Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב שלום לכולם

בטוח שלרובנו ישנם רכיבים "כבדים" ומאד יקרים ברכב שלהם

וכידוע היום פריצה לרכב לוקחת בין 4 ל10 דקות במקרה החמור ביותר

רציתי לדעת יותר על הגנת הרכב מפני גנבי ציוד

שכן אני הולך להתקין מערכת לשעלתה לי המון כסף ואני לא רוצה לאבד אותה ייום אחד

עקב גניבה

אצלי כביכול הרכב מוגן

השאלה היא מהו המיגון הנדרש (ואם שווה לבטח את המערכת או לחילופין כמה עולה דבר כזה)

שילוב מנצח בין מורל HYBRID לPHOENIX GOLD אצלי ברכב PEUGEOT 206 XT

להתקנה שלי:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי הרכב הוא המיגון הכי טוב!

ישלי סקודה פיבוריט 92 שצבע בחילה שהשטיפה היחידה שהיא מקבלת זה כשיש גשמים,ואישית בחיים לא הייתי חושב לבדוק אם יש שם אפילו רדיו דיסק הכי מסכן.

וכנגד אלו שיבדקו בכל זאת ויקלטו את הפודים הם ההי אנרגי עליהם יש אזעקה רגילה חד כיוונית + חנייה פרטית מתחת לחלון + שכנה שכל החיים בחלון + הרבה הרבה תפילות שלא יגעו באוטו.

:)

פורסם

אני אישית תמיד מחנה אותה מול החלון שלי וגם אם אין חניה שם אני מחנה וכל כמה דקות רואה אם התפנה ואז שם

את הרכב מול החלון

בנוסף יש לנו מצלמה שמצלמת 24 שעות ותמיד נמצאת ומקליטה באיכות טובה(אפשר לראות את הפנים של הגנב)

עוד תירוץ ללכת לכלבוטק

יש לי גם שכנה שחייה בחלון ומכירה את כל השכונה אבל אני לא יודע אם להסתמך על זה

חוץ מאמוביליזר אזעקה ואיתורן(לא שזה יעזור כשגונבים לך ציוד שהרכב עומד)

וביטוח על החלקים(שעולה בטח הון תועפות)

האם יש משהו שאפשרי לעשות (ניסיתי כיסוי של רכב - הרימו לי אותו עוד באותו היום )(השאירו לי את הקרעים שהיו מחוברים לדלתות)

שילוב מנצח בין מורל HYBRID לPHOENIX GOLD אצלי ברכב PEUGEOT 206 XT

להתקנה שלי:

פורסם

אם היית מבצע חיפוש היית מוצא ים של מידע בנושא ביטוח מערכת.

בשתי מילים: מאוד יקר ולא משתלם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קודם כל תמיד להחנות את הרכב בטווח ריאה .

כמו כן בהתקרבות למקום מגורים / חנייה להנמיך את המוזיקה כדי שאף אחד לא ישמע שיש מערכת באוטו .

תמיד להוריד את הפאנל מהרדיודיסק ף בד"כ לא יגנבו מכשיר ללא פנל ואז כל הפריצה לא כדאית .

ישנה גם הגנה אקטיבית , 9 מילימטר ...

פורסם

להוריד מדבקות וקשקושים מהרכב:)

ולקנות רכב של בנות :p

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הייתי מתחיל בלהוריד חתימות מהסוג הזה...:roll:

HU: CLARION DXZ865MP AMP MONO: PHOENIX GOLD XENON X400.1

AMP: PHOENIX GOLD OCTANE R 4:0.8 COMP::???:? SUB:PHOENIX GOLD OCTANE ZR12 REAR: PIONEER300W

PEUGEOT 206 XT

נקודה למחשבה

פורסם

אני אישית לא נוגע בשום דבר שקשור למערכת ליד הבית, מנמיך את הווליום בכניסה לשכונה, ויציאה נוסע עם ווליום נמוך עד ליציאה מהשכונה (בעיקר באס), לא פותח בגאז' ליד הבית, וזהו נראה לי...

מתחדשת*

פורסם

לשלם פרוטקשיין על הרכב לערס של השכונה. סתם...

כמו רובכם אזעקה+ קודנית (הכוללת שני ניתוקים), מחנה מול החלון, דואג שהאוטו ישאר סטנדרטי לגמרי מבחוץ.

וחוץ מזה תודה לאל שיש שני פאבים בסוף הרחוב שלי כך שעד 5 בבוקר יש מספיק תנועה של רכבים ואנשים גם בימי חול

פורסם

גל צודק, ב-100%!!! ואלי, אצלי יש מדבקה (לא יגיד של מי מה מו ואיפה,אבל אתה ראית) ואף אחד אפילו לא מסתכל על האוטו שלי במטרה לגנוב איזה משהו (טפו טפו טפו בלי עין :-) ).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
קודם כל תמיד להחנות את הרכב בטווח ריאה .

כמו כן בהתקרבות למקום מגורים / חנייה להנמיך את המוזיקה כדי שאף אחד לא ישמע שיש מערכת באוטו .

תמיד להוריד את הפאנל מהרדיודיסק ף בד"כ לא יגנבו מכשיר ללא פנל ואז כל הפריצה לא כדאית . לא מדוייק . ראיתי כבר בעבר משתמשים עם הודעה אחת מחפשים פאנלים , אז נצא מהנחה שרובם ישרים , אבל אני בטוח שיש גם לא וישנם דרכים שלהם אני מניח להשיג פאנל

ישנה גם הגנה אקטיבית , 9 מילימטר ... אני מאוד מקווה שזה נאמר בצחוק

אני מקווה שאני טועה , אבל לא הייתי מסתמך על הוצאת הפאנל כמגן בפני גניבה. בבית שלנו יש חניה מתחת לביית ויש שתי מכוניות לידי וכבר כמה פעמים פרצו להן והם אלו שכול פעם הוציאו את הפאנל , אני תמיד שכחתי להוציא .(כי כול פעם נשארתי ברכב עד שהקטע עם הגיטרה או משהו אחר יגמר, ואז הייתי שוכח לקחת את הפאנל )

אז העצות טובות אבל זה גם ענין של מזל

ועיצה טובה נוספת , למצוא מישהו שעובד טוב ושיעשה לכם את כול ההתקנה מוסווית .

דרך אגב מישהו יודע איך ניתן להשיג רק גריל של קומפוננט מעפן ? אני רוצה לשים גריל של קומפוננט מעפאן על הדרייברים שלי

בתודה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
הייתי מתחיל בלהוריד חתימות מהסוג הזה...:roll:

HU: CLARION DXZ865MP AMP MONO: PHOENIX GOLD XENON X400.1

AMP: PHOENIX GOLD OCTANE R 4:0.8 COMP::???:? SUB:PHOENIX GOLD OCTANE ZR12 REAR: PIONEER300W

PEUGEOT 206 XT

נקודה למחשבה

נסחפת..

בכלל אל תכנסו לפורום הזה, הרי 95% מהמשתתפים כאן מצויידים. :?

אהה וגם אל תבואו למפגשים, כי בדוק שנכנס לפה איזה אחד, קורא את כל השטויות הולך למפגש, מצלם את הלוחיות ומאתר אתכם בשכונתכם..

HU: Clarion DXZ676USB Comp: Morel Hybrid Ovation MT23

Sub: Kicker CompVR 12" Amp: Soundstream TRA 960.4

פורסם

ואם כבר משהו רציני,

ראיתי פעם פרויקט באינטרנט על בחור שבעזרת הבנה מסויימת באלקטרוניה בנה חיישן פתיחת דלתות + בגז' והתקין צופר רצחני שמתחבר למצבר.

בפתיחת הדלת או הבגז' יש צפירה עצבנית שפשוט מחרישה אוזנייים. זה לדעתי דווקא כן יכול להבריח את הגנב אשר מפחד למשוך תשומת לב.

HU: Clarion DXZ676USB Comp: Morel Hybrid Ovation MT23

פורסם

כן, אהה, אני נסחפתי:

HU: Clarion DXZ775USB Comp: Morel Hybrid Ovation MT23

אתה מאוד אובייקטיבי הייתי אומר.

LOL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...