Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ובנתיים עד שהחבר יתיאש ואני אקבל מידע על הספליט,

מה אתם אומרים על זה ?

אנחנו אומרים שזה ספיטפייר MK1 או Mk2, שהמצב שלו על הפנים, ושהדבר היחיד ששווה בו הוא ה-Hardtop...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תגובות 413
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אנחנו אומרים שזה ספיטפייר MK1 או Mk2, שהמצב שלו על הפנים, ושהדבר היחיד ששווה בו הוא ה-Hardtop...

מאוד זול לשפץ ספיטפייר, כך שגם עם המצב על הפנים עדיין שווה יותר מה-hardtop :-P

מה שכן כל חלק של ספיטפייר שווה יותר מכל MGB משופצת :wink:

קובי - לא להתעצבן עלי ...

פורסם

לאחר הזיהוי שלכם (חיפושים והשוואת תמונות לא הביאו אותי למסקנה ברורה) ,חיפשתי קצת בפורום ,ובדקתי שנה לפי מספר רישוי .

הרכב הוא 64 ולכן הוא MK1 .

מחר אני אקבל מחבר פרטים אם יש לו מנוע .

בנתיים מישהו יודע לברר בעלים לפי מספר רישוי ?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

תשלח לי בה"פ את מספר הרשוי יש סיכוי שאפשר לעזור.

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם
צולם אתמול במושב אחיעזר (ליד לוד). אין לי מושג מה זה בדיוק אבל נראה לי כמו מרקיורי ישן.

הרכב ככה"נ למכירה.ממוקם ליד בית הכנסת של המושב.

בתוך הרכב חסרים חלקים אבל נראה בהחלט בר שיפוץ.

לדעתי פרויקט מדהים.

איזה רכב זה? איזה שנה?

בבעלותי

רובר 827 1994, סיטרואן פאלאס GSA 1982, אופל קדט 1982,טלבוט הורייזן 1980 יד 1 ופורד סיירה 1983 שממתינה ל 2013

פורסם

פיג'ו טנדר 6 ספרות בצפון ת"א.

GSX400 שנת 85 נטוש בת"א - שלם ויפה רק מלא אבק, שוחחתי עם דיירת ונאמר לי שבעל האופנוע עזב את הבניין לפני יותר מ5 שנים והאופנוע עומד ההממווןן זמן ולא אכפת לו ואם מישהו מוכן לקחת אותו אז בכייף.

נדמה לי שזאת פורד ישנה בין השיחים, נמצאת ביפו.

ומסחרית לא מזוהה בת"א.

תמונה017.jpg

תמונה006חמייי.jpg

תמונה000.jpg

תמונה009.jpg

haters will hate

פורסם

GSX400 שנת 85 נטוש בת"א - שלם ויפה רק מלא אבק, שוחחתי עם דיירת ונאמר לי שבעל האופנוע עזב את הבניין לפני יותר מ5 שנים והאופנוע עומד ההממווןן זמן ולא אכפת לו ואם מישהו מוכן לקחת אותו אז בכייף.

ומסחרית לא מזוהה בת"א.

המסחרית היא פיאט דגם 238 .

פורסם

ומסחרית לא מזוהה בת"א.

האופנוע הנ"ל הוא לא 400 אלא סוזוקי GSX550ES.

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

ומסחרית לא מזוהה בת"א.

זה לא GSX400 אלא 550.:-)

דוד

דוד כץ

פורסם

הרשו לי לתקן אתכם, מדובר ב- GSX500ES, שנת ייצור 84, מנוע 4 צילינדר 500 סמ"ק. נדיר למדי למצוא אחד עם פיירינג מקורי שלם. אני ניסיתי לקנות אותו, ללא הצלחה. (כמו שניתן לראות...) האופנוע הספציפי הזה ללא טסט מאמצע שנות ה-90, ובעליו לא מוכן להיפרד ממנו.

אגב, מישהו ידע שלסוזוקי היה בתחילת שנות ה-80 אופנוע 650 סמ"ק טורבו?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

ומסחרית לא מזוהה בת"א.

מזו הפורד שמתחבאת מאחורי השיחים?

אפשר אולי תמונה קצת יותר "מסגירה"?

תודה מראש

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...