Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נתחיל בחלק התיאורטי, הידע שלי ברכבים חלש מאוד, ולכן עם אני אומר פה שטות או עושה איזושהיא טעות, אני אשמח לקבל הבהרות ותיקונים.

נעבור לחלק המכאני,

החלפתי צמיג לא מזמן ושמתי לב שהגומיה בקצה מוט ההיגוי (הצד שמחובר לגלגל) קרועה.

הלכתי למוסך והוא אמר לי שמדובר בתפוח, ושאי-אפשר להחליף רק את הגומי, משום שזה מחובר ישירות למוט.

הוא גם אמר שאין מה לעשות את זה לפני שנדרש טסט לרכב.

1. בכמה כסף מדובר? איזה עוד טיפולים עלולים לצוץ בעקבות ההחלפה (כיוון פרונט, פעמונים?) ומה מחירם?

2. באמת אין דרך להחליף רק את הגומיה, אין רכיב כזה של גומיה ממולאת גריז שאפשר לקנות ולהתקין?

3. אין בעיה לנסוע עם החלק הזה במצבו הנוכחי?

4. יש שאלות שאתם חושבים שכדי שאקבל אליהן תשובות?

תודה לעונים וחג שמח לכולם,

ישי

פורסם

לא ניתן להחליף את הגומי.

אני במקומך הייתי מחליף את זה לפני הטסט.

מדובר בסדר גודל של 50 ש"ח תפוח ועוד 150 עבודה. אם המוסך טוב אז לא צריך לעשות כיוון הגה אחר כך, אם לא (או אם התפןח החדש לא זהה לחלוטין לקודם) הלכו עוד 150 ש"ח כיוון הגה.

פורסם

2. ניתן להחליף רק את הגומיה, הדבר דורש חליצת התפוח מהנאבה וקצת עבודה עיקשת עם הקפיץ שמחזיק את הגומיה. הבעיה היא שהגומיות שמוכרים (לפחות אלו שאני הצלחתי להשיג) לא שוות כלום ומתפוצצות אחר זמן קצר מאד (כך גם בתפוחים תחליפיים מאיכותות ירודה). מה גם שאף מוסך לדעתי לא יסכים להתעסק עם השטות הזו בשביל מחיר של תפוח.

3. עם הזמן חול ולכלוך יכנסו לתפוח, הוא ישחק ויתחיל לך חופש במערכת ההיגוי.

4. אם תחליף לתפוח מאיכות טובה/מקורי סביר להניח שהגומיה תחזיק זמן רב.

• תוכן חדש...