Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Scanspeak Revelator.

אני יודע מה זה, כן, ואני רוצה להשוות את זה לסופרימו. אם תוכלו לעזור לי :)

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

לא שמעתי עדיין את הרבלייטור (לצערי ) אבל קח בחשבון שממה ששמעתי עליו הוא דרייבר מצויין אבל עם פיזור OFF AXIS פחות טוב מהסופרימו .

לאייל נדמה לי היה סט של גנסיס ויתכן והוא יודע מה ציוויון הסאונד שלהם

מביקורות שקראתי באתר של DIY MOBILE AUDIO הם מאוד אהבו דווקה את הטוויטר של סקאןספיק שהסיומת שלו היא 6000 , ולפי דעתם לפחות הוא יותר טוב ואם אנני טועה גם יותר זול

קח את זה לתשומת ליבך

מה שכן הוא לא דום כמו הסופרימו (יש לו צורה מיוחדת לא בדיוק דום רגיל ) ולכן הפיזור שלו הוא פחות מהסופרימו אבל הוא יותר מדוייק מדרייבירים דום (לא בדקו שם את הסופרימו )

אני מקווה שהמידע הזה עוזר לך

בברכה יהודה

פורסם

שרון, אתה יודע שהמחיר הוא יותר מ 400$ לאחד? יש ברשת מבחנים מצויינים על הSeas Neo שעולה כולה 29$ לחתיכה וניתן להשיג אותו בגרסת אלומניום או משי .

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
שרון, אתה יודע שהמחיר הוא יותר מ 400$ לאחד? יש ברשת מבחנים מצויינים על הSeas Neo שעולה כולה 29$ לחתיכה וניתן להשיג אותו בגרסת אלומניום או משי .הנאו הוא סט טוב אבל לא בליגה של הסקאןספיק , יש לסיז סט של טוויטרים (אני לא זוכר כרגע את הדדגם ) של מגנזיום שנותנים פייט טוב לסקאן ולכול הטוויטרים האחרים , אבל הם עולים כ200 דולר לחתיכה

ה6001 עולה 165 דולר לחתיכה והוא יותר בכיוון של הסקאןספיק במחיר זול יותר

איתמר.

אבל אם בטוויטרים מעולים במחירים שפויים עסקינן , אז יש את הרינג רדיאטור של ויפא

יש את הסיז אקסל

בברכה יהודה

פורסם

הדרייברים הטובים בעולם מיוצרים בחצר האחורית שלנו

ואתה פוזל הצידה

צ צ צ

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
הדרייברים הטובים בעולם מיוצרים בחצר האחורית שלנו

ואתה פוזל הצידה לא כול אחד אוהב את המידבאסים של מורל , ולא כול אחד חושב שהטוויטרים של מורל מספיק טובים למה שהוא רוצה ו/או לציוויון הסאונד שהוא רוצה . הדבר היחיד שאני יכול לומר על מורל שאני אקנה ולא משנה מה זה המיד שלהם . כי אין שום מיד במחיר שפוי שיכול עליו

צ צ צ

ודרך אגב אני מתלבט אם לקנות את המידוופר של סיז , הבעיה היחידה איתו היא התחום הקטן שלו ומה ניתן לשדך לו מבחינת טוויטר .

אז הנה לך מישהו שחושב שמורל הם מעולים אבל לא בכול הדברים

בברכה יהודה

פורסם
אבל אם בטוויטרים מעולים במחירים שפויים עסקינן , אז יש את הרינג רדיאטור של ויפא

יש את הסיז אקסל

אני באמת חייב לשאול אותך שאלה.

וזה לא כדי להיכנס לריב או משהו.

שמעת את כל הדרייברים שאתה ממליץ עליהם?

ואומר שהם דומים לזה ואלה דומים בציוויון סאונד לחברה הזאת וכו'?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
אני באמת חייב לשאול אותך שאלה.

וזה לא כדי להיכנס לריב או משהו.

שמעת את כל הדרייברים שאתה ממליץ עליהם? לא , אלו דרייברים שאני שמתי אצלי בטופ ליסט לבדיקה ולקניה , במחירים האלו לי לפחות לא אכפת לקחת על עיוור

ואומר שהם דומים לזה ואלה דומים בציוויון סאונד לחברה הזאת וכו'? לא אמרתי שהם דומים בציוויון סאונד . אבל איתמר אמר לו לקנות סיז , וממה שאני שמעתי פעם דרייברים של סיז (ברמקולים ביתיים) , אז לא יתכן שהם דומים לסקאןספיק (גם לא המשי ובוודאי שלא האלומיניום ) וממה שאני קראתי על הנאו , אז הוא בהחלט דרייבר מעולה אבל לסיז יש דרייברים יותר טובים , אומנם קצת יותר יקרים אבל פחות מ400 דולר ליחידה .

מה עוד שהטוויטר 6000 שעולה 200 ליחידה נחשב טוב באותה מידה כמו הרבלייטור רק עולה חצי מחיר

את הרינג של ויפא נתתי כי אם מישהו רוצה את התועלת של רינג (זה שונה מדום רגיל , זה בא ככה ע"מ לשפר את הבעייתיות של דום , שהוא רך מידי ) אזי יש את הרינג של ויפא במחיר שפוי .

צריך פשוט לדעת מה זה רינג ולדעת מה זה פירלס/ויפא ולהחליט , לפירלס יש מספיק רמקולים ביתיים בשביל לדעת מה ציוויו הסאונד שלהם

אמיר

והאמת היא שיש לי כבר בראש מה אני קונה , יש לי רק בעיה איזה טוויטר יתאים למידוופר שבחרתי בו . ובחרתי בלי ששמעתי .

בברכה יהודה

פורסם

התשובות האלה מתחילות לעצבן.

אף אחד מאיתנו לא שמע את כל הדרייברים-במאות-דולרים האלה. לשלם הון תועפות בשביל מותג שאתה לא יודע איך הוא נשמע ובחיים לא שמעת אותו זאת שטות גמורה.

יש ביקורות. צריך לקנות דרייבר לפי ביקורות שהוא קיבל, לא לפי מחיר.

המלצתי לשרון על הסיס בגלל שהם קיבלו ציון אפילו יותר גבוה מהרינג רדיאטור של ויפא, מה גם שיש אפשרות בחירה בין משי לאלומיניום והם עולים אותו מחיר.

אם מישהו רוצה דרייבר רק בגלל שהוא עולה אלפי דולרים הוא טיפש. אם מישהו חושב שהדרייבר לא יספק אותו רק בגלל שיש סדרה יותר גבוהה ו\או בגלל שהוא משווק במחיר נמוך אז הוא ממש טיפש. לא חייבים סט "סטייט אוף דה ארט" כדי להנות ממוזיקה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
התשובות האלה מתחילות לעצבן.

יש ביקורות. צריך לקנות דרייבר לפי ביקורות שהוא קיבל, לא לפי מחיר.איתמר על זה אין ויכוח בכלל . אתה צודק בהחלט

המלצתי לשרון על הסיס בגלל שהם קיבלו ציון אפילו יותר גבוה מהרינג רדיאטור של ויפא, מה גם שיש אפשרות בחירה בין משי לאלומיניום והם עולים אותו מחיר.אמת אבל לסיז יש דגמים שעולים טיפה יותר ובמבחנים שאני ראיתי הם קיבלו ביקורות כאלו ששוה ללכת עליהם .

ואתה רוצה לדעת למה שמתי את הרינג ? מסיבה פשוטה , לסיז (לפחות ע"פ המבחנים) יש בעיה של דיסטורשיין שמתגבר אם חותכים אותם בסביבות ה2000 (אני מדבר על המגנזיום שלדעתי יותר טוב מהמשי) , הם צריכים מינימום 2500 ועדיף 3000 . למידוופר שאני רוצה לקנות יש בעיה שאי אפשר לחתוך אותו מעל 2000 , מה שאומר שיש לי חור של בין 500 ל1000 ובמקום הזה חור זה לא דבר בריא . ואז צריך לחשוב על רינג , עי אותו ניתן למתוח יותר ממגנזיום

אם מישהו רוצה דרייבר רק בגלל שהוא עולה אלפי דולרים הוא טיפש. אם מישהו חושב שהדרייבר לא יספק אותו רק בגלל שיש סדרה יותר גבוהה ו\או בגלל שהוא משווק במחיר נמוך אז הוא ממש טיפש. לא חייבים סט "סטייט אוף דה ארט" כדי להנות ממוזיקה.מסכים גם לזה. אם הייתי חושב כך הייתי קונה את הגנסיס

איתמר.

אין לנו וויכוח . אני פשוט מסביר את הדברים לאנשים שחושבים שאם לא שומעים אז לא יודעים , ואני מסביר בצורה שיבינו

בברכה יהודה

פורסם

"(אני מדבר על המגנזיום שלדעתי יותר טוב מהמשי)"

איך אתה יודע!?! לא שמעת אותם בחיים!

תקשיב. זה כמו להגיד שטוויטר T52 של פוקאל יותר טוב מMT22,

למי?! לזה שעשה את הבדיקה!? יש מלא שחושבים שהT52 טוויטר מעולה! אני לא סוווווובללללללל אותו!

הצורת דיבור שלך היא של אחד ששמע את הכל, ובדק ושמע את החורים וניסה כל מיני צורות חיבור.

אבל כל מה שקראת הוא ביקורות. לא שמעת אותם.

להשקיע כ"כ הרבה כסף בלי לשמוע זה מושפעות של ילד קטן.

יכולה להיות ההשקעה הכי טובה שעשית בחיים, ומצד שני אתה גם יכול לאכול אותה.

לא כי זה לא ישמע טוב, אלא כי בחצי או רבע תקציב היית מביא משהו שנשמע לך , לא למישהו אחר שעשה ביקורת אלא לך, אותו הדבר/הרבה יותר טוב.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
"(אני מדבר על המגנזיום שלדעתי יותר טוב מהמשי)"

.

אבל כל מה שקראת הוא ביקורות. לא שמעת אותם.אמיר , אמרתי מה שאני רוצה לקנות . זו דעתי .

להשקיע כ"כ הרבה כסף בלי לשמוע זה מושפעות של ילד קטן.

יכולה להיות ההשקעה הכי טובה שעשית בחיים, ומצד שני אתה גם יכול לאכול אותה. היות וגם רמקולים ביתיים טובים וגם מגברים מעולים , ובקיצור כמעט כול דבר שרציתי לשמוע כאן בארץ לא היה זמין , זה אמר שאו שאבין מה הביקורת אומרת ואשאל אנשים שאת דעתם אני מכיר מה דעתם או שלא אזכה לרכוש ציוד טוב . אי לכך כמעט את כול הדברים קניתי על עיוור .

כשיש לך ניסיון של המון זמן להבין ממקורות גלויים מה הם אומרים ואיך זה ישמע לך , אתה פוגע יותר ויותר . בסוף כמעט ואף פעם לא נכשלתי וכשזה קרה זה קרה בשוליים (הבדלים מינוריים ) . אז כן היום אני סומך על עצמי לגבי הקניות שלי .

אתה חושב שזה ילדותי בסדר . אני חושב שאין שום אפשרות שמישהו יביא לארץ את הדרייברים שאני רוצה לשמוע , ואז או שאוותר למרות שבא לי עליהם בגלל המבחנים , או שאסמוך על המבחן . לטעמי אני סומך . אתה רוצה לשמוע כול חייך משהו בינוני כי לא יצא לך לשמוע ואתה הולך על בטוח ?! אין בעיה זו שיטה מעולה ולגיטימית . אבל לשלול את השיטה שלי בלי שיהי לך או לרוב חברי הפורום נסיון כמו שלי זה לא לגיטימי .

ואני מקווה שזה יובן

אמיר

12345

בברכה יהודה

פורסם

היה בעבר דיון השוואתי בין שני הדרייברים , המורל סופרימו מול הרוולייטור.

הרבה טענו שהסופרימו יצאו כשידן על העליונה.

תעשה מה שאתה רוצה

אחרת גם אני אפתח כל שבוע ת'רד בסגנון "מה אתם אומרים על הצבע החדש של החוט + של הטוויטר שלי"

יום טוב

יום העצמאות

תתחיל להיות עצמאי

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...