Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 413
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אופל קדט סטיישן 3 דלתות צהובה, שנה לא ידועה, ללא מספרים, עומדת במגרש חניה של הום סנטר מול קניון איילון. נראת שלמה... בינתיים.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

במושב שזור ליד כרמיאל,חיפושית משנות ה-70,

נראית ברת שיפוץ.

*אין לי קשר לרכב.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
אופל קדט סטיישן 3 דלתות צהובה, שנה לא ידועה, ללא מספרים, עומדת במגרש חניה של הום סנטר מול קניון איילון. נראת שלמה... בינתיים.

עומדת כבר הרבה זמן, מאד חבל לי עליה- נריאת במצב מצויין, לפחות חיצונית, יחסית לגילה- לא מבין, איך אפשר לנטוש אוטו במצב כזה! :cry:

הנה היא:

DSCF0145.JPG

DSCF0146.JPG

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לגבי הרכב הכחול עם 3 גלגלים... האם הוא צולם בכוכב יאיר?

גם מיסטר בין נוהג על אחד כזה באחד הפרקים. (אולי שיפסיקו לתת לו להרוס רכבים קלאסים הלו... אנגליה יש שם מישהו?)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אכן כוכב יאיר...רק מה, טעיתי בשירשור-זה היה אמור להיות בענתיקות בדרכים.

עריכה - ולכן מנהל הפורום הזיז למקום הנכון...

"Get around better- travel Lambretta"

פורסם
לגבי הרכב הכחול עם 3 גלגלים... האם הוא צולם בכוכב יאיר?

גם מיסטר בין נוהג על אחד כזה באחד הפרקים. (אולי שיפסיקו לתת לו להרוס רכבים קלאסים הלו... אנגליה יש שם מישהו?)

מיסטר בין נוהג תמיד במיני הצהוב, והרליאנט הכחול- זה "היריב" הנצחי שלו, שהוא לא מפספס הזדמנות להתעלל בו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אלפטא לבנה מהמודלים המאוחרים יותר (80+).

במגרש או חנייה סגורה ברח' פינסקר, פ"ת.

(ליד המגרש המפורסם ההוא, שדווח פה לא פעם).

איתי.

שלום איתי

שמי רונן ואני חדש בפורום בכלל ובמחשב בפרט

מאוד מעוניין לדעת פרטים על אלפא וכמו כן על המגרש המדובר

אז...א-אנא תסביר לי איך מגיעים למגרש

ב-איך ניתן לציור קשר עם הבעלים

ג-מישהוא אמר לי שיש מודעה באתר הנוכחי על אלפא 33 יד ראשונה שמישהוא צילם ואני פשוט לא מצליח לאתר את המודעה אז האם אתה יודע איך מאתרים מודעה כזו

אם אתה יכול להגיב אשמח

תודה

רונן נייד 0544818737

פורסם

המגרש המדובר נמצא בפתח תקוה

רחוב פינסקר ממש לפני שהרחוב "ניפגש" עם רחוב גיסין. המגרש בצד ימין אי אפשר לפספס

יש לו תמיד כל מיני "מציאות" .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
שלום איתי

שמי רונן ואני חדש בפורום בכלל ובמחשב בפרט

מאוד מעוניין לדעת פרטים על אלפא וכמו כן על המגרש המדובר

אז...א-אנא תסביר לי איך מגיעים למגרש

ב-איך ניתן לציור קשר עם הבעלים

ג-מישהוא אמר לי שיש מודעה באתר הנוכחי על אלפא 33 יד ראשונה שמישהוא צילם ואני פשוט לא מצליח לאתר את המודעה אז האם אתה יודע איך מאתרים מודעה כזו

אם אתה יכול להגיב אשמח

תודה

רונן נייד 0544818737

פורסמה למכירה ב 3/2007 יד שניה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=148439&highlight=%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%90+%D7%A8%D7%95%D7%9E%D7%90%D7%95

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

• אחראי פורום
פורסם

אני רואה שכבר ענו לך :-)

פורד קורטינה MK5 בחניון של אוטובוסים, לבנה ונראית מלוכלכת.

א.ת. ישן בראשל"צ, על רח' פריימן.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...