Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש כזאת בלוד שנת 78 נוסעת עם טסט ממש מדהימה,לא עדיף מרכב עומד,פרטים נוספים בפרטי.

עוד אחת במצב מדהים נמצאת באום אל פחם בבעלות חשמלאי רכב שנת 78 והיא למכירה.

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

• תגובות 413
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמעתי על ההיא מלוד... הוא מנסה כבר די הרבה זמן למכור אותה, וללא הצלחה. הוא רוצה מחיר לא ריאלי לשווי של הרכב.

וחוץ מזה, אני מחפש משנת 80' עד 82.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

בבת-ים עומדת למכירה ברנדה, נידמה לי שנת 80, ששייכת לחברה הדתיים, אלה שנוסעים עם הרמקולים ומודיעים על השבת. האוטו נראה במצב לא רע. הוא נימצא בתחילת האיזור התעשיה של הבת-ים...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הברנדה בבת-ים היא שנת 79, תקינה ובשימוש יומיומי, רק להוריד את המדבקות של "טנק חבד" ולהנות הרכב במצב מעולה. נמצאת ביוספטל פינת ניסנבאום.

haters will hate

פורסם

בנוסף,

בבת-ים בשכונת עמידר, אוסטין 1800 (5 ספרות, אני לא מבין מספיק בשביל לספק שנה מדוייקת). במצב רע - בר שיפוץ המשמשת כמחסן (באמת, ממש מחסן).

לפי מה שראיתי הניקלים היו במצב סביר והסמלים עוד היו על הרכב.

אני יכול לצלם תמונות ולספק את המיקום אם משהו מעוניין.

בברכה,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

לכל המעוניין טרנספורטר שנת 1988 עם חלונות למכירה עם רשיונות תקפים ישנה בעייה במנוע לא בטוח לא נבדק אבל מניע ונוסע כל המעוניין לדבר איתי בפרטי

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם
שמעתי על ההיא מלוד... הוא מנסה כבר די הרבה זמן למכור אותה, וללא הצלחה. הוא רוצה מחיר לא ריאלי לשווי של הרכב.

וחוץ מזה, אני מחפש משנת 80' עד 82.

יש אחת 82 ברמלה כמו שאתה מחפש פורסמה בעבר בפוקוס הרכב עומד בלי טסט קרוב לשנה מצב חיצוני מדהים,הרכב נמצא בשכונת נווה דוד החדשה.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם

הדבר החביב הזה עומד בת"א. מצב לא רע בכלל, נראה כאילו עשו פחחות יחסית לא מזמן, ומשום-מה הפסיקו להשתמש באוטו. אין דרך לדעת, מה מצב הטסט, כמו-כן המספר לא "אספנות", אבל זה לא אומר כלום... לפי איך שזה נראה- האוטו עומד כבר זמן-מה, לא יודע בדיוק, כמה.

מראש מצטער, אם זה של מישהו מהאספנים כאן- ולכן לא מפרסם יותר פרטים.

DSC02379.JPG

DSC02380.JPG

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ברמת גן בזבוטיסקי ליד הבורסה ראיתי וולוו 121 שנות ה60 במצב טוב מאוד ניראת במצב נסיעה עומדת עם שלט למכירה ועוד רכב איזה אמריקאי במצב נסיעה

עברתי שם עם האוטובוס אז לא יכולתי לרשום

בתל אביב דייהטסו שרמנט 86 במצב מעולה עמדת כמה חודשים אין שלט למכירה

בבעלותי

רובר 827 1994, סיטרואן פאלאס GSA 1982, אופל קדט 1982,טלבוט הורייזן 1980 יד 1 ופורד סיירה 1983 שממתינה ל 2013

פורסם

התמונות ממזכרת-בתיה (צולמו ביום ש').

אין לי כל קשר לרכב.

מכיוון שמופיע מס' רישוי צבאי הרשיתי לעצמי שלא לטשטש.

תמונה002.jpg

תמונה003.jpg

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

פורסם

אם כבר אז ראיתי טרנספורטר 82 צבע כתום למכירה בבת-ים חונה ברחוב עוזיאל ונראית בשימוש.

בנוסף בבת-ים - ואנדורה 6 ספרות במצב נחמד, עומדת למעלה מעשור מתחת לבניין.

haters will hate

פורסם
הדבר החביב הזה עומד בת"א. מצב לא רע בכלל, נראה כאילו עשו פחחות יחסית לא מזמן, ומשום-מה הפסיקו להשתמש באוטו. אין דרך לדעת, מה מצב הטסט, כמו-כן המספר לא "אספנות", אבל זה לא אומר כלום... לפי איך שזה נראה- האוטו עומד כבר זמן-מה, לא יודע בדיוק, כמה.

מראש מצטער, אם זה של מישהו מהאספנים כאן- ולכן לא מפרסם יותר פרטים.

ממה שזכור לי לפחות, הרכב הנ"ל יד ראשונה, ובעליו סירב למכור אותו לכל פונה.

משך חמש השנים האחרונות התחילו נשמות טובות לפרק ממנו חלקי ניקל לאט לאט, וחלודה התחילה לבצבץ בכל מיני מקומות..

כואב הלב..

HFturbo

פורסם
פיג'ו טנדר 6 ספרות בצפון ת"א.

נדמה לי שזאת פורד ישנה בין השיחים, נמצאת ביפו.

ומסחרית לא מזוהה בת"א.

מישהו יכול לכוון איפה ה"פורד " הישנה ביפו .

תודה

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

לנציה HF TURBO או לפחות ככה נטען, מודל 88 אדומה.

הרכב נמצא בקריית חיים ברחוב אחי אילת, עם שלט למכירה נייד 0545481326.

הרכב בצבע אדום, ונראה שעבר צביעה חיצונית לא מזמן, לא איכותי מי יודע מה, ובנקודות הידועות לכל חובב לנציה יש סימני מילוי, ותיקוני חלודה לא מקצועים מדי..

פנים הרכב נראה שלם, אינני יכול לאמר אם הכל עובד..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
מישהו יכול לכוון איפה ה"פורד " הישנה ביפו .

תודה

דרור .

מי שרוצה הכוונה לרכב הנ"ל או לרכב אחר שראיתי אז אפשר לקבל הכוונה דרך מוקד האון-ליין שלי ב: 0544-801-800*

*החיוב בעלות שיחה רגילה

haters will hate

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...