Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בפיאט פונטו 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב מחשבות על שדרוג הרכב הפונטו החליטה שהיא מתחילה לקטר ולעשות בעיות ... אני עדיין מתלבט אם לתקן או להחליף (הציעו לי 18500 עם הבעיות) ...ובכל אופן כמה אמור לעלות לתקן את הבעיות הנ"ל:

*בולמים אחוריים

*זרועות תא מטען

*מדיד דלק רוקד - נע למעלה ולמטה בפניות ( אמרו לי מצוף חדש 700 שקל)

*חלון חשמל עובד יום כן יום לא היום לא ...

*צבע דהוי ומכות פח (הציעו לי 4000 לפחחות כללית + צבע)

פורסם

בולמי זעזועים - מחלה ידועה בפונטו.

כל מה שאתה מתאר מוכר לי מהרכב של אחי, למעט עניין הבולמ"ז והצבע - שאצלו הם דווקא במצב טוב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

חלון זה בעיה ידועה צריך לסדר את קליפס הפלסטיק בתחתית החלון בטח איזה 200-400 ש"ח.

זרועות תא מטען לי עלו באזור ה 300 ש"ח (לפני 3 שנים).

את המדיד תעזוב בשקט הוא רוקד בכל הפונטואים נראה לי זה בעיה בתכנון.

לגבי הצבע אז המחיר נשמע לי נמוך לעבודה איכותית ולצבע איכותי.

פורסם
תודה רבה על התשובה ... ותגיד זה נורמלי שהמדיד זז ברמה של רבע מיכל בזמן פנייה ?

אצלי בפונטו S90 בדיוק אותו דבר.זו מחלה של הרכב.

פורסם

בקשר לחלון חשמל, אני לא יודע על איזה קליפס מדבר דני, אבל אצלי בפונטו הייתה בעיה דומה והסתבר שמדובר במגעים לא טובים בפלאג האדום שנמצא ליד הצירים של הדלתות. הוא מתברג לפקק ועליו כיסוי גומי.

אני פירקתי שם את ההברגה, נתתי שפריץ טוב של WD40, ניקיתי שם הכל, סגרתי וזה הסתדר.

חשוב לסגור את ההברגה ולהשחיל את הכיסוי גומי כמו שצריך, שלא ייכנס לכלוך.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תוכן חדש...