Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר בבקשה לחזור לנושא המקורי?

שאלתי שאלה שמעניינת אותי, ולא מחכה לתשובות כאלה.

במיוחד לא על בדיחה שכבר יש לה זקן.

פורסם

הינשוף פועל על סמך אדי האלכוהול שמתנדף דרך הריאות

אם האלכוהול נספג במחזור הדם הוא ניתן לגילוי דרך הראות

הראות שלך שואפות אוויר עם אדי אלכוהול מה שנספג בדם שלך

לאחר מכן האלכוהול ספוג בדם שלך וניתן לגילוי דרך הראות

זה תהליך הפוך

"ינשוף-מכשיר המשמש למדידת אלכוהול באוויר נשוף, לצורך אכיפת עבירת השכרות. החוק מכיר בשני אופנים בהם יחשב נהג שיכור, בהתאם לתקנה ‎169 לתקנות התעבורה: אם בכל מאה מיליליטר של דם יש יותר מ- ‎50 מיליגרם אלכוהול, או אם בליטר אוויר נשוף יש יותר מ‎240- מיקרוגרם אלכוהול. מכשיר הינשוף מודד את ריכוז האלכוהול באוויר נשוף, ובעת הצורך ניתן לקחת את הנהג לבית-חולים לבדיקת דם. ברשות את"ן שבעה מכשירים מסוג זה, שעברו בדיקה ואישור של משרד הבריאות, ותוצאותיהם קבילות בבתי-המשפט לתעבורה." אתר המשטרה

אם זה מסובב לך את הראש זה בדם, אם זה בדם זה ניתן לגילוי

פורסם

אני לא כותב פה הרבה, אבל בתור תימני חובב עשן הייתי חייב להגיב.

בירה בנרגילה...? :roll:

לא נמאס לכם להמציא שטויות...?

???...

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

בא נגיד את זה ככה:

מיבחינת כמות האדים שאתה חושב שאתה נושם, זה לא משנה אם זה נרגילה או אותו כד ללא עניין העשן שאתה רק מבעבע דרכו

אם זו היתה דרך הישתכרות אז מזמן היו עושים את זה ללא עשן נרגילה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אני לא כותב פה הרבה, אבל בתור תימני חובב עשן הייתי חייב להגיב.

בירה בנרגילה...? :roll:

לא נמאס לכם להמציא שטויות...?

???...

נראה אותך שרוע בטבריה שבוע בחוף כנרת ירדן שאתה שיכור מת ואתה שם בנרגילה וודקה בירה יין מים וXL נשיפה אחת ואתה בעננים משו משו מרחף מעל הכנרת ועובר לירדן שם אתה נח וכוסיות באות לנפנף לך עם עלי דקל. :shock:

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם
מצד שני, האלכוהול נכנס יש לדם, בלי ביקור קודם בכבד, אז הקליטה יעילה יותר.

בקיצור, הדבר דורש בדיקה מעמיקה.

לפי מה שאני יודע, אלכוהול כפי שאנחנו שותים/שואפים אותו לא משפיע על הגוף כמות שהוא,

להפך הוא צריך לעבור בכבד, להתפרק, לחזור למע' הדם ואז אנחנו משתכרים, לא?

Peugeot 206 1.4 XT

פורסם

האדים כן עולים, גם כשאני משרה את הטבק ביין.

אני מרגיש את האדים, אומנם אין השפעה, אבל אני מרגיש משהו שונה.

אני לא יודע איך נקראת המילה הזאת בעברית אבל ברוסית זה נקרא פריגר, ריח של אלכוהול מהפה, את זה יש אחרי עישון אינטנסיבי, בגלל זה עליתי על ההנחה שהינשוף הארור יגלה את זה.

שוב, כנראה שלשאוף אדי אלכוהול זה ממש לא כמו לשתות אותו אבל הריח בפה נשאר אבל אין השפעה על המוח והגוף, מכאן הקונפליקט, כלומר האם הינשוף אולי מגלה שאריות אדים אבל אתה במצב פיקס כאילו שישנת חצי יום.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
ביולוגיה יותר מכימיה.. ננסה לברר לכם עם חבר שאוהב לחפור על דברים כאלה :).

הדבר גורם ל"התמסטלות" רק אחרי שני בקבוקי וודקה גדולים, מפאת ההבדל שבין הכמות באדי האלכוהול, לבין הכמות של האלכוהול בכוס רגילה. ריכוז האלכוהול הנמוך. גורם להשפעה מיידית, אך לטווח זמן יחסית קצר, שלאחר עד שעה פג, וכן, אם אתה נוהג אחרי זה, אולי תרגיש שמייח, אך לאחר שעה זה יפוג.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
אפשר בבקשה לחזור לנושא המקורי?

שאלתי שאלה שמעניינת אותי, ולא מחכה לתשובות כאלה.

במיוחד לא על בדיחה שכבר יש לה זקן.

יש שמועה שמסתובבת די הרבה זמן שכמה חברים שמו וויסקי במקום מים

ואפילו אחד מהם מת מזה ...

מה שאני רוצה להגיד שתרד מזה לא מומלץ בכלל (מנסיון עם ערק)

ד.א שלא תנסה במקרה להכניס וודקה לעין ! מסוכן מאוד...

אלעד.

נינג'ה לבנה!

פורסם

נקודה מעניינת -

במידה ועצרו אותך, והינשוף כן גילה אלכוהול - אתה מקבל את העונש מהשוטר אך מציין שלא שתית שום משקה אלכוהולי אלא עישנת נרגילה כשבתוך הכד נמצא משקה אלכוהולי.

יכול להיות שבבית המשפט תוכל לצאת מזה בעזרת עורך דין טוב?

אם אני לא טועה אין שום התייחסות בחוק לגבי מקרים של "צריכה" מסוג כזה של אלכוהול, אלא רק לשתייה - מה גם שבכל הפרסומים של משרד התחבורה מודיעים על כמות השתייה המותרת ביחד עם נהיגה, ואין שום אזכור לצורת צריכה כזו.

נראה לי שאפשר להתחמק מזה בעזרת עו"ד תותח, מה שבטוח זה שזו תהיה מלחמה מתישה ודבר כזה יהיה אחלה פסק דין תקדימי.

מה אומרים? :-P

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...