Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש לחברה רכב שעונה על התיאור שבכותרת, היא מחליפה סובארו טנדר(...).

הדרישה שלה מסתכמת בשלושה תנאים: 1. אוטומט 2. שלא ירצה לראות מוסך 3. שיעלה בסביבות 20K.

אני חשבתי על סקסי סקסו, לה המליצו על קאיה פרייד.

אשמח לשמוע דעתכם.

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם
אהלן,

אני מחפש לחברה רכב שעונה על התיאור שבכותרת, היא מחליפה סובארו טנדר(...).

הדרישה שלה מסתכמת בשלושה תנאים: 1. אוטומט 2. שלא ירצה לראות מוסך 3. שיעלה בסביבות 20K.

אני חשבתי על סקסי סקסו, לה המליצו על קאיה פרייד.

אשמח לשמוע דעתכם.

אלעד.

היא לא רוצה לראות מוסך ואתה ממליץ לה על צרפתי?

שתחשוב על יונדאי אקסנט,נכנס לה בתקציב,גם אטוס, וכמובן שרייד וסוויפט.

STI 2004

פורסם

אני ממליץ על מזדה 121 אוטומטית, סובארו ג'סטי אוטומטית יש אותם עד שנת 94, דייטסו שרייד (לראות שראש מנוע בסדר), סוזוקי יורו סוויפט, קאיה פרייד, יונדאי אקסנט.

עדיפות ליפניות, אבל קוראניות גם טובות, בתנאי שטיפלו בהן טוב.

פורסם

אני חושב שההמלצה הכי טובה במקרה הזה (חוץ מלהגיד לה בניחותא שלא מקשיבים לאנשים שממליצים על פרייד),

היא לנסות ולהסביר לה שמכונית - כל מכונית, ואדרבא בתקציב הזעום הזה ועם תיבה אוטומטית - תיכנס למוסך.

ככל שהיא תפנים את זה מהר יותר, כך היא תהנה יותר מהמכונית וגם תשמור עליה טוב יותר.

אחרי הכל אפשר לנהוג במכונית עם בלמים חורקים ומנוע מעשן לא מעט זמן ולהכריז "לא רואה מוסך", אבל בסוף זה

יבוא לה בהפוכה.

ואולי אני פשוט לוקה באשליות...

פורסם

וואללה אני איתך צוקרמן, אבל על מה אתה היית ממליץ במקרה כזה?

אני אוסיף בשבילה למרות שהיא לא תודה - היא צריכה משהו שיהיה גם קצת נוח...

בריאות לכולם!

פורסם

שווה לפזול לכיוון הפיאסטה, למרות שמייג'ור שמועתי טוען לאמינות נמוכה מצד התיבה הרציפה.

מלבד זאת, 106 וסקסו יתנו לה כנראה את החבילה הטובה ביותר, ועם קצת שכנוע עצמי אפילו אפשר

להגיד עליהן "לא רואות מוסך"... :roll:

לדעתי נוחות חשובה הרבה יותר מהסיכוי שאולי מתישהו משהו יתקלקל (וזה באמת יכול לקרות בכל מכונית

בתקציב), כך שכדאי לנסות ולשכנע אותה להימנע משוברות הגב הסמוראיות.

ובכל מקרה, באמת שאין סיבה להעניש אותה עם קאיה פרייד ודומותיה. אלא אם יש לך איתה חשבון לא סגור :twisted:

פורסם

מה עם האפלאוז? רק למצוא אחת שלא תחזקו אותה עם מים וזהו :)

ידידה טובה שלי קיבלה מההורים מתנה אפלאוז ב3אלף שקל שנוסעת סבבה לדבריה...חוץ מזה שיש כמה בעיות חשמל והמד מהירות לא עובד :D - אבל היי, 3000 שקל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אמינות לא תמיד באה על חשבון הנוחות, לא תוכל לקנות רכב פאר, אבל לא חייבים להתפשר. לפי דעתי מזדה 121 תעשה את העבודה מצויין, קטן, אוטומטי, חסכוני, די אמין. אם אתה לא רוצה לבלות רוב הזמן עם המוסכניק שלך, אל תתקרב לרכבים צרפתיים. בתור רכב יד שניה עדיף יפנית, למרות שהן לא תמיד נוחות או יפות כמו הארופאיות.

אולי תמצא משהו שיעניין אותך בזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=157428

פורסם

שלום אנשי פורום יקרים

שמי נועה, להלן "החברה" שמעוניינת ברכב "שלא יראה מוסך"

למען הסר ספק, אין לי שום אשליה שרכב שאני קונה ב-20k לא יראה מוסך!

הדרישה שלי המדוייקת יותר (ולא כפי שחברי היקר הציג אותה) היתה אוטו אמין בגבול הסביר בתקציב הנ"ל.

ואין לי בעיה שמדי פעם כן נראה מוסך, דווקא המוסכניק שלי ממש חמוד

ודרך אגב תגובתו ל saxo היתה שזה ממש "כלבת" - ואני מצטטת.

והפרייד דווקא העלתה תגובה חיובית.

בכל מקרה, תודה על העזרה

מי ייתן ותתבצע רכישה מוצלחת ואוכל להזכר במוסכניק בגעגוע

כל טוב

נועה

פורסם

הרשי לי לצטט:

אני חושב שההמלצה הכי טובה במקרה הזה (חוץ מלהגיד לה בניחותא שלא מקשיבים לאנשים שממליצים על פרייד),

היא לנסות ולהסביר לה שמכונית - כל מכונית, ואדרבא בתקציב הזעום הזה ועם תיבה אוטומטית - תיכנס למוסך.

ככל שהיא תפנים את זה מהר יותר, כך היא תהנה יותר מהמכונית וגם תשמור עליה טוב יותר.

אחרי הכל אפשר לנהוג במכונית עם בלמים חורקים ומנוע מעשן לא מעט זמן ולהכריז "לא רואה מוסך", אבל בסוף זה

יבוא לה בהפוכה.

ואולי אני פשוט לוקה באשליות...

זה שהוא חמוד ומבין משהו במכונאות לאו דווקא מסמיך אותו להבין על מה הוא מדבר, אבל אולי אני טועה והוא סדיסט?

אם את מוכנה לקבל שיש מוסך מדי פעם, אני הייתי הולך על סקסו ידנית ולא אוטומטית.

בכל מקרה, חברים, במקרה ותתעקש על העגלה (שנקראת פרייד מסיבה ממש לא מובנת), מצאתי לה אחת יד 1 שנת 2000 אם אני זוכר נכון, 1300 אוטומטית עם 80K ק"מ, לא מהשכרה. הבעיה היחידה היא שהמחיר קרוב למחירון. מה דעתכם?

בריאות לכולם!

פורסם
מה דעתכם?

דעתנו שמהפורום הזה לא תקבל המלצה לרכוש אשפה מוטורית כמו קאיה פרייד.

אם נועה רוצה לרכוש אותה - לבריאות. אבל חבל.

סקסו ו-106 כל-כך הרבה יותר טובות, שאפילו אם יתקלקלו פעם-פעמיים בשנה יותר (וגם לפרייד יהיו תקלות, ואין בכך ספק),

אז למה להתפשר?

למתעניינת, נקודה למחשבה: הפרייד היא מכונית שתוכננה על-ידי מאזדה לפני שלושה עשורים. כשבמאזדה החליטו להפסיק

לייצר אותה ולהחליף במכונית טובה יותר, קאיה קנתה את פס הייצור והמשיכה להוציא לכבישים את המכונית הישנה. לא לפני שהיא

הוזילה (עוד יותר) את הליכי הייצור והורידה את האיכות. ואז קאיה פשטה רגל. נשמע כמו משהו מומלץ עד כה?

• תוכן חדש...