Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש דמיו, עם 40K ק"מ. עם אחריות עד 100k,

אין תאונות וכאלה..

עולה 67K , המחירון הוא 75K

אוטומטית.

אין לי אפשרות לחפש רכב מפרטי או משהו, כי אין לי זמן ואני לא מבינה הרבה ברכבים...

אז זה או ממגרשים או סיריון חדשה במידה ויציעו מחיר טוב ותשלומים נוחים (זה הרכב החדש היחיד שאני יכולה להרשות לעצמי...)

אני לא רוצה להתחיל להיכנס לכל העניין של רכבים יד שניה שאין לי מושג מה עבר עליהם...

בעיקרון אני מחפשת רכב קטן יחסית (לא חובה מיני), אוטומטי, בסכום של עד 90k, במידה ואכן יש תשלומים (יש מבצע לסיריון 20k בתשלומים), ובמידה ואין בסביבות 60k...

אני מעדיפה חדש ולא להיכנס בכלל לרכב מהשכרה, שאני לא כל כך אוהבת את הרעיון...

מה אתם אומרים?

פורסם

ויש אפשרות להימתח עוד קצת קחי הלוואה מהבנק תמורת שיעבוד הרכב , ותקני יאריס 1.3 אוטומטית חדשה ב100K. היא טובה עשרות מונים מהסיריון. אם יש לך אפשרות ללכת על זה , זו תהיה הבחירה הטובה ביותר. או במידה ותחליטי כי יש לך זמן להתעסק קצת עם הקניה חפשי אחת כזו משומשת.

עדיף לא לקנות רכב ממגרשים.

במידה ואת חושבת על רכב עם עבר של ליסינג , הוא צריך לעבור בדיקות קפדניות כמעט כמו בפרטי, היתרון היחידי, והחלקי, הוא שלרוב חברת הליסינג, בעיקר עם היא גדולה (לא להתעסק עם דברים מפוקפקים, לא חסרים כאלו) לא תרמה אותך לגבי מצב הרכב , אבל היא גם לא תמהר לספר הכל. חשוב לקחת רכב ליסנינג לבדיקה עצמאית שלך, ולעולם לא להסתמך על הבדיקה שלהם.

עריכה - אופציה נוספת, סיטרואן C3! אפשר למצוא כאלו שזכו בהן במפעל הפיס, בדגם 1.4 אוטומטי, הן לרוב נמכרות ב10K בערך פחות ממחיר המחירון. אפשר למצוא כאלו אשר אפילו לא יצאו מהחברה עדיין (עדיף). זו יכולה להיות עסקה לא רעה. אינני יודע האם רכב כזה ירשם כיד 01 על שמך, או כיד 02, צריך לבדוק את הנושא. בדקת האם לובינסקי מציעים תשלומים \ עסקת מימון כל שהיא על ה206\C3?

*כל הרכבים שהזכרו כאן, טובים מהדמיו.

פורסם

זהו, שגם בשביל הסיריון אני לוקחת הלוואות ו 90K זה המקסימום של המקסימום... וחוץ מזה שהם נותנים תוכנית תשלומים טובה. אני מתה על היאריס, אבל הייתי בטויוטה. הם רוצים הכול במזומן.... והמחיר רק מתחיל מ 100K.... כך, שאין מצב....

וגם ניסיתי לחפש אחת משומשת... מאוד נדיר למצוא... וגם אין לי זמן לחפש בנרות....

לגבי, הרכבים האחרים שהזכרת יש לי קצת בעיה עם הסיטרואן וצרפתיות בכלל שכן הייתה לי סיטרואן שעשתה הרבה בעיות ומאז אני מחרימה אותה ואת חבריה הצרפתיות...

אני מעדיפה יפניות....

לגבי ליסינג ומהשכרה בכלל... אני עבדתי בליסינג... ראיתי מה היה עובר על רכבים כאלו... ובדרך כלל אני ממש אנטי השכרות, אבל אין לי ברירה כל כך....

סיריון או מליסינג???

פורסם
זהו, שגם בשביל הסיריון אני לוקחת הלוואות ו 90K זה המקסימום של המקסימום... וחוץ מזה שהם נותנים תוכנית תשלומים טובה. אני מתה על היאריס, אבל הייתי בטויוטה. הם רוצים הכול במזומן.... והמחיר רק מתחיל מ 100K.... כך, שאין מצב....

וגם ניסיתי לחפש אחת משומשת... מאוד נדיר למצוא... וגם אין לי זמן לחפש בנרות....

לגבי, הרכבים האחרים שהזכרת יש לי קצת בעיה עם הסיטרואן וצרפתיות בכלל שכן הייתה לי סיטרואן שעשתה הרבה בעיות ומאז אני מחרימה אותה ואת חבריה הצרפתיות...

אני מעדיפה יפניות....

לגבי ליסינג ומהשכרה בכלל... אני עבדתי בליסינג... ראיתי מה היה עובר על רכבים כאלו... ובדרך כלל אני ממש אנטי השכרות, אבל אין לי ברירה כל כך....

סיריון או מליסינג???

בטויוטה מציעים הלוואות בשיתוף עם בנק הפועלים, דרך הסוכנות הראשית וסוכנויות המשנה. תבררי את הנושא, תוספת התשלום כדאית - היאריס עדיפה על האלטרנטיבות שלך משמעותית.

פורסם

אם התקציב שלך הוא עד 90K לא תהיה בעיה למצוא יאריס 02 או 03. הבעיה זה למצוא אחת כזו משנת 00-01.

הנה כמה:

http://luach.ynet.co.il/SearchOut.asp?Z=C&TZ=UsedCar&search_nm=prvt&nCarMhLIKg=&Page=1&nCar2CarTyCd=11%2C21&sCarTyDesc=%F4%F8%E8%E9&sCarMnfDesc=&sCarModelDesc=&sCarRegionDesc=&sCarGearDesc=&fromagnt=&nCar2CarTyCdTemp=11%2C21&sCar2MhModelCd=51_200&nCar2MhMnfCd=51&nCar2RegionCd=&nCarModelYr=&nCar2MhGearTyCd=

לדעתי שווה להשקיע את הזמן בלמצוא אחת כזו, ללכת לבדיקה אם יש שאלות נשמח לעזור, ונוכל גם להמליץ בשמחה על מכון בדיקה טוב (לפחות באזור המרכז). היאריס פשוט טובה משמעותית מהסיריון.

לגבי השאלה סיריון או ליסינג, קשה לדעת. אגב נהגת בסיריון? לדעתי אם כבר את מתחילה עם התעסקות עם רכב לא חדש - יאריס. גם רכב ליסיניג ידרוש עבודת בדיקה, וסה"כ זה לא כזה נורא (לרוב...) לחפש רכב משומש יחסית חדש משנת 02-03 אשר יכנס לך לתקציב. ואת העבודה של החיפוש ובדיקה תקצרי בכך שתקבלי רכב טוב משמעותית.

בקיצור לדעתי - או יאריס משומשת. או סיריון חדשה.

פורסם

קודם כל, תודה על העזרה.

העניין הוא, שאם צריך לבחור בין יאריס 02', 03' לבין רכב חדש, אני מעדיפה חדש.. גם יש לי אחריות יצרן, גם אני יודעת שלרכב אין בעיות וכמובן, זה חדש...

אני חושבת שאם מציעים רכב 03' למכירה, משהו לא בסדר איתו.. לא נראה לי הגיוני שמוכרים רכב כמעט חדש אחרי שנה בלבד... חוץ מזה, שאני כבר אהיה יד שניה... רכב שנה על הכביש יד שניה?? לא מסתדר...

חוץ מזה, שגם אין לי זמן לחפש משומשת ויש לי שבועיים בסך הכול. אני צריכה רכב בהקדם..

שמתי לב שכולם לא ממש מתלהבים מהסיריון... לאחותי יש סיריון חדשה וכן, נהגתי בה. היא מאוד נוחה ומאובזרת, מאוד זריזה, הבעיה היחידה שלה שהיא באמת לא כל כך יציבה ובעלת אחיזת כביש לא טובה כל כך, אבל מה זה כל כך משנה? אני לא נהגת מירוצים. אני צריכה רכב לנסיעות קצרות שאני יהנה ממנו... ולכל רכב מתרגלים...

פורסם
קודם כל, תודה על העזרה.

העניין הוא, שאם צריך לבחור בין יאריס 02', 03' לבין רכב חדש, אני מעדיפה חדש.. גם יש לי אחריות יצרן, גם אני יודעת שלרכב אין בעיות וכמובן, זה חדש...

אני חושבת שאם מציעים רכב 03' למכירה, משהו לא בסדר איתו.. לא נראה לי הגיוני שמוכרים רכב כמעט חדש אחרי שנה בלבד... חוץ מזה, שאני כבר אהיה יד שניה... רכב שנה על הכביש יד שניה?? לא מסתדר...

חוץ מזה, שגם אין לי זמן לחפש משומשת ויש לי שבועיים בסך הכול. אני צריכה רכב בהקדם..

שמתי לב שכולם לא ממש מתלהבים מהסיריון... לאחותי יש סיריון חדשה וכן, נהגתי בה. היא מאוד נוחה ומאובזרת, מאוד זריזה, הבעיה היחידה שלה שהיא באמת לא כל כך יציבה ובעלת אחיזת כביש לא טובה כל כך, אבל מה זה כל כך משנה? אני לא נהגת מירוצים. אני צריכה רכב לנסיעות קצרות שאני יהנה ממנו... ולכל רכב מתרגלים...

אם בלי "מרוצים" ובלי נהיגה מהירה מדי שמת לב שאחיזת הסיריון נמוכה - זה לא מדליק לך נורה אדומה? לא לשכוח שנכנסים בקרוב לחורף ואחיזה טובה יכולה בהחלט למנוע תאונה (כמו בכל עונות השנה, למעשה).

גם נסיעות קצרות עלולות להניב תאונה, אסור לזלזל בנושא...

(עם זאת ראוי לציין שהסיריון איננה איומה בנושא, היא בהחלט מתקבלת על הדעת כל עוד לא דוחקים בה יתר על המידה)

פורסם
באמת ה- YRV טובה יותר מהסיריון?

מה היתרונות לעומת החסרונות?

הYRV גדולה ומרווחת יותר מהסיריון וכמו כן לYRV יש מנוע חזק יותר - 1.3 עם 87 כ"ס לעומת מנוע ה1.0 עם ה56 של הסיריון.

מההיכרות הקטנה שלי עם הYRV מדובר ברכב חמוד ודי פשוט אך עדין מאובזר יותר מהסיריון,

כמו כן הYRV חדשנית יותר מהסריון שהושקה בארץ כבר ב98.

ההבדל במחיר ביניהם זניח יחסית, תבדקי ואולי זה יתאים לך יותר, אם אין לך אפשרות מסיבה כזו או אחרת להגיע ליאריס אז לפחות תבדקי את הYRV שעדיפה על הסיריון, כמו כן אולי תצליחי באמת כמו ששאלת בנושא אחר לקבל הנחה\מתנה מסויימת בגלל שאחותך קנתה דייהטסו לא מזמן גם כן,

במילים אחרות אם כבר דייהסטו אז באותו מחיר עדיף ללכת על הYRV.

פורסם
באמת ה- YRV טובה יותר מהסיריון?

מה היתרונות לעומת החסרונות?

הYRV גדולה ומרווחת יותר מהסיריון וכמו כן לYRV יש מנוע חזק יותר - 1.3 עם 87 כ"ס לעומת מנוע ה1.0 עם ה56 של הסיריון.

מההיכרות הקטנה שלי עם הYRV מדובר ברכב חמוד ודי פשוט אך עדין מאובזר יותר מהסיריון,

כמו כן הYRV חדשנית יותר מהסריון שהושקה בארץ כבר ב98.

ההבדל במחיר ביניהם זניח יחסית, תבדקי ואולי זה יתאים לך יותר, אם אין לך אפשרות מסיבה כזו או אחרת להגיע ליאריס אז לפחות תבדקי את הYRV שעדיפה על הסיריון, כמו כן אולי תצליחי באמת כמו ששאלת בנושא אחר לקבל הנחה\מתנה מסויימת בגלל שאחותך קנתה דייהטסו לא מזמן גם כן,

במילים אחרות אם כבר דייהסטו אז באותו מחיר עדיף ללכת על הYRV.

מדובר על סיריון 1.3 עם 102 כ"ס.

• תוכן חדש...