Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, רציתי לקבל את חוות דעתכם.

רכשתי לאשתי דייהטסו שרייד 91, 1300 אוטומטית. 7000 ש"ח, בדקתי בכלליות וראיתי שיש נזילות ולקחתי בחשבון שנצטרך לתקן. האוטו נוסע טוב ונראה בסדר. לקחתי אותו למוסך, העלו על הליפט, הכל מרוח בשמן - להלן מה שהוא המליץ עם מחירים:

החלפת מחזיר שמן, רצועת טיימינג + מותחן - 360 ש"ח חלפים + 450 ש"ח עבודה.

החלפת מחזיר שמן (יש עוד אחד?) בין המנוע לגיר (?) - אומר שצריך לפרק את הגיר - 80 ש"ח חלפים 500 ש"ח עבודה.

החלפת משאבת דלק - טוען ששמן נכנס לשם - 290 חלפים, 120 עבודה.

משהו שקשור בשסתומים ומכסה שסתומים - 100 חלפים, 150 עבודה.

נוזל הידראולי - 98 ש"ח.

סה"כ 2050 ש"ח .:-(

רציתי לשאול את מי שמבין (צביקה?) האם כל מה שהוא אמר הגיוני שקשור לבעייה והאם המחירים שלו סבירים?

האם עושים עליי בוננזה.:-( כעקרון באמת מתחת לאוטו נוצרים כתמי שמן.

תודה על הסיוע

פורסם

הסעיף של משאבת הדלק, לא נראה לי נחוץ יקר ומיותר.

משאבת הדלק עלוחה לנזול ולהחדיר דלק לשמ, אן שמן לנזול מהאטם של המשאבה בחיבור לבלוק, אך לא חדירת דלק לשמן,

לגבי העלות הכספית של שאר הפריטים המתין לתגובה נוספת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מהיכן אתה בארץ?

אם אתה מוכן להגיע לצפון, אני יכול להפנות אותך לחבר שלי בעל מוסך, מחירים זולים משמעותית ממה שהעלת פה, ועבודה מקצועית, איכותית , והכי חשוב,אמינות ללא פשרות.

נזילות בשרייד יכולות להיות מספר סיבות,ואפילו שונות לגמרי ממה שאמרו לך,כגון,נזילה מבורג ניקוז שמן מנוע ,שמן גיר אוטומטי ועוד.

צריך לנקות טוב ולראות את מקור הנזילה.

קיצר...עושים עליך בוננזה.

פורסם

מעבר למה שאמר צביקה לגבי המשאבה, מאחר ואין באפשרותנו לבדוק את הרכב לא ניתן להגיד לך מהיכן הנזילות. יכול להיות שהמוסך צודק, יכול להיות שהוא מגזים, זה כבר תלוי ביושרה ובמקצועיות שלו. לגבי המחירים הם נשמעים לי סבירים למדיי.

פורסם

תודה

ויש לי עוד שאלה - ואני יודע שכל חובב מכוניות יזדעזע מעט אבל האם ניתן להמשיך לנסוע תקופה מסויימת עם האוטו תוך מילוי השמן החסר מבלי לגרום נזק חריף - כדי לדחות את ההוצאה. זאת אומרת נגיד המחזירי שמן - אם הם דרושים החלפה אבל שמן לא חסר - זה בעייתי?

מה קורה כשממלאים שמן מעבר לנדרש?

תודה

פורסם

כעיקרון אם אתה דואג שלא יחסר שמן נזילת השמן לא אמורה להוות בעיה, אלא כמובן אם תגיע למצב שהנזילה כה חמורה שהשמן יורד אל מתחת למינימום בזמן נסיעה. מעבר לזה יש את הנושא הסביבתי שאין להקל ראש בחשיבותו. שלולית שמן קטנה שנוצרה בעמידה ברמזור עלולה לעלות בחייו של אופוען חסר מזל. מעבר לזה גם לחניה זה לא ידידותי.

לעומת זאת עודף שמן עלול לגרום להרס מנוע.

פורסם

אפשר להמשיך ולנסוע ברכב.

לא בעייתי ,כל עוד אתה משלים את החסר,ולא יוצר מצב שיש פחות ממה שצריך.

למלא מעל המותר(מעל המקסימום), זה לא בריא, יותר נכון - זה ממש לא טוב ,צריך לשים לב שתמיד יהיה קרוב למכסימום,או במכסימום, לא מעבר.

• תוכן חדש...