Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברצוני לרכוש רכב מסוג מאזדה סדאן. ראיתי רכב שנת 95 עם 120 אלף ק"מ שמטופל במוסך מורשה מאז שהוא היה חדש. הוא מדגם GLX כולל ח"ח אחוריות (תוספת עצמית), נ"מ, אימובילייזר, אזעקה וכל התוספות הרגילות.

ראיתי את הרכב: יש לו 3 "פצעים" חיצוניים קטנים , כמו כל רכב אחר, איזור מכסה המנוע נראה כמו חדש. בעל הרכב החליף לפני זמן קצר מאייד ועוד משהו שקשור למזגן.

המחירון שלו הוא 18100 אבל רוצים עליו 20000. האם כדאי להשקיע 2000 ש"ח יותר על רכב כזה?

תודה

edit.gif reply.gif reply_small.gif

פורסם

שלום

ברצוני לרכוש רכב מסוג מאזדה סדאן. ראיתי רכב שנת 95 עם 120 אלף ק"מ שמטופל במוסך מורשה מאז שהוא היה חדש.

edit.gif reply.gif reply_small.gif

אם הקילומטראג' אמיתי,

תחטוף ומהר.

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם

במידה והרכב אכן שמור ומטופל לטעמי יש מין ההגיון לשלם מעל המחירון לרכב שמור מעין זה.

כמה מעל, זה לשיקולך, ובהתאם לכיסך, תמיד ניתן להתפשר עם המוכר במידה ושניכם רצינים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תראה אולי על 3 "הפציעות" האלה אתה יכול עוד לדבר איתו.

אבל אם הרכב כמו שצריך נקי וק"מ כזה נמוך תקח אותו , שם לב שאין לו פאקים נוספים .

ולקחת אותו כבר למוסך מורשה נכון ?

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אתמול הייתי איתו במוסך, וקיבלתי הדפס של כל מה שעבר על האוטו מ 2003. בתקופת זמן הזו היה אפשר לראות שהוא עשה טיפולי 10,000 בזמן, הלך למוסך על כל דבר קטן... והקילומטראז אמיתי.

וחוץ מזה האוטו נראה בפנים מצויין (אמנם מלןכלך קצת) ללא חורים של דיבוריות, פלסטיקה לא מתפרקת, מושבים טובים (לא קרועים ולא מפורקים). נראה ממש אחלה. הרמתי את מכסה המנוע ודיי נדהמתי לראות כמה נקי שם, ומעבר לזה, הכל נראה במקום ובלי קומבינות שונות.

מחר אני יקח את האוטו לבדיקה לוודא שהכל תקין ולא רק אשלייה אופטית...

פורסם

איזה מאייד יש במאזדה 95?

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

אם אני לא טועה, הדגם הזה היה מאוד נפוץ בהשכרה ולכן רוב המכוניות הן עם קילומטראז גבוה.

בשביל יד שניה וקילומטראז' לכזו מכונית, באמת לא צריך לכאוב להוסיף 1900 ש"ח.

פורסם
איזו סיבה יש לשלם על מכונת כביסה בת 12 מעל המחירון ?

הסיבה היא שהמחירון משקף מחיר של מכונת כביסה בת 12 במצב ממוצע.

מאחר ולפי התאור מצב הרכב טוב מהממוצע אז הוא גם שווה מחיר שהוא מעל המחירון.

לדעתי מצב הרכב שווה את התוספת.

פורסם

מכונת כביסה או לא מכונת כביסה אז הרכב מרובע אז מה?

זאת סיבה לרדת עליו בזלזול?

מדובר ברכב פול חשמלי (אפילו עם מושבים מחוממים) שבמידה וטופל כיאות יראה אמינות מפתיעה וראש שקט.

כאשר לרוב זוהי הדרישה העיקרית של רוב רוכשי הרכבים בתקציבים הנ"ל. (תדלק וסע)

למה להעליב ככה את הרכב?

נ.ב דברים אלה נכתבו ממי שבד"כ לא מחבב מזדה( בגלל שכיחותה הגבוהה מידיי)

אולם ראיתי לנכון שמישהוצריך בכל זאת לשמור על כבודה. (האבוד ממילא)

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם

מכונת כביסה?:roll:

לסדאן יש ביקוש גבוהה בשוק המשומשות לכן אקזמלפר שמור נמכר במחירון/מעל המחירון.

קח את הרכב לבדיקה אם הכול תקין-תתחדש!

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אם המונע נקי זה לא סיבה לדאגה?

כאשר המונע נקי סימן שניקו אותו הרכב שנת 95, בטוח המונע צריך להיות שחור!

אם ניקו אותו יש סיבה , יש להיות חלקים חדשים וכו' ...

אם הוא ממש נקי סימן שאתה צריך לבדוק אותו שוב .

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...