Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאסטה דור ראשון 81 אם אני זוכר נכון, נראית טוב אבל מכוסה בהמון אבק, עומדת ברחוב החשמונאים בבת-ים.

haters will hate

• תגובות 413
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בגן הילדים בקיבוץ ניר דוד עומדת לה חיפושית שמשמשת יום יום להנאת ילדי הגן...

דרך יפה למכונית שסיימה את הקריירה, להתחיל בקריירה שנייה, במקום להיזרק לגרוטאות! 8)

june_07 092.jpg

פורסם
בגן הילדים בקיבוץ ניר דוד עומדת לה חיפושית שמשמשת יום יום להנאת ילדי הגן...

דרך יפה למכונית שסיימה את הקריירה, להתחיל בקריירה שנייה, במקום להיזרק לגרוטאות! 8)

ואני הייתי בטוח שהפסיקו עם המינהג הזה. :|

לדעתי, ועד כמה שאני מחבב מכוניות ישנות, ילדים קטנים יכולים להיפצע מהרבה דברים בולטים שיש באוטו. יכול להיסגר להם על היד איזה מיכסה, איזה בורג חלוד יכול ליפצוע וכו'.

מכוניות לא תוכננו כצעצוע לילדים...;) טוב, נו... לילדים קטנים... אמממ, בגילם... :roll:

גילי

Small001.jpg

Small002.jpg

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

זה כבר תלוי בגישה החינוכית שלך .

לא הייתי נותן להם סכין יפנית ,אבל פצע קטן או שיפשוף עוד לא הרגו אף ילד .

לגדל ילד בתוך מעבדה לא מכין אותו לחיים.

אני לא אבא ,אני דוד ל 7.

אבל אם כבר ,אז שיתנו להם ארגז כלים קצת חומר פחחים ויאללה פינת שיפוץ רכב.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אבל אם כבר ,אז שיתנו להם ארגז כלים קצת חומר פחחים ויאללה פינת שיפוץ רכב.

אני התחלתי מבעוד מועד ;)

גילי

small002.jpg

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בקיבוץ כרם שלום באחד מגני הילדים הנטושים (ויש כמה כאלה שם) פורד טרנזיט משנות ה 60-70 בצע ירוק חאקי.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
ואני הייתי בטוח שהפסיקו עם המינהג הזה. :|

לדעתי, ועד כמה שאני מחבב מכוניות ישנות, ילדים קטנים יכולים להיפצע מהרבה דברים בולטים שיש באוטו. יכול להיסגר להם על היד איזה מיכסה, איזה בורג חלוד יכול ליפצוע וכו'.

מכוניות לא תוכננו כצעצוע לילדים...;) טוב, נו... לילדים קטנים... אמממ, בגילם... :roll:

גילי

אתה צודק ב 100%. אבל, כשאני מנסה להיזכר בילדותנו (אני מניח שאתה בן 25-45), אני זוכר שאנחנו גדלנו ושיחקנו בגני שעשועים שבהם כיכבו מכוניות ישנות במצבי צבירה שונים. לא זכור לי שנפצעתי בצורה יוצאת דופן מאיזה רכב ששיחקתי בו, באותה המידה יכולתי ליפול מנדנדה, או לפתוח את הראש במיגלשה.

יניב מיכאלי

-----------

קלאסיקה: סאאב 96V4 - שנת 1969

פורסם

בזמנו היתה קאטר שבו בגן באמצע סימטת האחים פיש בטבעון... משער שהרבה כבר לא נשאר ממנה

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

שני רכבים, שחבל לי מאד שנימצאים איפה שנימצאים: במיגרש הגרוטאות של עריית ת"א, בטיילת ת"א- פולקסוואגן טרנספורטר, נידמה לי 88 (וואן) לבן- מצב לא משהו, חסר גריל וכבר מתחיל להחליד. לידו, וזה הופיע רק אתמול לדעתי- פיאט- טנדר (פיורינו?) כחול, שנת 87, זה, שמבוסס על ה-127. נראה שלם לגמרי. על זה חבל לי במיוחד, כי פעם היו המון כאלה על הכביש, והיום נכחדו כולם- זה הרבה זמן, שלא ראיתי אותם יותר! על הרכבים יש מספרים, ככה שאני משאר, שלא בעיה לאתר את הבעליהם. קדימה, לפני שיהיה מאוחר!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

היו לי כמה פניות בהודעה פרטית שאני אשים פתק.

בבקשה לא לפנות, אני מאריאל והרכב בחולון, אין לי שום קשר לחולון חוץ מזה שבמקרה יצא לי לבקר שם על בסיס חד פעמי.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

שברולט בחולון.

עומדת כבר המון זמן באותו המקום, במצב די טוב, כל החלקים ישנים, אפילו יש עוד את סימני המדבקות של "מגן דוד אדום".

תמונה004י.jpg

haters will hate

פורסם

בת"א ברחוב לילינבלום ראיתי אלפא סוד מודל 83 כסופה שעומדת הרבה זמן ואין לה טסט מ2003 עומדת על מדרכה ומקבלת מכות ומחלידה חבל מאוד

ברמת השרון ברחוב דוב הוז לא ראיתי איזה מספר עברתי שם במקרה ראיתי באחת החצרות וולוו 121 ניראת שלא נסעה הרבה מאוד שנים

בבעלותי

רובר 827 1994, סיטרואן פאלאס GSA 1982, אופל קדט 1982,טלבוט הורייזן 1980 יד 1 ופורד סיירה 1983 שממתינה ל 2013

פורסם

האלפא מלילנבלום מוכרת והבעלים לא מגיב לפתקים שמושארים לו - חבל, אני מוכן לשלם כסף טוב עליה כרכב לחלקים...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...