Jump to content

Corolla2007

  • הודעות

    11
  • כאן מאז:

הנקודות של Corolla2007

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. האמת רעיון לא רע בכלל.... צופר אוויר של משאית יעיף את הגנב רק עם ההדרף.
  2. הבנתי, אמנם אני דרום גוש דן - ת"א ועד מודיעין אבל אני אנסה בכל זאת. תודה רבה על העזרה אני זזתי להזמין.
  3. דווקא 185 ש"ח כולל משלוח זה לא ממש נשמע לי הכי יקר בעולם. ממש הדלקת אותי עכשיו אבל אתה לא מפחד מהדבר הבא (איך באמת זה משפיע עליך?):
  4. כן אנחנו באמת באותה הבעיה, תודה. נמתין.
  5. הבנתי אותך, תודה על התגובה כמעט קניתי אחד כזה. יש לך הצעה אחרת בשבילי? אני משתגע עם החרא המובנה הזה... אני אשרוד בלי USB אבל איך לפחות לגרום לזה לקרוא דיסקים MP3 ?
  6. אני לא מחפש מוזיקה ברמה הכי גבוה, והמשדר יישב לי אפילו לא מטר מהמערכת (מובנת של טויוטה). זה באמת יהרוס את האיכות כ"כ? או שנשאל שאלה אחרת, יהיה לי איכות של רדיו מינימום?
  7. היה לי מערכת עם כניסת USB הוא ניגן את המוזיקה שלי מה DISK ON KEY ללא בעיות. עכשיו יש לי מערכת מובנת ולכן אני רוצה לקנות משדר FM, השאלה שלי האם הוא ישדר את המוזיקה מה DISK ON KEY שלי או שזה חייב להיות נגן MP3 ? ** קראו את ההודעות האחרונות, הנושא קצת השתנה, תודה מראש על העזרה.
  8. אין מצב כי המחשב דרך נמצא בפנים, וגם זה יכער את כל הבפנים של האוטו. מבחינתי זה לא אפשרות וזאת כל הבעיה. עוד מישהו?
  9. האמת היא שלא כ"כ דחוף לי העניין של הרמקולים כמו שדחוף לי העניין עם הכניסת USB/קריאת MP3. יש למישהו פתרון לעניין והוא יכול להסביר לי את זה כמו שצריך כי אני ממש לא מבין בנושא. תודה.
  10. יש לי 6 רמקולים שבאו עם האוטו ואני רוצה להחליף אותם כי הם ממש ממש לא משהו. אז יש לי כמה שאלות בקשר לאיזה רמקולים לקנות: - הבנתי שיש 4 בדלתות ועוד 2 טוויטרים בצדדים מקדימה, אלו בעצם כל ה 6 נכון? - איזה גודל הרמקולים בדלתות (כדי לדעת איזה גודל לקנות)? - איזה חברה עדיף? כי באוטו הקודם היו לי 2 רמקולים 9 אינץ' של mac audio והם היו ממש ממש טובים. - הטוויטרים שווים משהו? כדאי להחליף אותם? תאחלס אני לא רוצה סאב או משהו מטורף אבל אני רוצה רמקולים איכותיים שיכולים לדפוק תראש כשאתה נמצא בתוך האוטו עם חלונות פתוחים על 120 קמ"ש, לא איכפת לי איך שומעים מבחוץ. תודה מראש.
  11. אתמול קיבלתי את הטויוטה קורולה החדשה שרכשתי - דגם GLi ברכב הקודם הייתה לי מערכת עם כניסת USB והכל היה טוב ויפה, בקורולה קיבלתי מערכת מובנית שאפילו לא קוראת MP3 ואני ממש משתגע מהעניין. שמעתי שישנם כמה דרכים לטפל בבעיה אבל אני ממש לא יודע מה לעשות ואבקש את עצתכם. - חלק אמרו שאפשר לקנות משדר FM עם כניסת USB ולתת לרדיו באוטו לקלוט את האות למרות שנראה לי שזה יהרוס לגמרי את איכות הצליל. - עוד אפשרות היא לרכוש מטויוטה מערכת מותאמת גם כן אבל עם כניסת USB או קוראת MP3, השאלה אם זה קיים וכמה זה יקר. - האפשרות הכי טובה ששמעתי זה להוציא כבל AUX עם חיבור USB ולתא כפפות וכך בעצם לחבר את המוזיקה אבל אני די בטוח שאין יציאות USB למערכת המובנית של המערכת נכון? * אני חושב שאני יכול להסתדר גם בלי USB שתקרא MP3 לפחות. דעותכם על ההצעות האלו ואף הצעות חדשות יעזרו לי מאוד, תודה.
×
×
  • תוכן חדש...