Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קורולה דגם GLI(עם בקרת אקלים) 04' והדיבורית תפוסה בין הפלסטיקים של קונסולה(לא עם ברגים על הדש) ואני רוצה להוריד אותה.השאלה איך אני מפרק או מאיפה אני מתחיל לפרק את הפלסטיק הכסוף של הקונסולה?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אתה מוריד את המגירה והמאפרה, מפרק את הפלסטיק של הגיר ומשם כבר תתחיל לתפס כלפי מעלה... כל הקונסולה שם כמו פאזל.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

קודם כל שולף מאפרה.

במקום בו היתה המאפרה, אתה מכניס אצבעות ושולף בעדינות את החיפוי של ידית הילוכים.

אחרי שהסרת חיפו ידית הילוכים, אתה מכנית אצבעות במקום המאפרה, אבל הפעם מושף טיפה אליך את הקונסולה. אחרי שהקונסולה טיפה יצאה, תימשוך אותה בצדדים.

אם יהיה לך קשה להגיע לברגים של תושבת הדיבורית, תוכל לשלוף בכלל את הקונסולה ע"י ניתוק קונקטורים. רק אל תשכל להחזיר אותם.

• תוכן חדש...