Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית גיר בפיז'ו 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברצוני לבבר האם למכונית הנ"ל משנת יצור 2002 מנוע 1600 קיימת בעיית גיר (גיר אוטומט) כלשהי המוגדרת כמחלה?

קראתי בעבר כי יש בעיה עם גירסת התוכנה המותקנת על מחשב הרכב המשבשת את פעולת העברת ההילוכים וההילוכים נכסים קשה, מלבד זאת הרכב צורך דיי הרבה דלק וקיימת בעיית האצה , בעת לחיצה קיק הרכב נעצר כאילו נגמר הדלק ואחרי כשנייה מאיץ!

האם מישהו מכיר את התופעות הנ"ל מה הן יכולת להיות?

רועי.

פורסם

לחלוטין מופרך !

לדודה שלי יש אחת כזו שמורה ביותר.

אבל,הגיר קצת בעייתי הוא מאוד עצלן בעליות חזקות למרות שהרכב עבר לא יותר מ- 50,000 ק"מ.

כשאמרתי לה,באחת הנסיעות לירושלים היא אמרה שיש כפתור מיוחד שצריך ללחוץ עליו (ספיישל) ואז הטיפוס בעליה נוח יותר.

אם הרכב מטופל הוא מראה אמינות סה"כ ובוודאי שהגיר שלו איננו קופת שרצים כמו של אחותו הסוררת רנו מגאן הצרפתייה הידועה לשימצה.

בכל מקרה לפני קנייה כדאי לקבל ייעוץ גם במוסך מורשה היבואן וגם במקביל במכון לגירים אוטומטיים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לחלוטין מופרך !

לדודה שלי יש אחת כזו שמורה ביותר.

אבל,הגיר קצת בעייתי הוא מאוד עצלן בעליות חזקות למרות שהרכב עבר לא יותר מ- 50,000 ק"מ.

כשאמרתי לה,באחת הנסיעות לירושלים היא אמרה שיש כפתור מיוחד שצריך ללחוץ עליו (ספיישל) ואז הטיפוס בעליה נוח יותר.

אם הרכב מטופל הוא מראה אמינות סה"כ ובוודאי שהגיר שלו איננו קופת שרצים כמו של אחותו הסוררת רנו מגאן הצרפתייה הידועה לשימצה.

בכל מקרה לפני קנייה כדאי לקבל ייעוץ גם במוסך מורשה היבואן וגם במקביל במכון לגירים אוטומטיים.

LOL :D:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

זה לא "ספיישל" זה כפתור "ספורט"... (כן, שניהם מתחילים באות S)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש גם מצב של פרונט ספייישל? :-) .

לפותח השרשור, את הגיר הזה אתה לא צריך להכיר, הוא צריך להכיר אותך.

בכל מקרה, הרבה מידע יש בפורום על התיבות האלו וכדאי שתבצע חיפוש ע"ע "AL4".

• תוכן חדש...