Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי עכשיו אנוכי מתחיל להבין ולקשר את הקסטום הב'ז.

אתה הבחור(שכחתי את שמך)מהפנצ'ריה בנתניה כולל חברך עם ההרדטופ,יצא לנו להיפגש כשהייתי עם ניר בעל הטנדר הצהוב.

• תגובות 413
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אוקיי עכשיו אנוכי מתחיל להבין ולקשר את הקסטום הב'ז.

אתה הבחור (שכחתי את שמך) מהפנצ'ריה בנתניה כולל חברך עם ההרדטופ,יצא לנו להיפגש כשהייתי עם ניר בעל הטנדר הצהוב.

הבחור מהפנצ'ריה בפולג (בנתניה) זה החבר שלי הבעלים של ההרדטופ החומה, ויש לבן דוד שלו עוד הרדטופ כסופה.

הוא סיפר לי על אחד שהגיע עם טנדר צהוב כולל מראות צבועות גם, ועל בחורצ'יק עם טנדר בראט 4WD ירוק שהשקיע 6 אלף והתקין מזגן בתוכו :lol: .

הקסטום הבז' היא שלי (בזכות הבחור מהפנצ'ריה הצלחנו לשכנע את הבעלים למכור), ויש לי עוד 1400 כחולה שתימכר בסוף החודש לחבר, כך כעת אנחנו 4 בעיר אחת עם סובארו ישנות והרכב החמישי על הדרך בקרוב :wink:.

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

סוברו רקס 700 (נידמה לי) לבנה מתחילת שנות ה-80, זאת עם מנוע מקדימה כבר, עומדת נטשה (כנראה, לפי האבק) באחד מהרחובות בת"א. המיקום המדוייק יימסר לאוהב סוברו, שירצה אותה.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שלום חברים!

היו מספר פרםומים על לנדרובר דיפנדר מודל 72 בא.ת. ראשון ואפלו היה לי מספר טלפון של בעל הרכב אבל אני לא מוצא שום דבר

בזמן האחרון.אם יש מישהו שיודעה על הרכב , אשמח לקבל כל אינפורמציה,בדואל או בסלולרי מס. 0522264451 .

תבוא ברכה על כל עזרה.

איציק

פורסם
שלום חברים!

היו מספר פרםומים על לנדרובר דיפנדר מודל 72 בא.ת. ראשון ואפלו היה לי מספר טלפון של בעל הרכב אבל אני לא מוצא שום דבר

בזמן האחרון.אם יש מישהו שיודעה על הרכב , אשמח לקבל כל אינפורמציה,בדואל או בסלולרי מס. 0522264451 .

תבוא ברכה על כל עזרה.

איציק

זה לייטוייט חצי טון , כזכורתני.

מצורפת תמונה לדוגמא, מבלי למחוק את מספר הרכב 8) .

אם ממש תלחץ אחפש את הטלפון.

ישי

lightweight.jpg

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

ספליט שנת 59 בארץ הקודש

שמורה במקום סודי

06-05-07_1605.jpg

06-05-07_1606.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

את מי צריך לשחד כדי קבל עליה פרטים ?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

יש לי חבר אספן שמעונין ברכב כך שמיקום הרכב לא ימסר בשלב הזה

הדגם זה ספליט מסחרי שנת 59 חלון קטן מאוד מאחור .

ספליט שנת 59 בארץ הקודש

שמורה במקום סודי

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

צולם אתמול במושב אחיעזר (ליד לוד). אין לי מושג מה זה בדיוק אבל נראה לי כמו מרקיורי ישן.

הרכב ככה"נ למכירה.ממוקם ליד בית הכנסת של המושב.

בתוך הרכב חסרים חלקים אבל נראה בהחלט בר שיפוץ.

לדעתי פרויקט מדהים.

תמונה002.jpg

תמונה000.jpg

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

פורסם
עם ariebz.

בגלל זה כתבתי לשחד

יש לי חבר אספן שמעונין ברכב כך שמיקום הרכב לא ימסר בשלב הזה

הדגם זה ספליט מסחרי שנת 59 חלון קטן מאוד מאחור .

אפשר גם להיות חבר שלך ?

בקיצור אני לוקח מספר ויושב יפה בתור .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

ברחוב הראשי של שכונת פרדס כץ בבני ברק , אלפא ספיידר אדומה (שש ספרות) מכוסה , רוב החלקים במקום , יש רקבונות

הגג קרוע , בהחלט ברת שיפוץ , אחרי עבודות בילוש :) הבעלים אותרו , הרכב 7 שנים ללא טסט ועל שם הבעלים ,

הרכב למכירה , מחיר אסטורונומי של 23 אלף ש"ח , ניתן למיקוח , מי שמעוניין אני יכול למסור לו טלפון של הבעלים.

אין לי שום קשר לבעלים או לרכב!!!!

מרצדס 350SL שנת 1972 W107

מרצדס SLC שנת 1980 W107

מרצדס 250C קופה 1972 W114

מרצדס 230E שנת 1982 W123

פורסם

ובנתיים עד שהחבר יתיאש ואני אקבל מידע על הספליט .

מה אתם אומרים על זה ?

mail.google.com.jpg

P5023.JPG

P5070023.JPG

פורסם

בפתח תקוה G.M.C (שברולט) מסחרית משנות ה 80 המוקדמות (מה שהיה נקרא אז רכב של המאפיה ולא של הלחם...) נטוש בחצר אחורית ברחוב חובבי ציון בפ"ת (מרכז העיר)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...