Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לשמחתי הרבה בשישי האחרון מצאתי את הזמן ואת הכוח לפרק את כל הגלגלים של הרכב (עם שימוש בגלגל ספייר - לוקח הרבה זמן וכאב-גב :)) לצבוע את הקליפרים של הברקסים וכמו כן לבצע רוטציה לגלגלים לאחר המלצות של אנשים שקראתי...

א. הצביעה יצאה ממש טובה! חבל על הזמן! אהבתי, גם קל לעשות, גם כייפי (התלכלכתי נורא :)), וגם יוצא ממש יפה...

ב. הרוטציה לקחה זמן, ואמנם, אולי זה פסיכולוגי אבל אני מרגיש שיפור קל באחיזתם של הגלגלים בסיבובים (להזכירכם, הרכב הוא הנעה אחורית).

ג. פה כבר מתחילות הבעיות שלי: בעיה ראשונה היא שמשום מה נדמה לי שהרכב נוטה יותר לתת היגוי מאשר לפני הרוטציה, בדקתי כבר את לחצי האוויר מספר פעמים והם תקינים, זה הגיוני בכלל? מה יכולה להיות הסיבה?

ד. ישנה רעידה בהגה (נדמה לי שזה נובע מחוסר איזון בג'נט) שמתחילה באזור ה-60 קמ"ש עד ל110 לערך... הגיוני שעכשיו זה בולט בצורה כל כך ברורה, כיוון שהגלגל מקדימה ולא מאחור? ללכת לפנצ'רמאכער שיאזן או להחזיר את הגלגל לאחור ולשים אחר במקומו מקדימה?

ה. האם זה בסדר שיש מאחור גלגל לא מאוזן?

ו. יכול להיות שיש צמיגים שמיועדים לצד ספציפי של האוטו? גלגלים רק לצד ימין או רק לצד שמאל (בגלל טביעת הצמיג או צורת המסילות האלה שמתחת שעל הצמיג)?

תודה מראש לכולם וממליץ בחום על הצביעה....

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

לגבי כיוון הגלגול.

כן, יש צמיגים עם כיוון מסוים (יכולים להיות או בצד ימין או בשמאל).

אם זה הצמיגים האלה, אתה תראה שרשום עליהם rotation וחץ שמראה את כיוון הסיבוב הרצוי.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

וישנן 4 ספרות שמסבירות את התאריך שייצרו את הצמיג

מה זה קשור ?

הן אמורות להיות בצד הפנימי של הצמיג ככה תדע גם אם הוא שייך לצד ימין או שמאל

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אני מתכוון להחליף בין הגלגלים האחוריים ולקדיים אצלי בבורה.

השאלה היא האם נדרש איזון כלשהו אחרי החלפה כזאת?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

• תוכן חדש...