Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי כאשר הרכב פתאום הניע למרות הקודן,וגילו שהבעיה במוח של הקודן החליפו אטת המוח ולא תיקנו אותו אבל בכל זאת אולי מישהו מהמומחים מכיר מקומות בהם מתקנים.

אם היית מוכן לנסוע מחדרה לאיזור קריות (עוד 40 דקות,בשביל תיקון טוב לפעמים זה שווה.. הייתי ממליץ לך על אילן כלבו לרכב שנמצא בקרית חיים ..הוא באמת ספץ בדברים האלו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

למטיב ידיעתי, לא נשארו מעבדות לתיקון מוחות של אזעקות, אלא אם יש יבואן קיים לסוג מסויים של אזעקה והוא בעל שירותים טכניים מתאימים.

רשום באיזה אזעקה מדובר, איזה דגם, צרף תמונה אם ניתן ושל השלט בנוסף, ומה הבעיה, ויתכן ונוכל לעזור באופן ראוי יותר.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שבוע טוב,

האזעקה של חברה בשם GALAXY .

נפגמה כתוצאה מנסיעה עם מינוס לא תקין.

אינה מקבלת פקודות.

שגיב

• תוכן חדש...