Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיהיה בהצלחה.

כשבנית את הדגם הקודם (המוקטן) - איך בדקת את ההתנגדות של השלדה לפיתול( הבנתי שסיימת את השלדה)?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

WOW, זה אשכרה רגע היסטורי!

מוטי מזל-טוב ובהצלחה!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מזל טוב .:beerchug:

למרות שזו נראת היזדמנות פז לא נראה לי שיש לך חלקים שיתאימו לחיפו שלי......

תעדכן בתמונות

ותעשה טובה אל תשנה את השם משתמש שלך כל רכב ,זה נראה עלול להיות מיגע.

מה דעתך על "מוטי "?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מזל טוב ובהצלחה בפרויקט הבא.

אתה יודע המון ולדעתי תצליח מאד גם בו :-D

משום מה ידעתי למה אתם מתכוונים שאמרתם Locost למרות שלא הכרתי שום שם של רכב כזה.

ניסיתי לחשוב על הרכב הכי קטן שבזיקה למיאטה של לוטוס וחשבתי על הדגם הזה, עכשיו אני יודע גם איך קוראים לו :)

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
מוטי על כמה עמדה המיאטה שלך בסופו של דבר מבחינת כוח סוס ותאוצה מ0 ל100?

וכמובן בהצלחה בפרויקט החדש!

רשום במיקום שלו, מוטי עדיין חושב שכ'ס זה מקום ולא יחידת כח.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מזל טוב מוטי!

שוב פעם הראת לנו כמה תרבות המוטוריקה שלנו שחונה. פשוט שכונה.

בהצלחה בבנייה. תוסיף תמונות...

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
קראתי כתבה במגזין CAR & DRIVER על פרוייקטים מסוג זה התקציבים נעו בין 2.5K$ למכונית עם מנוע שעלה 290$ ל 10K$

עבור מכונית עם מנוע של מיאטה.

ב 8K$ נבנתה מכונית עם מנוע של CBR 900 ששקלה 400 ק"ג :twisted:

המכוניות הנ"ל ובעליהן מוכרות לי היטב, אני בקשר עם כולם וקית' (הבעלים של המכונית היקרה יותר שחלקים ממנה נצבעו בכתום) הוא חבר טוב כבר כמה שנים טובות.

במכונית הקלילה של כריס נעשו פשרות מרחיקות לכת שאני לא רוצה לקחת, מושבים של מכונית קארטינג במקום מושבים אמיתיים, קשת "התהפכות" שאין בינה לבין קשת התהפכות שום קשר... האוטו קל מאוד אבל בימים אלו כריס מגלה מה החסרונות של הפשרות שלו, הקשת מנעה ממנו השתתפות בימים מסלול, המושבים לא נוחים בכלל ועוד...

בתור התחלה, ברכב שלי יהיה כלוב מלא.

הכלוב מוסיף למשקל הרכב הרבה ק"גים, אבל כשאתה מאבד אחיזה על מסלול במהירויות תלת ספרתיות (במיילים לשעה) ומתחרה מול מכוניות ששוקלות פי שלוש ממך אתה רוצה כלוב שלם וגדול.

ציוד בטיחות שלם כמו מערכת כיבוי, מיכל דלק ממוגן למירוצים ושאר ירקות מוסיפים למשקל ולעלויות.

הרמן - מדדתי פיתול לאורך הבניה מספר פעמים, בעיקר אחרי שהמסגרת הראשונית רותכה ומאותו הרגע לפני ואחרי הוספה של מוטות חיזוק שונים לאורך צידי הרכב.

הנ"ל נמדד באופן פרימיטיבי ויעיל ע"י קיבוע של מוט רוחב קדמי או אחורי ופיתול השלדה ע"י הפעלת כוח על מנוף ומדידה של הפיתול בעזרת סרגל נורמלי.

gsi16v - שים לב שגם לאון חושב שכ"ס זה מקום - "עמדה המיאטה" :-P.

דניאל - יש כמה פריטים שעלולים לעניין, אני אעדכן בפורום שיפורים מתי שהם יהיו מפורקים.

מה לגבי קשת התהפכות אמיתית?

זה אמנם בעייתי לשילוח אבל אתה יכול לקנות את הקשת במחיר טוב...

מוטי

פורסם

אני רואה שסופית החלטת ללכת על זה...

:-D

כמו שטענתי אז , אני בעד הרעיון של פירוק המיאטה לטובת רפליקת לוטוס 7 מטורפת .

סחטיקה טיקה !

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

בטח קשה לך להפרד מהאוטו כי אתה גם מאוד קשור לדגם.

אבל כמו שאמרת כל סוף הוא התחלה חדשה ואני בטוח שה אוטו הבא יהיה הרבה יותר מהיר חזק יציב וכמובן איך לא יותר קל!

אז שיהיה בהצלחה :twisted:

יוגב

פורסם

אז זהו שדווקא לא.

אני אוהב מיאטות אבל אין לי שום חרטה או בעיה מצפונית לעבור לפלטפורמה של ה-7 במקום, ואם בשביל להגיע לשם המיאטה שלי צריכה להפוך לערימת חלקים למכירה - שיהיה.

מתן -

Locost הוא כינוי נפוץ שניתן ע"י בחור בשם רון צ'מפיון לרפליקה של לוטוס/קייטרהאם 7 שניתן לבנות לבד בתקציב נמוך מאוד (ולכן Locost, קיצור של Low cost).

התנ"ך של חובבי ה-Locost הוא הספר של רון -

185960636901sclzzzzzzz6et.jpg

מדובר באחת הפלטפורמות היותר מוצלחות בכל הזמנים למכוניות ספורט.

משקל נוצה שנע בין 400+ לכמעט 600 ק"ג בהתאם למפרט, מבנה FR קלאסי, איזון נהדר, חיבור מעולה של הנהג עם הרכב וביצועים נאים גם עם מנועים חלשים יחסית (בגלל המשקל הנוצתי).

מכונית מושלמת לדוגמא (הרכב של קית') -

automo1.jpg

מוטי

פורסם

הרבה בהצלחה בפרוייקט! מטרידים תמיד יהיו לך (:wink:) למרות שפחות עכשיו אני יותר מתעלק על בריאן..

אני חושב שהוא כועס שנתת לי קישור לאתר שלו :roll::lol:

אני כבר בדקתי עלות משלוח לROLLBAR שלך ארצה (למרות שבסוף הוא בכלל לא מתאים). דרך חברה שנקראת BAX GLOBAL קיבלתי את ההצעה הטובה ביותר. תודות לקובי מהרודסטרים על הטיפ!

תעדכן אם משהו מתאים גם לNB במיוחד SWAYBAR קידמי גדול יותר מהסטנדרט או משהו בסגנון של אחיזה נוספת מאחורה..

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• תוכן חדש...