Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

לאחר כשלון בטסט ,גרמושקה של ציריה שמאלית הוחלפה במוסך מורשה טויוטה.

מאז ההחלפה ישנו רעש זמזום מחזורי ,דיי מזכיר ממטרה :-) ,מכיוון גלגל \ציריה שמאל שלא היה לפני ההחלפה,ככל שנוסעים מהר יותר הוא תכוף יותר.

שבוע הבא אגש חזרה למוסך , אבל בכדי למנוע מצב שהוא ימנע מלקשור את הרעש להחלפה שנעשתה ,הייתי מאד שמחלדעת אם למישהו יש מושג או שכבר קרה לו ,מאין יכול לנבוע הרעש ?

אל תסתכלי בקנקן לכי תעשי קפה

פורסם

כנראה שכחו לחתוך את הקצה של האזיקון או במידה והשתמשו באזיקון פלסטי יתכן וקצה הנעילה הבולט שלו גדול מידי ומתחכך בבורג של התפוח פרונט.

פורסם

בדקתי האזיקון של הגרמושקה מתכתי ,גזום בקצה ולא נוגע בבורג של התפוח

הרעש הוא כמו רעש של גולות בגלגלים של סקיטבורד רק חריף יותר עם הפסקות.צקצוק מעיק.

עוד אפשרויות ?

פורסם
לך תדע, אולי לא שמו גריז..... אולי מייסב...

צריך לשמוע את הרעש הזה.

גריז עושה רושם שכן שמו כי לפני האזיקון יש יופי של שאריות גריז ,מה גם שגבו עליו כסף בחשבונית.

נדמה לי שהרעש הוא צקצוק של חלקים מתכתיים ,

לאיזה מיסב אתה מתכוון?

פורסם

יש לך מיסבים בכל צד , בגלגלים הקדמיים, יכול להיות מייסב נדפק לך, עוד פעם, קשה לאבחן דרך המחשב.

כמו כן, יכול להיות שכשהלכת להחליף גרמושקה קרועה, נסעת איתה לא מעט זמן,נכנס לכלוך ודפק לך את הצירייה, החלפת הגרמושקה לא פותרת בעיה זו.

פורסם
יש לך מיסבים בכל צד , בגלגלים הקדמיים, יכול להיות מייסב נדפק לך, עוד פעם, קשה לאבחן דרך המחשב.

כמו כן, יכול להיות שכשהלכת להחליף גרמושקה קרועה, נסעת איתה לא מעט זמן,נכנס לכלוך ודפק לך את הצירייה, החלפת הגרמושקה לא פותרת בעיה זו.

קראתי עכשיו ברחבי הפורום על מיסבים קידמיים ,זו נראית לי האפשרות הריאלית ביותר.

הציריה לא מתקתקת ,מה גם שהרעש שונה מרעש של ציריה גמורה.

מה שמוזר הוא שלפני החלפת הגרמושקה לא היה רעש ,ובטסט לא אמרו כלום על מיסב גמור.

יכול להיות קשר כלשהו בין החלפת גרמושקה עם כל מה שכרוך בכך לפגיעה במיסב או לאיכות תפקודו ?

פורסם

במידה וזה מיסב, אין שום קשר בין הגרמושקה למייסב - כלומר, אין מצב שעשו את הנזק תוך כדיי - שוב, במידה וזה מייסב(לא נראה לי משום מה).

• תוכן חדש...