Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי אסקורט 95 מנוע זטק 1.6 ידני. הרכב בסה"כ ממלא את תפקידו כרכב שני בצורה טובה. הבעיה איתו התחילה לפני כמה חודשים. לאחר כשנה של שימוש ברכב הופיעו דפיקות בהגה ובמוסך החליפו ציריה. מיד לאחר ההחלפה הופיע חופש בהגה והרעה משמעותית בהתנהגות. לאחר תלאות מרובות ושיטוטים גם בפורום הומלץ על כיוון פרונט. התייעצתי כאן וקיבלתי שם וכתובת ובלב שלם ושמח נסעתי למקום.

המקום נראה מודרני, ממוחשב וכו'.

בוצע כיוון פרונט ונאמר לי " חביבי, הרכב כמו חדש". יצאתי מהמוסך וכאשר הגעתי לכביש בו אפשר להאיץ מעל 50 האוטו התחיל לרקוד לכל הכיוונים. כמובן שחזרתי מייד למוסך ושוב הרכב נלקח לבדיקה.

לאחר מספר דקות של בדיקה כאשר הרכב על הליפט צקצק הבודק בלשונו וקרא לי להתקרב אליו. חמור סבר הוא הראה על המשולשים ואמר "כאן הלכה הבוקסה וכאן המשולש דפוק....זו מחלה של הרכב ואין מה לעשות". מה יכולתי לעשות...הרכב לא יכל לנסוע ישר...השארתי את הרכב ובהמשך היום לאחר ששילשלתי 900 ש"ח קיבלתי את הרכב.

נהיגה חוזרת הראתה כי המצב לא היה גרוע כמו קודם אבל עדיין התחושה בהגה היתה מחורבנת ושונה לגמרי ממה שהכרתי קודם.

חזרתי למוסך פעם שלישית באותו היום. הפעם הרכב נבדק ע"י מנהל המוסך בעצמו (האוטוריטה) המסקנה "חביבי, האוטו מצויין הכל בסדר". כאשר טענתי כי לא כך הדבר הסתכלו עלי המנהל ועובדיו כמו על משוגע ואמרו "אתה לא יכול לצפות לנהוג ברכב משנת 1995 ולקוות שייסע כמו 2006". (...אני רק רציתי שיחזור להיות כמו לפני תיקון הציריה)

אבל וחפוי ראש חזרתי לביתי. משוכנע כי אני חש תחושות היגוי מוזרות אשר אינן קיימות במציאות.

נאלצתי להוריד את מהירות הנהיגה שלי ובשום שלב לא הרגשתי שניתן לסמוך על הרכב.

לאחרונה הרכב עבר טיפול 10000 וציינתי בפני המוסכניק את הבעיה והוא אמר לי...נשמע כמו בעיה של כיוון פרונט, למה לא תנסה לפתור את זה בבדיקה פשוטה...אולי נכנסת לבור והרסת את הכיוון.

האופטימיות שלי חזרה...אולי באמת בדיקה קטנה והכל ישוב לקדמותו.

חזרתי לאותו מכון כיוון פרונט רק לכיוון.

לאחר מספר דקות על הליפט צקצק אותו בודק בלשונו ואמר "כאן הלכה הבוקסה וכאן המשולש עקום...אין מה לעשות...חייבים להחליף את שני המשולשים"

כאשר אמרתי לו כי רק לפני חודשיים הוא החליף לי את שני המשולשים הוא קצת החוויר וקרא לאוטוריטה (המנהל).

אתם יכולים להיות סמוכים ובטוחים שלא עלתה שום אפשרות של תיקון לקוי בפעם הראשונה...עלו רק מגוון של האשמות כלפי וכלפי הרכב : "אתה נכנסת לבור ועיקמת הכל....החברה הזאת שמה משולשים גרועים בכוונה...הגומי הזה בבוקסה גם ככה יקרע תוך שניה אם נחליף....אם תצא מכאן עם משולש ותחזור אחרי 5 דקות עם משולש עקום זו אשמתך, אתה דופק אותו"

כדאי רק לציין כי נראה כאילו עשו סבוטאז' לרכב...עכשיו החופש בהגה הרבה יותר גרוע מלפני הבדיקה.

פורסם

מאלאגנה. לדעתי, תשקיע בקצת דלק ותתגלגל באיטיות לכיוון פרונט התחייה ברחוב התחייה 22 בתל-אביב. הם מקצוענים ואמינים מאד! רק תתקשר לפני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא לוותר! עכשיו זה לא הזמן להתקפל ו"לצלוע" למכון פרונט אחר.

גש למכון פרונט לשיחה ישירה עם האוטוריטה, אמור לו שאתה מבקש, סליחה, דורש שיפעיל את האחריות החלקים והאחריות המקצועית של המוסך לתיקון הרכב.

שלא יספרו לך סיפורים תרוצים ומעשיות, שום משולש לא מתעקם מבור או חור. אם אין סימני מכה או שיפשוף על המשולש הוא יכול לצעוק עד מחר.

במידה ואתה לא מסתדר עם המוסך בטוב, פנה לאיכגוד המוסכים - זהו נושא בטיחותי וחשוב וכך גם תהיה התיחסות האיגוד, אל תזניח ואל תוותר! אמור לבעל המוסך שאתה מתכוון לעשות זאת, יש סיכוי שהוא ישנה את דעתו במידה והחליט לסרב לך.

• תוכן חדש...