Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

disk on key - readyboost - for xp

prigat_a
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שמכיר את האופציה הזאת, זה עובד בויסטה.

הדיסק און קיי משמש בתור כונן RAM

הבנתי שיצא איזה PATCH ל XP מישהו מכיר?

כבר חרשתי את גוגל, אולי פה נמצא תשובה :-)

תודה אלון

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם
http://www.farstone.com/software/virtual-hard-drive.htm נסה את זה. הבנתי שאי אפשר לעשות BOOST ממש כמו בויסטה ולא יעזור שום פאץ'. קרא גם את: http://www.windowsxlive.net/?p=1337 למרות שאני כמעט בטוח שכבר ראית את זה.

כן עשיתי את האופציה הזאת וזה עובד אבל לא כמו שזה אמור לעבוד,

יש למישהו מושג?

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם

למה לעשות את זה ? הרי זה בחיים לא יגיע למהירות של זכרונות RAM

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם יש לך כונן ישן ואפילו איטי של 2GB ומעלה חבר אותן למחשב והגדר את קובץ הSWEP לרוץ ממנו.

היתרון הענק הוא שניהול מערכת ההפעלה לא מתנגש הציר הזמן עם הרצת התוכנות.

בכונן פיזי אחד גם אם הוא חצוי עדיין המכניקה היא רק אחת לכן הכונן יכול בכל רגע נתון לבצע פעולה אחת בלבד וגם פה רק קריאה או כתיבה.

שימוש בכונן פיזי נוסף משפר מאוד את מהירות המחשב (סביב ה20 אחוז אצלי) מקטין את העומס והבלאי מהדיסק הראשי, מקטין את בעיית האיחוי.

דיסק וירטואלי פותר רק את בעיית האיחוי והשיפור בזמנים אפסי אם בכלל.

בקיצור. זו ההמלצה שלי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אין קשר בין SWAP לאיחוי

אם הוא ישיפ אץ ה SWAP על כונן ישן ופחות מהיר מהכונן העכשיו שלו הוא יקבל פחות ביצועים.

הכי מהיר זה לבטל את הקובף לגמרי, ככה הנתונים נכתבים על ה RAM , הבעיה היא שצריך יותר RAM ושישנם תוכנות שלא עובדות ללא SWAP (כמו פוטושופ)

פורסם

יש קשר בין קובץ ה-SWAP לאיחוי, במידה וגודל קובץ ה-SWAP לא קבוע.

לכן רצוי לבטל אותו, לעשות איחוי, ואז לקבוע ל-SWAP גודל קבוע חדש כך שיווצר קובץ SWAP רציף שלא זז ומתפצל כל הזמן.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אין קשר בין SWAP לאיחוי

אם הוא ישיפ אץ ה SWAP על כונן ישן ופחות מהיר מהכונן העכשיו שלו הוא יקבל פחות ביצועים.

הכי מהיר זה לבטל את הקובף לגמרי, ככה הנתונים נכתבים על ה RAM , הבעיה היא שצריך יותר RAM ושישנם תוכנות שלא עובדות ללא SWAP (כמו פוטושופ)

אתה לוקה בהבנת החומר.

תעשה שיעורי בית ותחזור לספר לנו מה למדת!

או במילים אחרות, אם אתה לא ממש מבין או שלא תיתן עצות או שתציין שמדובר בהנחה אישית שלך.

בכל מקרה אתה טועה ובגדול לגבי כל דבר שכתבת.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אז אולי תלמד אותי אדוני המורה.

תרשום בידיוק מה לא נכון, איפה טעיתי ומה הוא ההיפך הנכון.

פורסם
אז אולי תלמד אותי אדוני המורה.

תרשום בידיוק מה לא נכון, איפה טעיתי ומה הוא ההיפך הנכון.

אנא התחל את הלימוד בשירשור הבא:

http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard.cgi?az=show_thread&om=12547&forum=MS&viewmode=all

פורסם

אל תשלח אותי למקורות, תסביר לי בעצמך, אתה חולק עלי אז תסביר !

את החומר אני יודע, אולי אתה זה שצריך שיעורי בית

פורסם

אני יודע שהמהירות של ה USB לא תיהיה מהירה כמו ה RAM אבל במחשב שלי יש שני סלוטים של 256 כל אחד והם SDRAM :oops:

לכן אין אופציה לשדרג את זה ליותר

אבל המהירות של ה USB תיהיה מהירה יותר מההארדיסק לכן משתמשים בשיטה הזאת, זה משהו דיי חדש ובתור אחד שעובד בחנות מחשבים ווכל המסביב, נראה לי שיכנס חזק.

בקיצור אף אחד לא יודע איך משיגים את הפאצ' הזה?:lol:

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם

ומה עם זה ש ה USB לוקח כח עיבוד מהמעבד ?

לפני שאתה עושה את זה, תיבדוק עם תוכנה שמודדת קצבי העברה , תיבדוק את ה HD, ותתיבדוק כמה ה USB נותן

• תוכן חדש...