Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC 2007

עומר ג R
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברי היקרים שלום

רק רציתי ליישר ההדורים.

התקנון הכתוב הוא זה שקובע ולא שום דבר שמישהו ממסלולים אמר או יאמר בע"פ. בשנה שעברה גם היו מספר טעויות בגלל דברים שנישמעו ואו הובנו בע"פ.

אני מקווה שהלקח נלמד ושביום התחרות , לא תבוא הנחייה חדשה, כמו למשל- מי שפוסל לא יכול להמשיך לנסוע בתוואי המסלול

אלא במהירות איטית בלבד -כפי שנעשה בגמר ה-TOP DRIVER !!!

כתוב בתקנון בפירוש: כל מי שיש לו סליקס (סמי סליקס) עולה לקטגוריה הבכירה יותר .לא הבכירה ביותר.

הכוונה בקטגורייה בכירה יותר היא בכח המנוע כמובן ולא הסדר שהן מופיעות בתקנון.

קטגוריית הנכים היא בפני עצמה.(אין יוצא ואין ניכנס)

ז"א שניר הוד עולה לקטגורייה הפתוחה.

לנוחיות כולם , אולי אפשר לשנות את סדר הקטגוריות בהתאם לדרגתן , זה יהיה מובן וברור יותר .

...

גל שלום

ממה שקראתי יש לי 2 הערות לגבי התקנון שפורסם

1. סדר הזינוק ייקבע לפי הסדר שבו נרשמו המשתתפים באותו יום !

אני חושב שהדבר יגרום לבלגן מסוים, כשאלה שירצו להיות אחרונים (ורובם ירצו בכך, כי זה מקנה יתרון מסוים)ימתינו לרגע האחרון,ולמי שיידע איך "לתחמן" ישיג את מבוקשו, ומתחרות לתחרות העניין יחמיר, ולכן לדעתי יש לקבוע עכשיו, שלפני התדרוך

עורכים הגרלה בין כל הנרשמים בכל קבוצה ובהתאם יזנקו ללא ויכוחים !! השינוי יהיה לטובת כולם !!

2. קטגוריות

לדעתי יש לשקול לפתוח קטגוריה של אוטומטיות (משפחתיות) ללא הבדלי נפח ,אך מוגבל ל-2000 סמ"ק .

יש המון חברה עם רכבים כאלה שישמחו להשתתף ומה עוד שבסוג רכב כזה ההבדלים קטנים יחסית וטיב הנהג יבואו

לידי ביטוי !!

בברכה ובהצלחה !

מישל

• תגובות 230
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נ.ב: האם למישהו יש ניסיון על האספלט של ראש העין מול האספלט האשדודי?

:wink:

עומר מניסיון של המון זמן על האספלט שמה אני יכול להגיד לך שהוא .. מחורבן.

הוא לא בדיוק הכי מתאים לתחרויות האלה .

אבל מה זה משנה עכשיו ש-mdc כזה קרוב ועוד בשבתות

בקיצור אני כבר מכין את השימשיה :lol:

יוגב

פורסם

לאור ההכרזות האחרונות של אנשים פה ולאור מה שהיה בעונה הקודמת נוצר , לפי מה שאני מרגיש, מרוץ חימוש ממש .

צמיגי סמי-סליקס ושאר ירקות מעלים את העלויות של הספורט הזה שאמור להיות הזול והעממי ביותר.

עלות ההשתתפות היא אמנם בסכום שווה לכל נפש אבל מה לגבי ההשקעה ברכב ?

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

מול סמי-סליקס יש פתרון (חלקי) כאמור - הקפצה בקטגוריה. בשאר המקרים - כל אחד יכול לשפר כאוות נפשו ואין מה לעשות עם זה, כל עוד אנשים מתחרים על המכוניות הפרטיות שלהם. אני גם חושב שבסופו של דבר הנהג קובע יותר מאשר עוד שיפור או שניים ואני לא חש נחיתות גדולה עם רכב סטנדרטי מול רוב השיפורים. כמובן שיש גם מקרים כמו למשל הרכב של קובי כהן שלמיטב ידיעתי הוא משופר גם במנוע וגם בהתנהגות, מה שהופך אותו ליריב קשה יותר. אבל זה חלק מהתחתרות, לא? :wink:

בכל מקרה, אני נוהג ברכב שאני מרוצה מההתנהגות שלו, ואני לא רואה צורך להשקיע אלפים רבים בשיפור ההתנהגות והביצועים רק בשביל כמה ג'ימקאנות (עם כל הכבוד, כן? :-D ).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני

השאלה היא לא מרוצה או לא מרוצה אלא העלות הכספית.

אין ספק שספורט מוטורי הוא ספורט יקר אבל לפחות בתחרויות הג'ימקאנה זה אמור להיות הזול והבסיסי ביותר, לא ?

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

נכון, ואני מקווה שגם כעת יימשך האיזון הזה ששומר על יכולות הנהג כגורם מרכזי, כפי שהיה במרבית העונה הקודמת. אני לא מתכוון לשנות כלום באוטו לקראת התחרות, ואני מקווה שיהיה לי סיכוי להגיע לגמרים בכל אירוע ואולי אפילו לנצח. נחיה ונראה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
רוני

לפחות בתחרויות הג'ימקאנה זה אמור להיות הזול והבסיסי ביותר, לא ?

הדגש על המילה אמור (שזה בכלל שם של דג).

ג'ימקאנה היא פוטנציאלית צורת הספורט המוטורי הזולה ביותר, מאחר וניתן להשתתף בה עם רכב סטנדרטי לחלוטין מבחינת שיפורים ואמצעי בטיחות. מעבר לזה, כל אחד משקיע ברכב שלו וברמת הנהיגה שלו (לא פחות חשוב) לפי יכולותיו הכלכליות וסדרי העדיפות שלו. אל תשכח שמכל שיפור שהוא, בעל הרכב יהנה גם ביום-יום. אחרי הכל החיים לא נעים מ-MDC ל-MDC.

בסופו של דבר, גם כאן הכסף משחק, הן מבחינת שיפור הרכב והן מבחינת שיפור כישורי הנהיגה (קורסים, אימונים וכד').

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

בקשר לשיפורים, כמו שאמרו רוב האנשים משקיעים בשיפורים שיתרמו להם גם ביוםיום. לכן למשל אני מאוג רוצה להקשיח את הרכב אבל לא אקנה צמיגי סמי סליקס.

בקשר לעליית קטגוריה. גל, אני דיברתי ביום שלישי עם שגיא (וגם אותך ראיתי שם) שטען שהוא רשם את התקנון ושצמיגי סמי סליקס יגררו עליה לקטגוריה הבכירה.

סך הכל הרכב שלי עובד מהפך שמתוכנן כבר הרבה זמן, אבל לא יהיה מוכן בזמן לארוע הראשון, אני מקווה שהחל מהארוע השני אני אוכל להתחיל להיות תחרותי :-) (מי אמר תרוצים :-) )

פורסם

ניב, אני חושב שאתה ממעיט בערכה של המיאטה. אני בכלל לא בטוח שהיא לא מהווה יריב שקול למדי לקליאו גם בתצורה המקורית, אפילו שהיא רכה וחלשה יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

היות ואני שוקל בכובד ראש להיכנס השנה לתחרות אשאל את השאלה כדי להיות בטוח:

אני עם מנוע 1598 סמ"ק יתחרה בקטגוריה של אילו רכבים ? 106 למיניהם ?

תודה

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם
ניב, אני חושב שאתה ממעיט בערכה של המיאטה. אני בכלל לא בטוח שהיא לא מהווה יריב שקול למדי לקליאו גם בתצורה המקורית, אפילו שהיא רכה וחלשה יותר.

רוני, אני חושב שלא נהגת מספיק במיאטה החדשה בנסיבות כאלו בשביל להבין את ההבדלים.

אני חושב בתחרות הראשונה להתחרות על המיאטה NB של אחי על פני נהיגה על ה NC בתצוגה המקורית שלה ... כמובן אחרי שהיא כבר עברה את שיפור הבולמים/קפיצים שהיה מתוכנן עוד מימי המיאטה שלי...

פורסם

למישל- תודה רבה על ההערות. תרשה לי לקחת את זה כמחמאה שיש לך רק שתי הערות.:lol:

אחד הלקחים שלנו מהעונה הקודמת היא שהלוגיסטיקה/ההרשמה לפני וביום האירוע גזלו אנרגייה רבה ומשאבים של אנשים רבים.

העונה המטרה היא לסיים את ההרשמה מראש כולל חלוקת מספרים. נישקול לאמץ את הצעתך לגבי ההגרלה אבל בכל מיקרה לא יהיה "שוק" ביום האירוע.

לגבי קטגוריית המשפחתומטיות-חשבנו על זה אבל אין אפשרות להעמיס עוד קטגורייה על אירוע כזה- זה יותר מידי.

לגבי המשך נסיעה איטית במידה וניפסל מהמיקצה: לנהג שיודע שניפסל מהמיקצה, אין מה להפסיד ולכן יתחיל להשתולל ולהפגיז קונוסים ומי יודע מה עוד. עלול ליצור בעייה בטיחותית חמורה ואז גם עלול לעוף לגמרי מהתחרות. אנו רוצים למנוע את שני הדברים.

למרות ניסיון העונה הקודמת, שינויים של הרגע האחרון בטוח יהיו כי תמיד יש משהו שצץ שעוד לא חשבנו עליו.

לניב : מצטער על המידע המוטעה שקיבלת משגיא-הוא לא היה מעודכן בוורסיה הסופית.

לרוני - מצטרף לתשובה של גל הגבוה (כאילו שאני גמד)- אם מישהו עם 300 סוסים בגלגלים האחוריים ינצח אותך זה לא בזכות הסוסים אלא בזכות נהיגה משובחת.

שבת שלום לכולם.

פורסם

גל ,בהצלחה עם עונת MDC 2007 ,כל הכבוד על שינוי הקטגוריות!!!

אבל קניתי משאית ....אני מכיר אמון נהגי משאיות שירצו להשתתף,תהיה קטגורית משאיות סססתם :lol:

אני מחפש רכב מתאים כאדי להשתתף.

בברכה

קובי

פורסם

השינויי בקטגוריות, אני לא יגיד מבורך אבל בהחלט מאוד מעניין.

המירוץ הראשון יספק המון מידע בקשר לחשיבות הנהג בקטגוריה הפתוחה שבה המגוון בטח יהיה גדול מאוד.

יהיה יותר מעניין וקשה אצלינו מאשר בקטגוריה בכירה!

ניר, המטרה השנה נשארת קבועה! אתה זוכר מה המטרה שלנו?

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• תוכן חדש...