Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בסמוך למקום מגוריי נמצא רכב מוזר למראה משנות ה - 70 ( 6 ספרות רישוי - מתחיל ב 64 ), בשכונת גבעת משואה בירושלים.

הרכב במצב חיצוני ופנימי טוב בהחלט, ללא רקבונות או מכות , אם כי נראה שלא נסעו בו זמן מה.

מישהו מכיר או מזהה ?

דומה קצת לPACER

רק הגג גבוה מדי

• תגובות 413
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחפש חיפושית 1200-1600 לחלקים .

כל מי שראה/ מצא שיפנה אליי בהודעה פרטית.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

באשקלון, ליד מוקד ח.א.ש. שברולט (?) אספנות, אשמח אם מישהו מחברי הפורום ייתן זיהוי מדויק יותר שלה.

נראית במצב טוב אבל לא נסעה הרבה זמן.

ברחוב צבי סגל, דודג' אספן סטיישן.

בהמשך הרחוב, פיאט 127.

IMG_1436.jpg

IMG_1437.jpg

IMG_1438.jpg

IMG_1439.jpg

פורסם
באשקלון, ליד מוקד ח.א.ש. שברולט (?) אספנות, אשמח אם מישהו מחברי הפורום ייתן זיהוי מדויק יותר שלה.

נראית במצב טוב אבל לא נסעה הרבה זמן.

ברחוב צבי סגל, דודג' אספן סטיישן.

בהמשך הרחוב, פיאט 127.

נראה לי שברולט נובה 1965-1962

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

אני מחפש בנרות בתקווה שעוד קיים הרכב....

אני מחפש רכב אשר היה בבעלות אמא שלי משנת 1981 ועד שנת 1996 בערך בה נמכר.

מדובר בפיאט 127 דור 2 שנת ייצור 1981 צבע כחול כהה.לצערי נשכח ממני מספר הרישוי של הרכב.

מדובר בגירסא עם ה 2 דלתות (כלומר דלת לנהג ולנוסע לצידו). מנוע 900 אם איני טועה.

הרכב נמכר ממש ממכ כמו חדש עם הרדיו והרמקולים המקוריים שהגיעו עם הרכב כשהיה חדש. (רדיו תדיראן+2 רמקולים אחורים מצחיקים כאלה שנראים כמו אוזניים).

בקיצור אם מישהו רואה רכב שעונה לתיאור אשמח לתמונות ואולי אצליח לאתר אותו.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אני מחפש את ה 127 הצהובה שעמדה למכירה ברחובות, בדרך יבנה.

אולי מישהו ראה, שמע, יכול לתת קצת אינפורמציה...

אני מעוניין בה...

תודה רבה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אני מעוניין בצהובה. ראיתי אותה ולרגע ונעלמה...

יש למישהו מושג?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

איך בדיוק אתה יודע שזה אספנות? אולי זה לה סייבר שנת 96?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...