Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על אלפא 33 1.5 93-92,מה עדיף קארב' או הזרקה רב נקודתית ספציפית באלפא 33.

כמובן עם אפשר אז תפרטו גם למה א' עדיף על ב' וכו'.

חיסכון בדלק דווקא לא הכי מענין אותי(לפי מה שהבנתי ההבדל זניח),יותר בכיוון של ביצועים,אבל האמינות של מערכת הדלק כן מעניינת.

תודה.

פורסם

לא מבין גדול באלפות אבל אני יודע שאת הקרבורטורים שלהם מאוד קשה לכוון.

צריך מומחה שעבר כבר המון אלפות בידים והוא יודע מיתוך שנה לכוון את הקרבורטורים.

לאומת זאת באלפא מוזרקת כלומר מזרקים וחישנים אני יודע שהחברה עשתה טעות בכך שהחשמל של הרכב לא היה מהונדס נכון.

כלומר החוטים היו מתוחים מידי וכול וויברציה שהיתה ברכב יכלה ליגרום לקרע של חוט או ניתוק ולכן תמיד היו להם בעיות חשמל.

למרות שמי שחובב אלפא ומגדל חיה כזאת אם היא מוזרקת אז בעליה דאג לאינסטלציה של חשמל חדשה לרכב וכך לימנוע בעיות העתיד.

אני יודע שקימות אלפות עם 4 קרבורטורים וזה כמו לינסוע על 4 מכוניות בו זמנית מיבחינת בלאי .

הקרבורטורים חייבים להיות חופפים בצורה מדוייקת ביותר על מנת שהרכב יסע כמו שצריך, והבעיה שאין הרבה אנשים בארץ שיודעים לעשות את זה כמו שצריך.

אם אתה מחפש ביצועים לך על הקרבורטורים.

כל מה שכתבתי זה על סמך סיפורים ושמועות חייב לציין שאין לי אלפא ולא היתה לי.

בכל מיקרה לדעתי עדיף כבר ללכת על ההזרקה שגם העולם המודרני בחר בה.

בברכה רז...

פורסם

באופן גורף אומר כי התפתחות הטכנולוגיה ברכב היא פוטנציאל של זיהום אויר ,כלומר ההזרקה וכל הכרוך בה נובעת מתקנות זיהום ההולכות ומחמירות משנה לשנה ,וטוב שכך

הזרקה

יתרונות

חסכונית ,אינה מזהמת,פשטות ,עלות פיתוח רכיבים נמוכה

אמינה

חסרונות

מוגבלת במתן דלק בסלד גבוה (תוספת שיפורים)

תגובת מצערת איטית

תלות במערכת החשמל

קרבורטור

חסרונות

בזבזנית,מזהמת,מורכבת,יקר לפיתוח ולקניה

יתרונות

פוטנציאל לשיפורים בנשימה טבעית רחב יותר

תגובת מצערת מהירה

על קצה המזלג

יגאל

פורסם

לאחי היה הזרקה ב 33 הקודמת

כרגע יש לנו 33 קרבורטורים ולפי מה שהוא אומר הקרבורטורים יותר כייפית, ואפשר אפילו להגיד שהאוטו נוסע יותר טוב מהאלפא הקודמת !

דרך הגב תכנס לפורום אלפא הם יענו לך על כול שאלה

בברכה

אור

פורסם

לאומת זאת באלפא מוזרקת כלומר מזרקים וחישנים אני יודע שהחברה עשתה טעות בכך שהחשמל של הרכב לא היה מהונדס נכון.

כלומר החוטים היו מתוחים מידי וכול וויברציה שהיתה ברכב יכלה ליגרום לקרע של חוט או ניתוק ולכן תמיד היו להם בעיות חשמל.

למרות שמי שחובב אלפא ומגדל חיה כזאת אם היא מוזרקת אז בעליה דאג לאינסטלציה של חשמל חדשה לרכב וכך לימנוע בעיות העתיד.

אני יודע שקימות אלפות עם 4 קרבורטורים וזה כמו לינסוע על 4 מכוניות בו זמנית מיבחינת בלאי .

הקרבורטורים חייבים להיות חופפים בצורה מדוייקת ביותר על מנת שהרכב יסע כמו שצריך, והבעיה שאין הרבה אנשים בארץ שיודעים לעשות את זה כמו שצריך.

בברכה רז...

הבל הבלים, גבב של שטויות!:evil:

1. כל בעל מקצוע טוב בתחום הקרבורטורים יידע לכוון זוג קרב' כפולים. וואחש שמנסה לכוון בחניה לפי האוזן לא יצליח.

2. חוטים נקרעים כי הם מתוחים מדי? כנראה מעולם לא ראית תא מנוע של אלפא או של כל רכב אחר. החוטים המתוחים היחידים ברכב הם כבל גז\קלאץ'\בלם יד.

3. כמות הלועות של הקרבורטורים אינה עומדת ביחס ישר לבלאי, ולהגיד שלנסוע על 4 קרב' זה כמו בלאי של 4 מכוניות זו אחת השטויות הגדולות ביותר שקראתי מאז ומעולם בפורום.

4. הקרבורטורים אכן צריכים להיות מכוונים אבל אינני מבין למה הכוונה בחופפים. הם צריכים להיות כולם מכוונים בדיוק כמו שקרבורטור אחד צריך להיות מכוון. אין שום עניין של חפיפה מאחר וכל קרב' עובד עצמאית ואין שום אלמנט של תזמון ביניהם.

פורסם

בברכה רז...

הבל הבלים, גבב של שטויות!:evil:

1. כל בעל מקצוע טוב בתחום הקרבורטורים יידע לכוון זוג קרב' כפולים. וואחש שמנסה לכוון בחניה לפי האוזן לא יצליח.

2. חוטים נקרעים כי הם מתוחים מדי? כנראה מעולם לא ראית תא מנוע של אלפא או של כל רכב אחר. החוטים המתוחים היחידים ברכב הם כבל גז\קלאץ'\בלם יד.

3. כמות הלועות של הקרבורטורים אינה עומדת ביחס ישר לבלאי, ולהגיד שלנסוע על 4 קרב' זה כמו בלאי של 4 מכוניות זו אחת השטויות הגדולות ביותר שקראתי מאז ומעולם בפורום.

4. הקרבורטורים אכן צריכים להיות מכוונים אבל אינני מבין למה הכוונה בחופפים. הם צריכים להיות כולם מכוונים בדיוק כמו שקרבורטור אחד צריך להיות מכוון. אין שום עניין של חפיפה מאחר וכל קרב' עובד עצמאית ואין שום אלמנט של תזמון ביניהם.

אתה מתבקש שלא לייעץ בנושאים בהם אינך מבין.

פורסם

אני אישית מעדיף מה שפחות חשמל, מחשבים, מזרקים ושטורמבליצים באוטו שלי.

קרבורטור - תן לו דלק ואוויר והוא עובד. אולי זה בזבזני, לא מדויק, דורש התעסקות וכו' - אבל זה עובד בפשטות ואמינות יחסית.

וחוץ מזה- הזרקה יש לכולם, זוג דל'אורטו או וובר גדולים לא.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ISPUZ.

מה היתלהבות להגיב.

כתבתי שלא היתה לי אלפא ואין לי ניסיון .

סך הכול זה מה ששמעתי מאנשים שהחזיקו באלפות.

אולי אתה יותר חכם ותספר לנו למה לאלפות יש בעיות חשמל ?

ולמה רוב האנשים מפחדים ליקנות אלפא קרבורטורים/ הזרקה ?

אשמח להיתחדש בידע...

בברכה רז...

• תוכן חדש...