Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נצפו בבאר יעקב

חיפושית לימוזינה?

וחיפושית חצי קבריולט

על החצי קבריולט יש שלט למכירה.

לא רשמתי את המספר אבל אני מוכן לומר איפה האוטו נמצא למי שרוצה.

03-04-07_1055.jpg

111.jpg

112.jpg

• תגובות 413
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה כמו אופל, קאדט אולי משנות ה-30-40?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני חושב, שהם מאוד דומים, ויש להם משהו משותף, או שאני טועה?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

את החיפושית לימוזינה אני מכיר מלפני הרבה שנים ברשל"צ שם היא חנתה עם עוד פרויקטים שונים ומשונים (כמובן שמדובר בשתי חיפושיות מרותכות...)

פורסם

קובי שלום,

תודה על הזיהוי של המסחרית הקטנה - אכן מדובר באבן ספיר.

לגבי המשאית - לא הצלחתי לזהות - זו לא מוריס ככל הנראה. אולי אפשר לזהות לפי הסמל שלה מעל הרדיאטור/גריל קידמי?

פורסם

מחפש פורד קפרי ידנית לשפץ מהיסוד ולתת לה חום ואהבה :)

מישהו מכיר אחת כזאת ? יודע איפה עומדת אחת כזאת אולי?

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם
נצפו בבאר יעקב

חיפושית לימוזינה?

וחיפושית חצי קבריולט

על החצי קבריולט יש שלט למכירה.

לא רשמתי את המספר אבל אני מוכן לומר איפה האוטו נמצא למי שרוצה.

למרות שאני לא מאמין שיש לזה רשיונות ,ואני מאמין שהוא ירצה מחיר מופרז ,רק בשביל הסיכוי שלא, אני אשמח לדעת איפה הן עומדות .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
חיימי וקובי

זיהוי משובח...

תודה על הקרדיט, אבל הוא לא מגיע לי. הזיהוי היה של חיימי - לא שלי.

אני רק מצאתי את התמונות שאימתו את הזיהוי שלו.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
נצפתה ברחוב וולפסון בפתח תקווה. סיירה משנת 1984.

עידכון לגבי הסיירה

הרכב במצב חיצוני ופנימי ממש טוב אבל זו לא גיהה,

מה שכן הגג שמש מקורי לחלוטין ובלי שום סיליקון, אני חושב שמדובר על סיירה דגם מפואר של אותם שנים כי גם היו לה חלונות חשמל מקוריים,

פרוייקט מאוד חביב, שמתי עליה פתק אולי הוא יחזור אליי, בנוסף קוני הברזל גם שמו עליה מדבקה.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...