Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום

כיצד מבצאים הנמכה ברכב ?

מה ההשלכות?

מה המחיר ?

אפשר לעשות את זה לבד?

פוגע במשהו.?

אני יעזר בכול מידע שיינתן תודה מראש

פיאט אונו 93 1000

כל מה שקשור למנועים ימיים .

וכמובן לצרפתית קטנה אחת.

פורסם

אפשר לחתוך ספירלה אחת בקפיץ בתנאי שהקפיץ עדיין יפעיל לחץ חזק על הבולם שהוא במצב פתוח אחרת יהיה לא נעים.

דרך יותר מקובלת זה להביא קפיץ הנמכה מוקשח.

בכל מקרה על הבולם המקורי הרכב יהפוך לקופצני ולא נוח לנסיעה ברוב המקרים .

פורסם
שלום לכלום

כיצד מבצאים הנמכה ברכב ? | קונים קפיצי הנמכה, מוזר שלא שאלת על הגבהה כי זה מה שרשום לך בכותרת, לא לכל רכב יש הגבהה, והגבהה זה לעבירות בשטח

מה ההשלכות? | מרכז כובד נמוך יותר

מה המחיר ? | סט קפיצים מתחיל באיזור ה 1000 שח יכול להיגמר ביותר מפי כמה מזה

אפשר לעשות את זה לבד? | אם יש לך את הכלים ואת הידע אז כן, בכל אופן ג'ק אחד לא מספיק

בדרך כלל לפחות לבולמים הקידמיים צריך "לוחץ קפיצים"

בכל אופן מוסכים לוקרים על זה לפחות 500 שקל עבודה וגם צריך לעשות כיוון פרונט לאחר מכן שזה עוד 200 שקל בערך

פוגע במשהו.? |בלאי גבוהה יותר לבולמים המקוריים, באם יוחלפו גם הבולמים אז קשיחות הרכב תשתנה

אני יעזר בכול מידע שיינתן תודה מראש | רצוי שתעזר בחיפוש בדפי הפורום

התשובות מודגשות

דעה אישית:

פיאט אונו = רד מהרעיון

הייתי שם את זה על רכב עם קצת יומרנות ספורטיבית או אפילו הונדה אבל לא על אונו או משהו בסיגנון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אפשר לחתוך ספירלה אחת בקפיץ בתנאי שהקפיץ עדיין יפעיל לחץ חזק על הבולם שהוא במצב פתוח אחרת יהיה לא נעים.

אסור לחתוך את הקפיץ.

יש לקנות סט קפיצים / בולמים ייעודי מותאם קומפלט, ללא קומבינות.

המלצות של חאפרים אתה מתבקש לא לתת פה. תודה.

לאסי, פותח השרשור, מה הטעם בהנמכה לפיאט אונו 1000 ? האוטו יותר מידי נוח לך ? מאזוכיזם ? מה ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב.

מדובר בפולו שנת 99 גיר רגיל ידנית.

ברצוני להנמיך תרכב בדקתי וחפשתי קפיצי הנמכה לרכב,מצאתי קיט טוב.

אבל השאלה שלי היא עם אפשר לחתוך תקפיצים המקוריים של רכב.

עם זה בטיחותי וחזק מספיק וכל דבר אחר.

תודה לעונים :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בטח שאפשר לחתוך, אבל רק אם אתה רוצה להיות מעורב בתאונה ולסכן את כל מי שאתה מסיע ברכב.

אל תחפש לחסוך בדברים של בטיחות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

אם הגיע זמן להחליף בולמים מקורים, האם כדאי ללכת לכיוון הנמכה ולקנות קפיצים ובולמים מיוחדים?

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

מה ההשלכות? | מרכז כובד נמוך יותר [...]פוגע במשהו.? |בלאי גבוהה יותר לבולמים המקוריים, באם יוחלפו גם הבולמים אז קשיחות הרכב תשתנה

לכך יש להוסיף הנמכה של מרכז הגלגול (רע) ושינוי בזוויות ההיגוי, גם כן לרוב לרעה. כתלות במידת ההנמכה, ההשפעה הרעה יכולה להתקזז עם ההשפעה הטובה של הנמכת מרכז הכובד וגם לגבור עליה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...