Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלות רפואה שואלים רופאים ולא פורום מכוניות.

לפעמים גם בפורום מכוניות ניתן לקבל יעוץ מרופא (ים?) מהמעלה הראשונה.

פורסם

הסכנה בשבר בצלעות, לרוב, הוא שאחת הצלעות השבורות תיצור חור באחד האיברים הפנימיים הסמוכים לה.

לא נעים.

גילוי נאות: הכותב שבר כמה וכמה צלעות בחייו.

גלוי נאות : הכותב שבר שלוש צלעות ימין (7,8,9 ) כשאחת ניקבה ראיה .

התוצאה טנשן פנמטורקס ,או בעברית חזה אוויר בלחץ ,אוויר יוצא מהריאה לאבל לא מהגוף ויוצר בלון בחלל החזה שמצמצם לאט לאט את הריאה.

(בסרט שלושה מלאכים יש אנימציה של פציעה דומה ) .

תתארו לכם רק לשאוף וכמעט לא להצליח לנשוף במשך כמה נשימות.

קשה להסביר את התחושה של דם שנוזל בתוך הגוף ,מין דגדוג מציק .

עשיתי את זה ע"י מעיכה עצמית עם טרקטור ,שאותו גם נהגתי חצי קילומטר אחרי הפציעה,זה נהיגה בלי קפיצים ובולמי זעזועים ,הצלעות רוקדות הורה ,והכאב אך הכאב.....

אחר כך הכאבים משעולים עיטושים וצחוק ,הם רק תזכורות לנהיגה(ולא שנהנתי מהם...) .

אגב אצלי האיחוי לא מלא , עקב מרווח גדול מידי שנוצר ,אז אני סובל מכאבים גם בחילופי מזג אוויר .

מי שרוצה עורך דין טוב ,שהכניס לי אחרי הפציעה סכום לא רע מוזמן לבקש בהודעה פרטית.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
גלוי נאות : הכותב שבר שלוש צלעות ימין (7,8,9 ) כשאחת ניקבה ראיה .

התוצאה טנשן פנמטורקס ,או בעברית חזה אוויר בלחץ ,אוויר יוצא מהריאה לאבל לא מהגוף ויוצר בלון בחלל החזה שמצמצם לאט לאט את הריאה.

(בסרט שלושה מלאכים יש אנימציה של פציעה דומה ) .

תתארו לכם רק לשאוף וכמעט לא להצליח לנשוף במשך כמה נשימות.

קשה להסביר את התחושה של דם שנוזל בתוך הגוף ,מין דגדוג מציק .

אני שברתי צלעות 1 עד 5 יחד עם כתף וחלוקת האגן ל 5 חלקים לא שווים. קיבלתי גם חזה אויר אבל לא ברמה שהיה צריך לשאוב כי לא ניקבתי את הריאה.

השיעול שהגיע אחרי כמה ימים היה הורג אותי מכאבים ולא יכולתי לקבל כלום חוץ מאופטלגין (בגלל הפגיעה בחזה אין מורפיום ובגלל השברים האחרים אין ואליומים). רק אחרי שבוע התחילו לתת לי אוקסיקונטין שהציל אותי מהכאבים (בעיקר של השברים באגן שלא קובעו בפלטינות אלא נעזבו להתאחות לבד).

מבחינת עו"ד אני עדיין במשפט עם חברת הביטוח ולא נראה לי שזה יסתיים בקרוב. אני לא ממהר לגמור איתם לפני שאני יודע איך אני מסיים עם הפציעה מבחינה רפואית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
סרט רע מציק ומגביל, תרגיש טוב.

שאלות רפואה שואלים רופאים ולא פורום מכוניות.

תתפלא אבל נמרוד רחמימוב רופא וכך גם אבי ולכן יש לא מעט הבנה בתחום, ככה שהפורום שלנו גדוש מכל טוב:-D

Veni Vidi Vici

פורסם
אני שברתי צלעות 1 עד 5 יחד עם כתף וחלוקת האגן ל 5 חלקים לא שווים. קיבלתי גם חזה אויר אבל לא ברמה שהיה צריך לשאוב כי לא ניקבתי את הריאה.

השיעול שהגיע אחרי כמה ימים היה הורג אותי מכאבים ולא יכולתי לקבל כלום חוץ מאופטלגין (בגלל הפגיעה בחזה אין מורפיום ובגלל השברים האחרים אין ואליומים). רק אחרי שבוע התחילו לתת לי אוקסיקונטין שהציל אותי מהכאבים (בעיקר של השברים באגן שלא קובעו בפלטינות אלא נעזבו להתאחות לבד).

מבחינת עו"ד אני עדיין במשפט עם חברת הביטוח ולא נראה לי שזה יסתיים בקרוב. אני לא ממהר לגמור איתם לפני שאני יודע איך אני מסיים עם הפציעה מבחינה רפואית.

ואני חשבתי שאני מוכשר.

אפשר לשאול איך עשית את זה?

בעיקרון על צלעות קשה לקבוע נכות ובלי נכות הפיצוי לא גבוה.

אם סוגרים איתם בלי משפט ,ובלי סמטוחה ,אפשר להשיג סכום באמצע ,שבמקרה שלי היה מספק.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

עשיתי את זה די בקלות.

הייתי צריך לפנות שמלה בצומת T לא מרומזר כאני מגיע מהרגל של ה T ומדובר בכביש בין עירוני עם שטח הפרדה. עצרתי על שטח ההפרדה כדי להמתין להזדמנות להשתלב ומונית שבאה משמאלי סטתה ונכנסה בדיוק בדלת שלי.

התוצאה שלי כבר תוארה ולמעשה שברתי כמעט כל מה שיש בצד שמאל של הגוף פרט לגפיים (בהן ובפנים חטפתי רק מכות יבשות), הנוסעת של נהג המונית שברה שתי ידיים והוא יצא עם מכות יבשות. שני הרכבים טוטאל לוס (שלו לפירוק ושלי לגריטה כי לא נשאר מה לפרק).

במקרה שלי יש כמה חודשי אשפוז, 8 חודשים השבתה מעבודה (וגם זה כי כל הזמן נדנדתי לרופאים שיתנו לי לחזור לעבוד), הגבלה בתנועה בכתף ובמפרק הירך ואני עדיין בפיזיו' ומעקב עם סיכוי לעבור החלפת מפרק ירך. אם תה מסיים עם ברת הביטוח אתה חותם שאין לך תביעות עתידיות וז ההוצאות הרפואיות הם עליך ועל דבר כזה אני עדיין לא יכול לחתום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...