Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה היא למדבקה האדומה "הרצה" על כל אורך הרכב שרואים בתמונה שצירפתי, אני רכשתי בעבר את הרכב כפי שהוא ופה אני מבקש את דעתכם האם להשאיר אותה כפי שהיא או להסירה לחלוטין? מה יהיה יותר יפה ומחמיא לרכב אם או בלי המדבקה הזו?

הנה תמונה של הרכב שלי עם המדבקה המדוברת, בבקשה: norm_DA0F9C251B714991AB82B226A19DE33D.JPG

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זאת לא התמונה ששמתי בהתחלה אך בתמונה הזאת גם יש את הפס האדום שרץ לאורך הרכב ,בבקשה: 7.jpg

מה דעתכם להשאיר או להסיר אותו?

פורסם

לפי דעתי היא ממש לא מוגזמת, ואפילו מדגישה את הקווים של הרכב.

אפילו בתור אחד שלא אוהב פיצ'פקעס על מכוניות - לדעתי תשאיר אותה.

אגב - תמונה מלאה בפרופיל יכולה לעזור - כי בתמונה שצירפת קשה לראות איך זה נראה בהתייחס לשאר הרכב.

בברכה!

יונתן.

פורסם

צירפתי עוד תמונה מהרשת של רכב זהה לשלי אך ללא שום מדבקה כפי שהוא מגיע במקור לשם השוואה איך עדיף עם או בלי?

100113.1992.Chevrolet.Camaro.jpg

פורסם

אם אתה שואל אותי, אתה בכיף יכול להישאר עם המדבקה (גם ככה בקושי רואים אותה, וכמו שציינתי קודם - היא רק מחמיאה).

אבל מה שכן - אם כבר להיפטר ממשהו זה מה"ספויילר-תריסים" המזוויע הזה...

לפי דעתי האישית - הוא פוגע בטירוף בפרופיל של הרכב וגורם לו להיראות יותר כמו צב עם גיבנת מאשר רכב אמריקאי ספורטיבי!

תראה איך זה יפה כש"הגב" שלו שחור ולא בצבע הרכב:

carblack3.JPG

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...