאמאז).

אי אפשר היה להשיג דגמים מאיכות כזו בארץ וגם היום לא מייצירים כאלה.

פעם אחרונה שנתקלתי בדגם כזה למכירה היתה בשוק הבוכרי ביפו, מתחרט עד היום שלא קניתי.

לי עדיין יש אוסף לא קטן של הדגמים הרוסיים. פעם הם ידעו לעשות דגמים באיכות מעולה! לצערי, עם הזמן הם כנראה לא טיפלו במכונות הייצור, ועכשיו הם עדיין מייצרים את אותם הדגמים, אבל באיכות חרא! ממש! וחבל... בכל מיקרה- למי, שמעוניין בדגמים 1:43 רוסיים- יש לא מעט אצל ווילנצ'יק (כולל מלא סוגים של המשאיות, וחלקן עדיין באיכות סבירה), וגם חלק מחנויות הספרים "הרוסיות" באלנבי ראיתי, שהתחילו לייבא דגמים כאלה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...