Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי רכב שנת 88 ללא טסט כחודשיים,

ואם ברצוני להעביר אותו עוד מחר טסט

אני פשוט הולך לדואר משלם את האגרה,

הולך למכון עם האישור בלמים ופשוט מעביר?

או שצריך לעבור דרך משרד רישוי ולהביא אישור מיוחד(מפני שעבר חודשיים)?:?:?

-(שמעתי על זה איפשהו בעבר)

תודה רבה

יניב.

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

לא נראה לי שבשבוע הקרוב לפחות תוכל לעבור טסט כי.... אין דואר.... אאוץ'.

דבר שני - אם יתפסו אותך נוהג ברכב ללא טסט אתה עלול לקבל שלילה מיידית.

הפתרון יהיה כנראה גרירת הרכב למכון רישוי לאחר ששילמת את האגרה בדואר (אני חושב שבירכא צמוד למכון הרישוי יש סוכנות דואר אבל תבדוק ).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לא נראה לי שבשבוע הקרוב לפחות תוכל לעבור טסט כי.... אין דואר.... אאוץ'.

דבר שני - אם יתפסו אותך נוהג ברכב ללא טסט אתה עלול לקבל שלילה מיידית.

הפתרון יהיה כנראה גרירת הרכב למכון רישוי לאחר ששילמת את האגרה בדואר (אני חושב שבירכא צמוד למכון הרישוי יש סוכנות דואר אבל תבדוק ).

על פי חוקי משרד התחבורה נסיעה של עד 6 חודשים ללא טסט גוררת קנס של 250 שקל ו6 נקודות ולא שלילה במקום.

פורסם

אתה צריך לגשת למשרד הרישוי ולקבל אישור תנועה זמני ל48 שעות.

אחר כך תוכל לנסוע עם הרכב והאישור למוסך מורשה של משרד התחבורה, לקבל אישור תקינות למערכת הבלמים ואיתו לגשת למכון הרישוי האהוב עליך לצורך בדיקת רישוי שנתית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תוספת קטנה ; לרכב בן 19 שנים ומעלה, תהיה חייב להציג אישור תקינות רכב מיושן ולא אישור בלמים.

זהו אישור בלמים "מורחב" עם תוספות, שניתן לבעל הרכב כאשר נבדקה מערכת הבלמים, ההיגוי והאורות.

(אישור בלמים ניתן לרכבים בני 15 עד 19 שנים).

פורסם

יש לי שאלה:

המרצדס שלי כבר עוד מעט "סוגרת חודש" במוסך , ולפי מה שכתוב לאחר שלושים יום צריך לעשות טסט חדש.

יש לי כמובן את הטופס הארכה לשבוע..(שנגמר לפני שבועיים)

האם לאחר 30יום אני יצתרך לגשת להוציא אישור מהמעבדה? או פשוט להתחיל טסט חדש לגמרי?(כבר תיקנתי את הליקוים.

הרכב הוא מרצדס 230שנת 83'

תודה!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אם אישור מהמעבדה=אישור רכב מיושן ממוסך מורשה, אז אין צורך, אישור רכב מיושן תקף 3 חודשים מיום הוצאתו. אתה יכול להציג שוב את אותו אישור.

• תוכן חדש...