Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

שלום לכולם,בשבת האחרונה נשברו לי שתי צלעות בצד שמאל.

מישהו עבר משהו דומה? איך מקלים על הכאב? וכמה זמן עד שאפשר לחזור לעבוד?

למי שלא מכיר אותי אני בעל מוסך,כך שכל יום שאני בבית הוא צרה צרורה.

תודה מראש לכל העונים

פורסם

תחזיק מעמד, אין יותר מדי מה לעשות.. תחפש לך תחביב שלא דורש מאמץ מיוחד מהגפיים העליונות.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

רגע..רגע..:shock:

קצת הסברים לבורים שביננו- נשברו 2 צלעות וזהו? מעבירים? שוכחים?

לא הולכים לניתוח שמרפא את זה? ברגים? ברזלים?

פשוט נשארים לחיות עם זה?

איך נשברו הצלעות אם אפשר לשאול?

פורסם

קרה למישהו קרוב אליי. חיים עם זה. זה לא נורא כמו שזה נשמע, פשוט לא מפעילים יותר מידי לחץ על הצלעות בכמה חודשים הראשונים ונחים כמה שיותר והגוף עושה את שאר העבודה. אם כי גם אחרי כמה שנים עדיין זה יכול להציק.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

ראשית, הבדק ע"י רופא שיאשר שזאת אכן האבחנה, ושאין צורך בטיפול או בירור נוסף.

לאחר מכן, שאל אותו אם מותר לך לקחת כדור שנקרא קאטאפלם (Cataflam ). לוקחים את זה פעמיים ביום, ובדרך כלל הכאבים פוחתים משמעותית. זמן הריפוי של שבר כזה הוא כששה שבועות ולפעמים יותר, ואין לזה טיפול מיוחד שהוכח כיעיל פרט לשיכוך כאבים.

רפואה שלמה,

נמרוד

• ספונסר פורום
פורסם

תודה לכל המשיבים.

כמובן שנבדקתי ע"י רופא כללי,ואחריו ע"י אורטופד, עשו צילומים כדי לאשש את האבחנה והשברים ברורים למדי.

פשוט רציתי לשמוע אולי עצות ממקור ראשון,הרופאים קבעו לי מנוחה של שישה שבועות.

האמת שהכאב נסבל בישיבה או בעמידה,הבעיה היא בהליכה ובשכיבה.

אורן

פורסם

אני שברתי 5 צלעות וחוץ מפיזיו' נשימתית לא קיבלתי שום טיפול ואחרי כחיודש זה הפסיק להציק.

מבחינת כאב תיזהר מאוד לא להתעטש. אצלי עיטוש אחד הקפיץ אותי לשמיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מבחינת כאב תיזהר מאוד לא להתעטש. אצלי עיטוש אחד הקפיץ אותי לשמיים.

מצטרף לאזהרה! זה כואב. :-(

כמו שאמרו קודמיי, אין מה לעשות, ופשוט להיות סבלניים בשבועות הראשונים.

ל-BMW: לא, אין מה לעשות, מחכים שזה עובר. מוזר, אבל ככה זה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קרוב משפחה שלי פעם החזיק בג'קוזי שלו בבית, ושבר כמה צלעות, ופשו נמנע כמה שבועות מללכת לעבוד ולעשות משהו פיזי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

נגד שברים בצלעות אין הרבה מה לעשות, קשה מאוד עד בלתי אפשרי לקבע את האיזור.

כמו שכתב ד"ר נמרוד רחמימוב, אתה יכול לנסות ללכת על תרופות להקלת הכאב.

הסכנה בשבר בצלעות, לרוב, הוא שאחת הצלעות השבורות תיצור חור באחד האיברים הפנימיים הסמוכים לה.

לא נעים.

גילוי נאות: הכותב שבר כמה וכמה צלעות בחייו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...