Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי סיירה 1.8 גיר רגיל 1986 שכרגע נוסעת רק בשטח בתור באגי....

כשאני מניע את הרכב הטורים תמיד גבוהים אבל ממש ממש ממש גבוהים ובנסיעה שהאוטו בהילוך הוא פשוט וסע לבד כאילו הגז תפוס אבל הוא לא תפוס כי בדקתי את זה.....

יש לי גם בעיה שלפעמים הרכב נחנק מהאבק של השטח ואז לא סוחב בכלל עד למצב שהוא נכבה לבד רק אחריי חצי מיכל ספריי לניקוי קרבורטור הוא חוזר לעצמו ...

בכל מקרה אם מישהו מבין ויודע איך אני יכול להוריד את הטורים בסיירה אני ישמח מאוד ואמרו שיש גם אפשרות שהוא מקבל יותר מדיי אויר ולכן הטורים גבוהים אבל אין לי מושג איך לשנות את זה.....

תודה מראש !

אלירן...

פורסם

אין באפשרותי לגשת איתה למכון קרבורטורים ובטח לא בנסיעה על הכביש....

והיא נמצאת במושב בדרום הרחוק ואין שם משהו אפילו לא קרוב זה במרחק שעה וחצי נסיעה מבאר שבע...

אוךי אם תסביר לי קצת על הצ'וק אני יוכל לפתור את הבעייה בעצמי

תודה!

פורסם

כפי שהוסבר לך בפרטי, כל ניסיון לפתור בעייה אחת גורם לנזק, או להחלפה מיותרת, החלפת פלגים לשווא,

החלפת רוטור ומכסה מפלג לשווא,

משכת חוטי הצתה , וקרעת אותם, ולכן החלפת חוטי הצתה, שהבעייה בכלל קשורה לקרבורטור.

סדור צוק אוטומטי, לא ניתן על ידי הכוונה דרך מסך מחשב ויש לטפל בזה אצל בעל מקצוע, כדי למנוע נזקים נוספים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מצה שהבנתי אם הבנתי נכון הצוק זהו חלק שנמצא בפתח השמאלי של הקרבורטור ברכב שלי והוא נראה כמו דיסקית באמצע הפתח בקרבורטור.....

אמרו לי שאולי אני ינסה לדפוק עליו והוא כבר ישתחרר לבד אבל אני לא רוצה לנגוע סתם למרות שזזה לא רכב שמשמש אותי ביום יום ואני מפחד להיתקע או משהו כזה אני פשוט זקוק לפיתרון יעיל שלא קשור למוסך כי אני לא ישקיע כסף לקחת את הרכב בגרר למוסך בגלל בעייה שלי ניראת מאוד פשוטה וחץ מהקטע שהאוטו עושה יותר מדי רעש בטורים גבוהים כשהוא עומד זה לא ממש מפריע לי בנסיעה או משהו...

ודרך אגב....רוטור לא החלפתי סתם אלא האוטו עמד הרבה זמן וכשרציתי להניע היה סטרטר והאוטו לא רצה להניע אז הבאתי מכונאי והוא אמר שהבעייה מהרוטור ומהמכסה מפלג וישר כשהחלפתי האוטו הניע בנגיעה...והפלגים שהוחלפו והחוטים לדעתי יותר טוב חדש מאשר להיתקע בשטח בגלל פלג עייף או חוט קרוע ולקרוע את המנוע עם 3 בוכנות

פורסם
.....

אמרו לי שאולי אני ינסה לדפוק עליו והוא כבר ישתחרר לבד, אבל אני לא רוצה לנגוע סתם, למרות שזה לא רכב שמשמש אותי ביום יום, ואני מפחד להיתקע או משהו כז, אני פשוט זקוק לפיתרון יעיל ,שלא קשור למוסך, כי אני לא ישקיע כסף לקחת את הרכב בגרר למוסך, בגלל בעייה שלי ניראית מאוד פשוטה, וחוץ מהקטע שהאוטו עושה יותר מדי רעש בטורים גבוהים ,כשהוא עומד זה לא ממש מפריע לי בנסיעה או משהו...

ודרך אגב....רוטור לא החלפתי סתם אלא האוטו עמד הרבה זמן וכשרציתי להניע היה סטרטר והאוטו לא רצה להניע אז הבאתי מכונאי והוא אמר שהבעייה מהרוטור ומהמכסה מפלג וישר כשהחלפתי האוטו הניע בנגיעה...והפלגים שהוחלפו והחוטים לדעתי יותר טוב חדש מאשר להיתקע בשטח בגלל פלג עייף או חוט קרוע ולקרוע את המנוע עם 3 בוכנות

אולי תיקח פטיש ותדפוק על המנוע, וכך יפתרו בעיותיך לגמרי...

בקרבורטור לא פותרים בעיות בפטיש, כמו שהבאת מכונאי לשטח, על מנת להניע את הבאגי, תביא אותו שוב , כדי לפתור את בעיית הצוק.

נסיעה בסלד גבוה, מבזבזת דלק, גורמת לבלאי גבוה למנוע, ולהתחממותו, וזאת לתשומת לבך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה! כשהאוטו היה אצלי בבית בעיר אז הבאתי מכונאי....אבל עכשיו שום מכונאי לא יבוא לשם....

זה כל כך מסובך כמו שאתה מתאר את זה?אני לא רוצה צ'וק בכלל אם אפשר לבטל אותו עוד יותר טוב....

• תוכן חדש...