Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עלי זה לא מקובל שהבן אדם יסע ביתר הנאה על חשבון הבריאות שלי.

לאנשים יש כסף לג'אנטים מניקל ולפורקים מנוריסטה אבל כשזה מגיע לחלק כ"כ חשוב כמו ממיר כולם פתאום שולפים את הדיסקים מהמגירה ורצים לחתוך?

אין לך כסף כרגע, אל תחליף. תמתין עד שיהיה לך ואז תחליף.

ולעניין,אתה בטוח שהקושי לעלייה בסל"ד הוא ממיר סתום? ברכב משנת 2001? נשמע קצת תמוהה.

אומנם זה פוגע בזיהום האויר ובבריאות שלנו,אבל כל רכב פוגע במידה מסויימת ואדרבא רכבים ישנים ורכבי דיזל שלא מכוונים ומזהמים עם עשן שחור,אוטובוסים,משאיות....כל יום אני רואה את זה בכבישים.

אני לא יודע מה יותר מזהם,רכב בלי ממיר,או רכב ישן.

לפי דעתי רכב ישן מזהם יותר וכהוכחה לכך,רכב ישן בבדיקות זיהום אויר בחיים לא יעבור ברמה של רכב חדש,גם אם אין לו ממיר.

אז בואו כולנו נעבור לרכבים חדשים עם ממירים , לעולם יותר יפה ונקי.

פורסם

לא מבין את ההודעה שלך, אני לא יכול להתעצבן עליך (לא אתה אישית כמובן) שהכסף שיש לך מרשה לך לנהוג בפיאט 127 ללא ממיר, זה מה יש לך ואני מקוה שזה ישתנה בעתיד.

אני כן יכול להתעצבן על מי שמנסה לחסוך כסף או להנות מתוספת הספק על חשבון הבריאות שלי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה בוודאות הממיר בבדיקת מחשב בחברה יש התראה של תקלה במערכת הפליטה כלומר ממיר או חיישן למדה אבל לפי הריח שהרכב פולט אני משער וכך גם מבינים גדולים ממני שהממיר הוא מקור הבעיה

בכל מקרה כבר החלפתי מד כמות אויר ואת כל צינורות הוואקום

פורסם

יש לך שני חיישני למדה, אז הרכב שלך עומד בתקן OBD II. המחשב קורא את הערכים לפני ואחרי הממיר. במידה ותוריד את הממיר, סביר להניח שתרשם תקלה במחשב ותדלק נורת ה check engine האהובה.

כמו שאמרו, ב 7000 ש"ח אפשר להתקין מערכת פליטה של חברות איכותיות. אבל רצוי לבדוק שזה אכן הממיר שעושה בעיות.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אם בסוף כן תחליט להוריד את הממיר, יש הרבה בעלי מקצוע שבונים צנרות לפי מידות שיחליפו את הממיר שלך.

יש לי כמה בעלי מקצוע שאני יכול להמליץ עליהם.

אז אם אתה מחליט שכן, פנה אלי בפרטי.

nissan silvia s14

פורסם

יש לך רכב ב 100K+ ואתה מנסה לחסוך על ממיר?

יש ממירים תחליפיים שהם מוגדרים כ FRE FLOW מעט יורת מהמקור, הם מהווים פשרה בין זיהום אוויר (אני מניח שהם אל מחמירים) לבין ביצועים.

גם תוכל לעבור טסט, גם הרכב יסע טוב יותר, וגם תוכל לחבק עצים בשלווה.

ד"א - אם כתבת שהרכב נוסע מדהים - למה לך להתעסק עם זה מלכתחילה? זה בהחלט אחד השיפורים (אני מדבר רק על הורדת הממיר) הפחות טובים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

שלא תחשוב שהאוטו יהפוך למפלצת קטנה בעקבות הורדת הממיר,זה ממש לא מורגש וזניח ביותר,כשתוריד תיווכח.

מה שאתה צריך/רוצה/משתמע מדבריך הוא צנרת ואז ההבדל הוא עצום אבל זו כבר השקעה לא קטנה.

אם בא לך להישאר בגבולות התקינה תחליף ממיר, אם כח זה מהשאתה מחפש ממערכת הפליטה - צנרת, כמובן שאתה יכול פשוט להוריד אותו במידה והוא כבר דפוק,אבל אל תצפה לשום נס...

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

• תוכן חדש...