Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, כמו שנרשם למעלה...

ההתלבטות היא בין שני הנגנים לטיול בן 3 חודשים על מנת להפיג את השעמום בזמן הפנוי(בעיקר בטיסות\נסיעות).

הדבר היחיד שאני יודע הוא שלIPOD יש 80GB ול"זונה" 30GB

ל"זונה" יש מסך רחב יותר לראות בו סרטים, השאלה עד כמה האיפוד גרוע לפעולה זו? למרות היותו יעודי למשימה זו...

למי מהם ש תמיכה עברית? ואיך ניתן להשיג אותה אם המכשיר לא נקנה בארץ?

עד כמה מסובך להעביר את הסרטים לנגן, האם נדרשת תוכנה כלשהי או שזה מן סוג של P&P?

תודה מראש

בקאל אופיר

פורסם

לא הייתי לוקח מכשירים כאלו

הייתי לוקח מכשירים עם בטריות, ומכשירים שלא צריך תוכנות מוזרות על מנת להעביר שירים

מה גם שלא תמיד יש לידך שקע חשמל ובגלל זה הבטריות

פורסם

מסכים עם שאגרמן.

עדיף לחפש תחלופה של אחת החברות ה"קטנות" יותר כמו SANDISK.

גם המכשיר יהיה זול יותר, גם סביר להניח יציע יותר תכונות וגם לא יהיו לו תוכנות מוזרות בשביל להעלות אליו סרטים/שירים.

והכי חשוב - תוכל להיות בטוח שלא יהיו לך משחקים עם בעיות "חוקיות" של הקבצים שאתה מעלה (במיוחד בZUNE).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם אתה לא מתרוצץ במדינות עולם לישי אז הסנסה של סאנדיסק לא רע

אבל זקוק למטען חשמלי

אני אישית עומד עם אותה בעיה ומתכנן לקחת מטען סוללות AAA עם סוללות בעוצמת טעינה הכי גבוה

וגם לקנות סוללות רגילות

פורסם

יש סיבה אחת לכך שקניתי אייפוד - תאימות. אני מחבר אותו לרסיבר ורואה את כל הפלייסיט על הטלוויזיה, אני אחבר אותו למערכת ברכב ואוכל לשלוט עליו ולהעביר ממנו שירים בצורה דיגיטלית ל- HU. כולם עובדים כדי להיות תואמים לאייפוד ולא לשום דבר אחר. בסה"כ המכשיר לא מבריק חוץ מזה (יש לי דור 5 60GB כבר איזה שנה).

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

ניתן לקנות כבר זונות של מיקרוסופט?!

לאן הגענו...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לחלוטין לא ממליץ על אייפוד, מנסיון של הרבה חברים שמשתמשים באייפודים (בכל הגרסאות,ננו,שפל,והרגיל עם הקרנת הסרטים), המכשיר הוא יותר גימיק וסמל סטטוס,והיחס תמורה שלו לשקל אפסי לעומת המתחרים האחרים שמציעים מכשירים דומים עם ממשק הפעלה פשוט יותר,קלות העברת נתונים משמעותית טובה יותר,ובמחיר זול יותר.

אגב,אל תבנה על המסך של האייפוד כדי לראות סרטים,זה נחמד,בדיוק ל-5 דקות.

אני רוצה לראות אותך רואה סרט באורך מלא על מסך כזה (סיוט).

הבעייה העיקרית באייפוד,זה שכדי להעביר קבצים אתה חייב את תוכנת ה-I TUNE המסורבלת,שמעבר להיותה מסורבלת,היא גם מגבילה אותך לכך שהעברת הקבצים תתבצע אך ורק במחשב שבו מותקנת התוכנה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כודם כל לא כל כך קשה להעביר שירים/סרטים לאייפוד ולא צריך כלל את ה I TUNE. אם חיפוש באינטרנט (דורש טיפה סבלנות) אפשר לילמוד איך עושים זאת דרך ה WINAMP (אני יכול להסביר בהרחבה כרגע על איך עושים זאת אבל זה יקרה רק שבוע הבא - אז מי שירצה שיזכיר לי בפרטי באמצע השבוע ואני אשלך לו הוראות מלאות).

*דרך אגב זה גם מעתיק כימעט פי 3 יותר מהר!

חוץ מיזה אם זה לטיול ארוך באמת עדיף לך ליקנות נגן אם בטריה חיצונית כי אתה קונה את הנגן ליראות סרטים אז קנה כבר די וי די נייד וזהו.

ההמלצה שלי היא הנגן הזה - איכות שמע ללא פשרות, ממשק נוח לתיפעול ובעל הרבה פונקציות, והכי חשוב שהוא פועל על סוללות AA (סוללות אצבע) מה שאומר שהוא יכול לנגן שנים על בטריה אחת (טוב נו קצת בהגזמה, אבל לאורך זמן הרבה יותר ממושך מ AAA) - הבעיה בו שהוא רק 2G, אבל נירא לי שיש לו גם דגמים אחרים (לא חקרתי את הנושא לעומק)

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=149527

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

לא משנה אם העברה מתבצעת דרך WINAMP או I-TUNE, השורה התחתונה היא שהאייפוד "משועבד" לתוכנות כלשהן, בעוד המתחרים שלו משמשים כ"כונן קשיח" מרגע שחיברת את ה-USB למחשב,ואז אתה פשוט גורר קבצים ישירות לנגן, בלי צורך בשום הסברים מפורטים על העברת קבצים וכו', פשוט גורר וזה הכל.

באייפוד אתה לא יכול.

אגב,אותה בעייה בדיוק עם מכשירי I-PHONE, ממשק הפעלה מאוד מגביל ו"אייפודי", מה גם שלמכשיר שלהם יש משמעותית פחות פונקציות מלמכשירים דומים של המתחרים שלהם,אבל תג מחיר מפוצץ.

כנראה שזה מספיק לאמריקאי הממוצע שמחפש להיות חלק מהעדר ולהצטייד בסוג של סמל סטטוס,שטיפה מחשבה היתה גורמת להבין שהוא בכלל לא בתחרות עם המתחרים.

לדעתי האישית בלבד,וזה אני אומר אחרי שיצא לי לנסות הרבה מכשירים של אפל, המוצרים היחידים שלהם שבאמת מצדיקים את המחיר,ונותנים תמורה גבוהה,זה המחשבים הניידים שלהם,במיוחד אלה שמאפשרים עבודה עם 2 מערכות הפעלה (MAC ו-WINDOWS),מספקים יכולות גרפיות מרשימות, וכל עוד נזהרים מהשימוש בשילוב הכפתורים ALT+CNTRL+DELETE, שבשאר המחשבים אמור להביא אפשרות לאיתחול המחשב,ובאפל מביא למחיקה אוטומטית של כל הכונן הקשיח,המחשב יתן תמורה באמת טובה למחיר הגבוה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
באייפוד אתה לא יכול.

כן יכול. למרות שצריך להתקין את התוכנה הזו כדי שזה יהיה אפשרי.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מחייה את השרשור מאותה סיבה שפותח השרשור פתח.

את ה-ZUNE יש לחבר שרכש אותו בארה"ב- המכשיר נחמד מאוד, איכות השמע מצויינת!

את האייפוד אני פשוט לא אוהב.

ראיתי שלקריאטיב יש מתחרה הולם בשם ZEN, מישהו מכיר?

נניח ואלך בכיוון של נגן שלא דורש תוכנת מחשב מסורבלת (ע"ע נגני ה-Disk on key), מה מומלץ? סאן-דיסק? IRIVER?

• תוכן חדש...