Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה אתם ממליצים על 4גיג'? נראה לי שזה לא יעמוד בעומס כי רק המגברים ביחד הם 2500 וואט ו4 גיג' יכול להעביר רק חצי אם אני לא טועה

IBIZA 20vt

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין דבר כזה שהכבל לא עובר בתעלות, אם רוצים להעביר אותו, הוא יעבור שם כמו גדול.

צודק אני העברתי 0 גיי'ג ועוד העברתי אותו בתוך השילדה אז 2 גיי'ג לא אמורה ליהיות בעייה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

כבל 4 גיי"ג בהחלט מספיק

כמו כן אין שום בעיה בכבל 2 גיי"ג

ואין שום בעיה בכבל 0 גיי"ג

העניין הוא שמעבר ל-4 גיי"ג אתה סתם מוציא כסף מיותר ומקשה על ההתקנה

המגברים שברשותך יעבדו ממש אותו הדבר עם כל אחד מהערכות

חוץ מזה יהיה לך הרבה יותר קל להשיג פיוזים ומחברי תוספת לכבלים 4 גיי"ג בארץ

בברכה

D.C

earthquake sound frik

פורסם

בוקר טוב, מצטער על ההקפצה הפתאומית...

אני לפני הזמנה של החיווט למערכת שליי..איזה קיט להזמין (פעם אחרונה ודי)

2 גיג'-JL Audio

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=20

4 גיג'-Stinger

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=2920

4 גיג'-Stinger

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=5417

יש להתחשב בכך שמערכת בסביבות ה1300 RMS ו-3000 וואט בכללי...

IBIZA 20vt

פורסם
אז מה אתם ממליצים על 4גיג'? נראה לי שזה לא יעמוד בעומס כי רק המגברים ביחד הם 2500 וואט ו4 גיג' יכול להעביר רק חצי אם אני לא טועה

שמערכת החשמל האומללה במזדה 3 תוכל לספק את האמפרז' הדרוש ליצירת 2500 וואט RMS זו תהיה הבעיה שלך.

עד אז, גם 4G יספיק לך כי פשוט האמפרז' שלך לא מסוגל לספפק מעבר לזה.

2500 וואט RMS הם שווי ערך ל+-200 אמפר.

עם אלטרנטור של 70-90 אמפר עם מחשבי רכב,אורות גבוהים,מגבים,מפזר אדים,מזגן,איתותים,אורות דרך,מנורות פנימיות,וונטה מאוורר,מצת לא ישאר לך אפילו 40 אמפר פנויים.

להמליץ לבחור על 0G ועל 2G זה פשוט לא לעניין, כי מדובר על כבלים שמיועדים לעוצמות הרבה יותר גבוהות ממה שניתן להגיע ברכב זה.

under construction..

פורסם

לא צריכה להיות שום בעיה להעביר את החיווט במזדה זה אחד הרכבים הקלים ..מה שכן תוודא שהקבל יהיה כמה שיותר קרוב למונו אחרי הפיצול..ואם תרצה להדר במצווה שים גם קבל לסטריאו..לפני הפיצול...לדעתי 1 פארד יספיק..

בהצלחה..

פורסם
שמערכת החשמל האומללה במזדה 3 תוכל לספק את האמפרז' הדרוש ליצירת 2500 וואט RMS זו תהיה הבעיה שלך.

עד אז, גם 4G יספיק לך כי פשוט האמפרז' שלך לא מסוגל לספפק מעבר לזה.

2500 וואט RMS הם שווי ערך ל+-200 אמפר.

עם אלטרנטור של 70-90 אמפר עם מחשבי רכב,אורות גבוהים,מגבים,מפזר אדים,מזגן,איתותים,אורות דרך,מנורות פנימיות,וונטה מאוורר,מצת לא ישאר לך אפילו 40 אמפר פנויים.

להמליץ לבחור על 0G ועל 2G זה פשוט לא לעניין, כי מדובר על כבלים שמיועדים לעוצמות הרבה יותר גבוהות ממה שניתן להגיע ברכב זה.

ועוד 99% אחוז רכבים שמדוברים כאן.

• תוכן חדש...