Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היום שטילתי בנוה צדק ראיתי סיטרואן דיאן

זו דה-שבו 2CV

הדיאן (DYANE)

היא כמו בתמונה הזאת

800px-Citroen_Dyane_6.jpg

NIR .Y

• תגובות 413
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מרצדס שנת 63 (לפי המודעה) שחור, נראה כמו של גילי, נידמה לי שזה דגם 190, עומד למכירה בפ"ת. האוטו נראה מרחוק טוב, מבריק (שטפו ממש לא מזמן), מקרוב לדעתי יש עבודה, גם בפנים וגם מבחוץ, כדי להגיע למצב "המושלם", אבל תלוי, מה רוצים... ושמו לו משום-מה הגה "עץ" קטן, הלא קשור בכלל לטעמי, במקום המקורי הגדול עם הניקלים, וחבל! על המודעה כתוב: שנת 63', מזגן, לא בשבת. פל': 050-3631140.

מן הסתם- אין לי כל קשר לרכב ולבעלים, אז אני לא יודע, כמה הוא רוצה עבורו...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בפתח תקוה ברחוב היצירה.. דודג די 300 במצב סופני ככל הנראה.

כמו כן ברחוב בן דוד משאית ליילנד קידוח במצב סופני לגמרי

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

בקרית מלאכי באחד מהפירוקיות באזור תעשיה באר טוביה שני רום כרמל לפחות חיצונית נראים שלמים לגמרי.

כמו כן בכביש המוביל מעתלית לצומת בית אורן בצד שמאל בכניסה ליער יש רום כרמל עומדת לקישוט על עמוד גבוה.. חבל דווקא נראית שלמה לגמרי.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
בחיפה ברח' ארלוזרוב אופל קדט סטיישן בצבע בז', ניראית שלמה והבודי יפה. הרכב נראה כאילו הוא עומד זמן רב.

בפ"ת ברח' גרינשטיין אלפא GTV, בצבע אפור ניראית במצב נסיעה, על הבודי ישנם רקבונות סך הכל נראה חיצונית שהרכב בסדר

אפשר עוד פרטים על האלפא?? על איזה דגם מדובר זה שעד שנת 77 (105/115) או זה שמשנת 79?

פורסם

נסיעה מעניינת לעבודה הבוקר, גרר עם D200 עליו יצא מקיבוץ רבדים, אני מקווה לטובת אספן ולא לטובת ברזל.

בלוד בפנצ'ריה, פורד ברנדה אדומה של בחור מבוגר, לרגע חשבתי שפורד חזרו לייצר אותם, היא נראית חדשה.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
אפשר עוד פרטים על האלפא?? על איזה דגם מדובר זה שעד שנת 77 (105/115) או זה שמשנת 79?

אין לי מושג ראיתי אותה רק חיצונית, אני אנסה לברר עוד פרטים

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם
במוסך ברח המרץ-פ"ת (החזית לזבוטינסקי) BMW נראה משנות ה-40 , לוחית זיהוי נראית מדנמרק.

איזה BMW אופנוע או מכונית??

פורסם

סיבוב קצר בחולון:

אולדסמוביל, לוחית רישוי רכב אספנות בלי טסטים, גג די קרוע, במצב בינוני. לפני כמה שנים היתה במצב של שיפוץ מקורי, כנראה הוזנחה.

2 מטרים ממנה מרצדס 6 ספרות במצב טוב בלי טסטים. (2 המכוניות ברחוב גורדון אם אני לא טועה, אני יכול לברר שוב).

רחוב אהרונוביץ' אלפא רומיאו אדומה יפיפייה עם מדבקה של מועדון החמש- לא נסעה הרבה זמן (טסט אחרון 96), נראית במצב נהדר למרות הזמן.

חיפושית ברחוב רמז, לצורכי פרסום (למרות שהיא גם נוסעת).

אוטו-קראוון שנת 1980, עומדת באותו מקום מאז שאני מכיר את עצמי למרות שיש עליה טסטים של שנים 2005-2007.

מיני מדהימה במצב רע מאוד עומדת על בלוקים קרוב לבית ספר גורדון. אני עוקב אחריה הרבה זמן, ראיתי אותה בבית הזה לפני בערך חודש או חודשיים. משמשת כנראה כמחסן, לפי איך שהיא נראית אני מאמין שאפשר להוציא ממנה חלקים ולא להעביר למצב נסיעה.

לכל המכוניות הנ"ל יש תמונות, רק תבקשו ואני אעלה.

אור

ג'יפ פורד מודל 1942

אוסטין A30 מודל 1955 (בשיפוץ)

מחפש בדחיפות כל דבר שקשור לAustin A30/A35

• אחראי פורום
פורסם

לכל המכוניות הנ"ל יש תמונות, רק תבקשו ואני אעלה.

אור

אז הנה, ביקשתי :-D

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אז הנה, ביקשתי :-D

אז הנה, צנזרתי את הלוחיות, באתי להעלות וגיליתי שהם גדולים מדי בפיקסלים. המחשב הישן השתבש, ואחרי 5 הפעלות מחדש קיבלת את מה שרצית: התמונות.

אור.

DSCF0671.JPG

DSCF0672.JPG

DSCF0673.JPG

DSCF0674.JPG

DSCF0675.JPG

DSCF0676.JPG

ג'יפ פורד מודל 1942

אוסטין A30 מודל 1955 (בשיפוץ)

מחפש בדחיפות כל דבר שקשור לAustin A30/A35

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...