Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו קליאו 95 גיר ידני הזרקה חד נקודתית,לא מזמן הוחלף הבוסטר מאז האוטו נכבה בעצירה לאחר נסיעה,הבעיה לא מופיע לא בנסיעה ולא בעת שהרכב במצב עמידה.

אשמח אם תוכלו לכוון אותי לדברים שניתן לבדוק.

פורסם

תיבדוק שצינור הוואקום שמתחבר מהבוסטר מחובר טוב ומהודק ושאין בו קרעים/סדקים.

לא יודע אם זה קשור פשוט חשבתי שיתכן ויש יניקת אוויר לא מבוקרת.

פורסם

בדוק האם יש בעיה של בריחת ניצוץ מהמפלג.

תיתכן כמובן גם תקלה של כוהל הצתה באם קיים ברכב ואם הוא בתוך/מחוץ למפלג.

אם לא נדלקה נורת תקלה האבחון יהיה מאוד קשה ותצטרך להיעזר בסבלנות עד לפתרון יעיל של התקלה.

לדעתי יש בעיה חשמלית וחשמלאי רכב מקצוען יעלה בסופו של דבר על הבעיה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בדוק האם יש בעיה של בריחת ניצוץ מהמפלג.

תיתכן כמובן גם תקלה של כוהל הצתה באם קיים ברכב ואם הוא בתוך/מחוץ למפלג.

אם לא נדלקה נורת תקלה האבחון יהיה מאוד קשה ותצטרך להיעזר בסבלנות עד לפתרון יעיל של התקלה.

לדעתי יש בעיה חשמלית וחשמלאי רכב מקצוען יעלה בסופו של דבר על הבעיה.

אכן צדקת,היית בריחה של ניצוץ די רצינית מאזור מכסה המפלג,הוחלפו חוטי הצתה, נוקו המגעים,הביעה נפתרה.

פורסם

במקרה הזה היה מספיק להתקרב אם היד למכסה מפלג שהרכב מונע,ולהבין בכל רמ"ח איברך מה זה בריחת ניצוץ.:shock:

החוטים היו ממש רופפים ואחד מהם היה פשוט ללא ראש שמתלבש על מכסה המפלג.

לפחות אמיצים: ניתן לעשות את הבדיקה בלילה ואז אמורים לראות את הבריחה-לא ניסיתי את העניין.

זה כמובן בתנאים ביתיים.

במוסך יש מכשיר שבודק את זה,הוא נראה כמו מד חום דיגיטלי.

• תוכן חדש...