Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מצטער שפתחתי כמה ת'רדים ושרק עכשיו אני מקבץ את כולם לאחד.

אז זה הולך ככה.

אני לא מרוצה ממה שיש לי באוטו בעליל!!! : pioneer 5800 + morel dutech ovation + lightning audio 400.4

מורכב על מזדה 323, 2001.

משהו מאוד מאוד מאוד חסר לי בצליל של המורלים והטוויטר פשוט נורא!!! יכול להיות שאני לא צריך לתת את החוות דעת הזאת בגלל שהכל מורכב על HU חלש שכזה + מגבר לא הכי אולטמטיבי בשביל איכות הגברה סבירה.

השבוע החלטתי שחייב שינוי.

נכנסתי לזאפ ול CHEAPER ונשארתי בהלם לאור המחירים המגוכחים שדופקים שם היבואנים.

לכן, התחלתי לחפש באתרים בחול והגעתי לאתר הזה www.sonicelectronix.com.

התקשרתי אליהם וביררתי עליהם בכמה וכמה אתרים והכל נראה אמין ובטוח.

לכל אלו שאומרים מכס ומכס ומכס ותכין את הכסף, אז שווה להכין את הכסף!!! כי לקנות בארץ במחיר שהוא כפול 3 לפחות הוא אבסורדי ולא מתקבל על הדעת מבחינתי לפחות ואפילו שווה לי לקחת את הסיכון הזה גם ללא האחריות.

אז ככה, התקציבים שהכנתי רק לרכישה מהאתר (את המעמ והמכס אני חישבתי כבר בנפרד בעזרת בן דוד שעובד באחת חברות עמילות המכס):

HU: 400-500$

יהיה נחמד אם תהיה תמיכה בבלוטות' אבל זה לא MUST מבחינתי.

אני מת לקנות קלריון אבל כל קטע היול הרדיו קצת מרתיע אותי (אלא אם יהיו אנשים שירגיעו אותי קצת ויגידו שזה אפשרי וטוב).

ALPINE תמיד בא בחשבון.

הבחור באתר המליץ לי על המכשיר הבא: http://sonicelectronix.com/item_7216_Pioneer+Premier+DEH-P980BT.html.

אני מבין שיש ל PREOUT VOLT חשיבות גדולה בבחירה של HU טוב.

אשמח אם יהיו חוות דעת על HU שנמצאים באתר הזה.

COMP: 300-400$

הבחור המליץ על DIAMOND AUDIO s600s אבל מעולם לא שמעתי עליהם.

חשוב שהטוויטר לא יהיה צורם!

שוב, אשמח אם תהיה עזרה בכיוון.

אני שומע בעיקר מוסיקה שחורה, R&B, מוזיקה ישראלית.

אני לא יציק יותר מידי כי בנתיים זה רק מה שאני מתכוון לקנות מהאתר הזה, במידה והכל יהיה תקין ובטוח עם האתר אני אקנה גם מגברים וסאב.

לצערי, אני לא מסתובב בחוגים שיש להם מערכות מתקדמות כאלה ואין לי ברירה אלא לבסס את הבחירה שלי על מה שאני לא רוצה שיהיה (המצב הנתון שלי באוטו) וחוות דעת של אנשי הפורומים בארץ ובעולם.

אשמח לכל עזרה

תודה רבה

אוהד

פורסם

אתה הולך להשאיר את המגברים הקיימים? מה עם סאב? אתה מתכוון לעשות BIAMP? אולי יש הצעות יותר טובות.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

יש לי lightning audio 350.1 + kicker cvr .

התוכנית היא לא לחבר בבי אמפ מאחר ואין לי מושג איך עושים את זה. אבל אם תהיה הצעה לשילוב טוב של קומפוננט עם מערכת עם מגבר 4 ערוצים ומישהו שיסביר לי ויכוון לי בפעם הראשונה (בתשלום כמובן) אני מאמין שאפשר להגיע לאיכות שמע יותר טובה, ואני אלך לכיוון הזה.

אתמול במהלך החיפושים באתר האמריקאי הזה מצאתי גם את ה HU הזה: http://www.sonicelectronix.com/item_8704_Eclipse+CD7100.html

אני באמת אשמח אם יעזרו, כי לצערי זה קצת (הרבה יותר מקצת) מסיח את דעתי בעבודה... :-D

פורסם
שלום לכולם

מצטער שפתחתי כמה ת'רדים ושרק עכשיו אני מקבץ את כולם לאחד.

אז זה הולך ככה.

אני לא מרוצה ממה שיש לי באוטו בעליל!!! : pioneer 5800 + morel dutech ovation + lightning audio 400.4

מורכב על מזדה 323, 2001.

משהו מאוד מאוד מאוד חסר לי בצליל של המורלים והטוויטר פשוט נורא!!! תגיד מה שתגיד על המורל, אבל צליל נורא אין שום אפשרות בעולם שזה משהו ששיך להם . זה או שהטוויטר שלך נפח את נפשו כתוצאה מהתקנה לקויה/ליקו במפעל שלא עבר בדיקת איכות(לא אמין) או כתוצאה מהתקנה עלובה ברמה של כושי בבוטסוואנה שלא ראה בחייו מערכת לרכב יכול להיות שאני לא צריך לתת את החוות דעת הזאת בגלל שהכל מורכב על HU חלש שכזה + מגבר לא הכי אולטמטיבי בשביל איכות הגברה סבירה.

השבוע החלטתי שחייב שינוי.השינוי הכי טוב שתוכל לעשות לעצמך , זה ללכת למפגש ולשמוע כמה מורלים בכמה רכבים ולהבין לבד שיש לך בעיית התקנה נוראית . ואם לא תבין מה הבעיה , גם אם אני אמליץ לך עכשיו על מערכת חלומית שאין שום אפשרות שתיפול איתה , אתה עדיין תשמע גרוע

נכנסתי לזאפ ול CHEAPER ונשארתי בהלם לאור המחירים המגוכחים שדופקים שם היבואנים.

לכן, התחלתי לחפש באתרים בחול והגעתי לאתר הזה www.sonicelectronix.com.

התקשרתי אליהם וביררתי עליהם בכמה וכמה אתרים והכל נראה אמין ובטוח.

COMP: 300-400$

הבחור המליץ על DIAMOND AUDIO s600s אבל מעולם לא שמעתי עליהם.

חשוב שהטוויטר לא יהיה צורם!

שוב, אשמח אם תהיה עזרה בכיוון.

תודה רבה

אוהד

אני כבר אמרתי לך את דעתי על אתר שממליץ לך על דאימונד אודיו ועל אקליפס בתור קומפוננט , וזה גם בלי שידעתי מיהו האתר . אני אומר לך כרגע כשאני יודע למה אתה הולך לנסות , לך למתקין מומלץ בפורום ,(ולא חסר) , ותבדוק מה הבעיה . כי הבעיה שלך היא התקנה

ולגבי קניה מחו"ל אני אומר לך שלא כול הדברים כדאי לקנות מחו"ל , וזה אומר מישהו שחרט על דיגלו קניה מחו"ל , ואם תעקוב אחרי הודעות שלי בפורום , אתה תראה שאני מאמין בקניה עיוורת ואני מאמין בקניה מחו"ל . אבל לעשות את זה צריך לעשות בשכל . ושום דבר לא יעזור אם ההתחלה גרועה

ודרך אגב אם אתה חושב שר"ד של פיוניר ה980 יתן לך איכות כזו גדולה ששווה להשקיע מעל הפיוניר שיש לך אתה טועה . אם אתה רוצה שינוי עליך ללכת על משהו אחר

ואם אתה חולם שדאימונד /אקליפס/והשלישי שהמליצו לך הם יותר טובים ממורל , אני מציע שתבדוק מה המחירים של מורל שם ומה המחירים של הדאימונד , ותראה באיזה רמת מחירים המורל מתחרים , והם די מצליחים שם באמריקה . יותר מהקומפוננטים שהוצעו לך

ועוד דבר חשוב , הדרך היעילה ביותר לשרוף כסף לאודיופיל , זה לנסות לתקן מערכת ע"י שינוי של אלמנט אחד "שיתקן" את הסאונד הכולל . אחרי זה מסתבר שהוא הכניס בעיה אחרת ואותה מנסים לתקן עם משהו אחר , ובסופו של דבר גומרים עם מערכת פחות מאוזנת בדרגת מחיר גבוהה יותר ועם הפסדי עתק על שינויים לא הכרחיים . וז אומר לך מישהו שהיה בענף האודיו הבייתי המון זמן , וראה המון אנשים ששרפו הון תועפות על מוצרי היי אנד , שחיים היום בדירה שכורה , אבל שרפו כסף ל4 פנטהאוזים בת"א

ושיהיה לך בהצלחה ושנה טובה

נ.ב אם תלך לבדיקת ההתקנה , ואז תרצה אני מבטיח לך שאני אעזור לך למצוא מה שאתה רוצה . אבל לעזור לך לזרוק כסף סתם את זה אני לא רוצה לעשות ולכן לא אמליץ לך עכשיו

בברכה יהודה

פורסם

דבר ראשון, יהודה, תודה רבה לך על התשובה המפורטת והמנומקת.

לפני שנה בדיוק, הלכתי לקנות רדיו דיסק לאוטו החדש שקניתי, אמרתי גג 600 שקל שאני מוציא על רדיו דיסק ומבחינתי אני מסתדר עם זה ולא משנה מה.

בסופו של דבר, במשך שבועיים, קניתי כל פעם תוספת אחרת ויצא שהשקעתי 5000 על הרכיבים (בלי לחשב את הדלק, שיצא הרבה!!!!!).

מה שאני מנסה להגיד הוא, שלא חשבתי שאני כל כך בעניין הזה של אודיו לרכב אבל מסתבר שאני כן (אמנם לא מגיע לחצי מחלק מהאנשים פה אבל, אבל מתחיל להשתדל).

בנוגע לצליל, אני יודע שמורל נחשבים לחברה מצויינת בתחום ומן הסתם זאת הסיבה שקניתי את המורל דוטק מלכתחילה.

אני מודה, ההתקנה שלי לא הכי מושלמת ולכן חלק מהרכישה בחול מוסב לשדרוג רציני של תשתית החיווט ולצורך יריעות איטום של DYNAMAT.

אבל, וזה אבל גדול מבחינתי, יש צלילים שאני מחפש בקומפוננט שאני פשוט לא מוצא בסט הזה, הידע שלי לא כזה נרחב בשביל לאבחן בדיוק מה אלו הצלילים שחסרים לי אבל אני יודע שאיך שלא שיחקתי בקומפוננט, מגבר, HU לא הצלחתי להגיע לצליל שאני רוצה. ובקשר לטוויטר, הוא צורם מידי, האוזן מתפוצצת בווליום טיפה גבוה, ואם אני מנמיך אותו אז בקושי שומעים.

היום ביקשתי ממישהו שעובד איתי (לא מכיר אותו הכי טוב אבל הייתי חייב לשמוע מה יש לו באוטו) להשמיע לי באוטו שלו HU של פיוניר 880prs, עם קומפוננט של XTANT (לא זוכר איזה מגבר, אבל הוא לא מחובר בבי אמפ), בהתקנה סופר איכותית, והאמת ששם כבר התחלתי לשמוע צלילים שאני ממש אוהב שאצלי באוטו הם אפילו לא מתקרבים לזה. מה גם שהטוויטר הרבה יותר מתון ורגוע ולא צורם לאוזן.

לפי מה שהוא אומר, יש סטים כמו : FOCAL, MB QUART ועוד כמה שאני לא זוכר את שמם שנשמעים אפילו יותר טוב משלו.

בכל מצב, אני לא אשלם מחירים של הארץ בשום פנים ואופן כי זה נראה לי פשוט גזל!!

יש לי בעיה לסדר את ההתקנה כי המחירים בארץ בשביל יריעות איטום וחיווט פשוט מגוכחים ולא שווה להשקיע על דבר כזה בארץ.

לכן, אני לא רוצה לבזבז את התשלום למשלוח רק בשביל לנסות לשפר את ההתקנה ולראות אם זה ישתפר טיפה.

מעדיף לקנות HU + COMP + סט חיווט ואיטום טוב ולשלם על משלוח. מה גם שהכאב ראש של המכס יהיה חד פעמי וזה לבד כבר משתלם.

יהודה, כתבת: ודרך אגב אם אתה חושב שר"ד של פיוניר ה980 יתן לך איכות כזו גדולה ששווה להשקיע מעל הפיוניר שיש לך אתה טועה . אם אתה רוצה שינוי עליך ללכת על משהו אחר...

התואיל בטובך לכוון אותי למה זה משהו אחר?

תודה

אוהד

פורסם

אוהד, אולי לגבי רכיבים, כדאי לשקול בחו"ל וגם זה רק אם ההפרש מצדיק את מחיר המשלוח המכס והאחריות! שאתה לא מקבל.

לגבי חיווט ואיטום, רציתי בעצמי להביא (והבאתי הרבה דברים מחו"ל) אבל המשקל הסופי של חיווט (4/2 גייג') ודיינמאט (BULK KIT) ביחד עם האריזה פשוט לא משתלם בעליל.

ההמלצה הכי חמה שלי אליך זה לשמוע עוד ועוד לפני שאתה נסגר על רכיבים. (במיוחד רמקולים). נסה ללכת למתקינים, אנשים, בוא למפגש. החפזון הוא לחלוטין מן השטן.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

בתור אחד שכל הרכיבים שלו מיובאים מחו"ל, אני יכול להגיד לך שאין מה להתקע על הקטע של אחריות כל כך הרבה. לפעמים הפרש המחירים הוא כזה, שגם אחרי שרכיב מתקלקל ונשלח לתיקון במעבדה, זה עדיין יוצא יותר זול (מחיר+משלוח+מכס+תיקון מעבדה). לגבי הדיימונד - ממליץ בחום, זה היה אחד הקומפוננטים שבדקתי פעם ורציתי לקנות (בסוף קניתי סקאנספיק, על עיוור:twisted:, ואני מרוצה עד השמיים) . לך על זה, הוא מעולה!

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

לפני שנה בדיוק, הלכתי לקנות רדיו דיסק לאוטו החדש שקניתי, אמרתי גג 600 שקל שאני מוציא על רדיו דיסק ומבחינתי אני מסתדר עם זה ולא משנה מה.

בסופו של דבר, במשך שבועיים, קניתי כל פעם תוספת אחרת ויצא שהשקעתי 5000 על הרכיבים (בלי לחשב את הדלק, שיצא הרבה!!!!!).

מה שאני מנסה להגיד הוא, שלא חשבתי שאני כל כך בעניין הזה של אודיו לרכב אבל מסתבר שאני כן (אמנם לא מגיע לחצי מחלק מהאנשים פה אבל, אבל מתחיל להשתדל).

בנוגע לצליל, אני יודע שמורל נחשבים לחברה מצויינת בתחום ומן הסתם זאת הסיבה שקניתי את המורל דוטק מלכתחילה.

אני מודה, ההתקנה שלי לא הכי מושלמת ולכן חלק מהרכישה בחול מוסב לשדרוג רציני של תשתית החיווט ולצורך יריעות איטום של DYNAMAT.

אבל, וזה אבל גדול מבחינתי, יש צלילים שאני מחפש בקומפוננט שאני פשוט לא מוצא בסט הזה, הידע שלי לא כזה נרחב בשביל לאבחן בדיוק מה אלו הצלילים שחסרים לי אבל אני יודע שאיך שלא שיחקתי בקומפוננט, מגבר, HU לא הצלחתי להגיע לצליל שאני רוצה. ובקשר לטוויטר, הוא צורם מידי, האוזן מתפוצצת בווליום טיפה גבוה, ואם אני מנמיך אותו אז בקושי שומעים.

היום ביקשתי ממישהו שעובד איתי (לא מכיר אותו הכי טוב אבל הייתי חייב לשמוע מה יש לו באוטו) להשמיע לי באוטו שלו HU של פיוניר 880prs, עם קומפוננט של XTANT (לא זוכר איזה מגבר, אבל הוא לא מחובר בבי אמפ), בהתקנה סופר איכותית, והאמת ששם כבר התחלתי לשמוע צלילים שאני ממש אוהב שאצלי באוטו הם אפילו לא מתקרבים לזה. מה גם שהטוויטר הרבה יותר מתון ורגוע ולא צורם לאוזן.

לפי מה שהוא אומר, יש סטים כמו : FOCAL, MB QUART ועוד כמה שאני לא זוכר את שמם שנשמעים אפילו יותר טוב משלו.

בכל מצב, אני לא אשלם מחירים של הארץ בשום פנים ואופן כי זה נראה לי פשוט גזל!!

יש לי בעיה לסדר את ההתקנה כי המחירים בארץ בשביל יריעות איטום וחיווט פשוט מגוכחים ולא שווה להשקיע על דבר כזה בארץ.

לכן, אני לא רוצה לבזבז את התשלום למשלוח רק בשביל לנסות לשפר את ההתקנה ולראות אם זה ישתפר טיפה.

מעדיף לקנות HU + COMP + סט חיווט ואיטום טוב ולשלם על משלוח. מה גם שהכאב ראש של המכס יהיה חד פעמי וזה לבד כבר משתלם.

יהודה, כתבת: ודרך אגב אם אתה חושב שר"ד של פיוניר ה980 יתן לך איכות כזו גדולה ששווה להשקיע מעל הפיוניר שיש לך אתה טועה . אם אתה רוצה שינוי עליך ללכת על משהו אחר...

תודה

אוהד

לדעתי אתה עושה טעויות מפה ועוד הודעה חדשה..

דבר ראשון המערכת שלך בסדר גמור, אולי באמת את ה-HU אתה צריך להחליף אבל

תשקול את הקנייה הזאת מחו"ל, כי המכשיר לא יהיה באחריות התדרים של הרדיו לא מכוונים לארץ.

וגם לך תדע מה באמת ישלחו לך..

חוץ מזה אני חושב שהבעיה אצלך היא באמת בהתקנה ובכיוון המערכת.

לך למתקין מקצועי תבקש ממנו לשמוע מה שקורה אצלך באוטו וישנסה לכוון את המערכת

כמו שצריך או לחווט אותה מחדש.

יש לך קומפוננט מצויין וגם מגבר לא רע, אין סיבה שלא תשמע כמו שצריך.

לדעתי אם תחליף את הקומפוננט אתה תעשה טעות.

אתה סתם שורף עוד כסף, במקום לנסות ולהשקיע את הכסף בהתקנה כמו שצריך

וזה שבארץ התקה וחיווט עולים הרבה אז אין מה לעשות כי אין לך מקום אחר להתקין.

שנה טובה

פורסם

בסופו של דבר, במשך שבועיים, קניתי כל פעם תוספת אחרת ויצא שהשקעתי 5000 על הרכיבים (בלי לחשב את הדלק, שיצא הרבה!!!!!).בדיוק הטעות שממנה אני מנסה להוציא אותך עכשיו

אני מודה, ההתקנה שלי לא הכי מושלמת ולכן חלק מהרכישה בחול מוסב לשדרוג רציני של תשתית החיווט ולצורך יריעות איטום של DYNAMAT.זה אינו מספיק , צריך לבדוק באמת מה קורה , כי זה לא סיבה לכך שתשמע גרוע

אבל, וזה אבל גדול מבחינתי, יש צלילים שאני מחפש בקומפוננט שאני פשוט לא מוצא בסט הזה, הידע שלי לא כזה נרחב בשביל לאבחן בדיוק מה אלו הצלילים שחסרים לי אבל אני יודע שאיך שלא שיחקתי בקומפוננט, מגבר, HU לא הצלחתי להגיע לצליל שאני רוצה. ובקשר לטוויטר, הוא צורם מידי, האוזן מתפוצצת בווליום טיפה גבוה, ואם אני מנמיך אותו אז בקושי שומעים.מורל הם הקומפוננטים האחרונים שיכולים להשמע כך . או שלא קנית דוטק:lol: או שההתקנה שלך גרועה מאוד מאוד

היום ביקשתי ממישהו שעובד איתי (לא מכיר אותו הכי טוב אבל הייתי חייב לשמוע מה יש לו באוטו) להשמיע לי באוטו שלו HU של פיוניר 880prs, עם קומפוננט של XTANT (לא זוכר איזה מגבר, אבל הוא לא מחובר בבי אמפ), בהתקנה סופר איכותית, והאמת ששם כבר התחלתי לשמוע צלילים שאני ממש אוהב שאצלי באוטו הם אפילו לא מתקרבים לזה. מה גם שהטוויטר הרבה יותר מתון ורגוע ולא צורם לאוזן.מה היה באוטו שלו שלא שמעת בשלך ? תדרים נמוכים ? תופים וכאלו ? או תדרים גבוהיים מאוד או משהו באמצע ? האם שמעת במה אמיתית ? בקיצור תנסה לראות מה שמעת אצלו שמצא חן בעינך

בכל מצב, אני לא אשלם מחירים של הארץ בשום פנים ואופן כי זה נראה לי פשוט גזל!!כול הסטים האלו ישמעו יותר חדים ממורל , אז אם המורל "צווחניים" בשבילך , לאלו אל תתקרב אפילו

תודה

אוהד

אני מציע לך ללכת למתקין מעולה ולשלם התקנה , כי ברכב לפחות ההתקנה אמורה להיות בין 30%-40% מהתקציב הכולל של המערכת .

אתה יכול לשרוף עוד 5000 ש"ח ועדיין לא תשמע טוב או שאתה יכול לשרוף 2000-3000 ש"ח על איטום שיעשה בידי מקצוען ועל התקנה וכיוונים שיתנו לך לההנות ממה שיש לך

אני אגיד את זה כך : אני יכול לתת לך מערכת של 20-30K שתשמע הרבה פחות טוב ממערכת של 5K עם התקנה של 2-3K (בתנאי שההתקנה בוצעה ע"י מקצוען טוב)

אז במקום לחפש את המטבע מתחת לפנס לך תחפש אותה היכן שאיבדת אותה וזה אצל מתקין מעולה

ושיהיה לך בהצלחה ושנה טובה

בברכה יהודה

פורסם

כולכם צודקים לחלוטין.

רמקולים זה באמת משהו שצריך להיות יותר זהירים איתו לפני שמחליטים.

לכן, הגעתי למסקנה שלגבי ה HU זה לא כל כך ישנה אם אני אקנה עכשיו. כי אם כבר זה רק יכול לעזור לי אפילו לראות (כמובן שאני מתכוון לאופן השמיעה :-D) את המורלים באור אחר.

אז כפי שכולכם אמרתם, אני אשתדל ללכת ולשמוע כמה שיותר (BTW מתי המפגש הקרוב במרכז?), וכמובן ללכת למתקינים ולשמוע אצלם.

דבר נוסף שכולכם צודקים לגביו וגם אני מודע לו הוא השיפור המיידי הדרוש בצורת ההתקנה, אז כדאי להשקיע בקיט התקנה טוב מאוד וגם בקיט אטימה ביחד עם HU חדש ולראות מה התוצאות לפני שאני מתקדם לדברים האחרים. במידה ועדיין יהיה צורך להתקדם לדברים אחרים כמובן.

אז הדילמה היא כזאת: איזה HU לקנות?

אחרי חיפוש קדחתני באתרים ופורומים בעולם, יש HU שמוכרים אותו באתר הזה והוא נראה לי ממש ממש טוב.

http://www.sonicelectronix.com/item_8704_Eclipse+CD7100.html

הביקורות מאוד משבחות אותו (רוב ההשוואות שלו היו מול 9887 וה 880 ולרוב התמיכה הייתה בו).

יש גם באתר הזה פירוט מעולה של נתוני המערכת: http://www.crutchfield.com/S-fJJTSD6Lou6/cgi-bin/ProdView.asp?g=300&tab=detailed_info&i=099CD7100#Tab

לפי הפירוט באתר הזה יש תמיכה לתדרי הרדיו בארץ, וניתן לכוון את זה דרך המכשיר עצמו. (קפיצות של 0.05).

8 preout volt שעל הנייר אמור לספק תוצאה נהדרת.

כמו שכתוב כבר למעלה התקציב הוא 500$ ל HU , אז אם יש עוד המלצות מהאתר הזה אני אשמח לשמוע.

דבר שני שאני אזמין משם זה את קיט ההתקנה הזה: http://www.sonicelectronix.com/item_3939_Kicker+CK44.html

שהמחיר הוא לא מה שכתוב שם אלא 75$.

tfishler צודק בנושא קיט האטימה, המשקל פשוט כבד מידי ולכן יקר מידי להביא יריעות כאלה.

אז את ההתקנה אני יעשה אצל מתקין מקצועי, שאני מקווה שתוכלו להמליץ על מישהו טוב באזור המרכז, עם עדיפות לאזור ירושלים.

אני כבר מת מרעב לפני הארוחת חג הזאת, חסר לאמא שלי שלא ייצא טעים :-D:-D:-D...

זה פורום נהדר ומלא באנשים טובים

אני מאחל לכולכם חג שמח ושנה מתוקה ומדהימה

אוהד

פורסם

מה אתה מנסה לשכנע אותו שמורל נשמעים טוב? הוא לא אוהב את הסאונד של מורל (גם אני לא) וזכותו.

לפותח התרד, אל תקנה סט מבלי שתשמע אותו, תגיע למפגשים ותנסה לשמוע כמה סטים, אז יהיה לך כיוון

בהצלחה

פורסם

לפי דעתי הרדיו דיסק הוא לא החוליה החלשה במערכת שלך ואתה יכול להישאר עם מה שיש לך בנתיים. דברים שהם יכולים להוות חוליה חלשה באמת הם קיט ההתקנה וההתקנה עצמה, לכן באמת כדאי שתביא את הקיט שהראתה או כל קיט איכותי אחר,דבר נוסף מאוד חשוב שישפר משמעותית את האיכות של הרמקולים הוא איטום דלתות קידמיות, הרבה אנשים לא מעניקים לנושא האיטום חשיבות גבוהה ופשוט מדלגים עליו ומשקיעים המון כסף בקומפוננטים יקרים שבעצם לא יכולים לממש את הפוטנציאל האמיתי שלהם, לכן אטום את הדלתות בתור התחלה, אנשים פה בפורום ממליצים על סקנד סקין פרו ואומרים שהוא מועדף על הדיינמט אקסטרים.

כמוון מי שיעשה לך את העבודה חייב להיות מומחה בתחום שבאמת יודע מה צריך לעשות ועל מה להקפיד.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

אני דיי נעול על להחליף את ה HU, מה גם שאני רוצה לתת את מה שיש לי עכשיו מתנה לבן דוד שסיים צבא עכשיו (נפנק אותו, למה לא...).

ואז במשלוח של ה HU אני יוסיף את הקיט התקנה שיעלה לי רבע מחיר ממה שיעלה לי בארץ ואז ישאר לי רק לשלם על התקנה מקצועית שעליה אני מוכן לשלם כמה שידרש.

פורסם

אם אתה מתכנן להזמין מחו"ל רכיבים.. כמו HU וערכות הגברה ובעצם מה לא.. יש לך את החנות הזאת :

http://stores.ebay.com/w-w-w-indoaudio-c-o-m_W0QQfcdZ2QQfciZ15QQfclZ4QQfromZR10QQfsnZwQ20wQ20wQ20indoaudioQ20cQ20oQ20mQQfsooZ1QQfsopZ1QQsaselZ15268997QQsofpZ0QQtZkm

יצא לי להתקל בה בחיפושים אחר המחירים הזולים ביותר שיש ב EBAY.. והם עושים משלוחים לארץ במחירים נוחים - לדוגמא - משלוח ששאלתי לגבי מגבר HIFONICS ZXI-6404 עולה רק 80 דולר.. וזה דבר כבד..

תעיף מבט, יש שם ערכות חיווט של חברות מובילות במחירים מצחיקים..

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

פרט קטן וחשוב לגבי סט ההתקנה של קיקר ובכלל על מוצריהם מהאתר הזה:

However, we can no longer ship Kicker products outside the United States.

שורה זאת מופיעה בכל ראש דף באתר הנ"ל

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

• תוכן חדש...