Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע כמו ת'רד יחסית טיפשי.

אבל לעזעזל אני קונה את הקופסאות של קליפורניה כל פעם באיזה 30 שקל ואני לא מצליח לשפר את הריח של האוטו.

זה לא שהוא מסריח או משהו, אבל אני רוצה שיהיה לו ריח נעים וזה פשוט לא עובד !

יש רעיונות או המלצות ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אצלי באוטו קניתי כל סוג של ריח אפשרי וכלום לא עבד

עד שהגעתי לקופסאות האלה ב30 שקל (אני מצאתי משהו שמוכר ב20 :lol: )

פתחתי ממש טיפה את הברזל שלמעלה פחות מחצי וקיפלתי אותו כדי שיפתח טוב.

וזה עושה ריח מדהים באוטו! אנשים שנכנסים אלי לאוטו מתחילים להריח עוד לפני שהם פותחים את הדלת אמרו לי.

אבל! אני לא מריח בכלל כלום נראה שהתרגלתי לריח ואני לא מצליח להריח משהו שונה וכנראה שככה גם אתה אם משהו אחר נכנס לך לאוטו תשאל אותו אם הוא מריח.

דרך אג אני ממליץ על דובדבן (cherry) זה מה שיש אצלי ריח מאוד חזק

פורסם

לרובנו...זה קורה ולמה ?!... בעל הרכב מתרגל לריח מה לעשות ?!... ולא משנה איזה סוג של ריח או אריזה יש באוטו ...

רק מישהו זר שנכנס לאוטו יבחין מיד בריחות שיש ...

****כותב יקר. הודעתך עוברת על כללי הפורום כפי שמנוסחים כאן. אם אתה מעוניין לכתוב כאן, אנא קרא, הפנם וכבד את החוקים. הימנע משימוש מופרז בשתיים ושלוש נקודות.****

פורסם

תתקלח :lol:

אתה תמיד תתרגל לריח ולא יעזור מה שתשים. בסוףף אי אפשר יהיה להיכנס לאוטו שלך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין מה לעשות אלא אם הריח נגרם כתוצאה ממשהו ובמקרה כזה אני יכול להמליץ על

1. איוורור של הרכב למשך כמה שעות.

2. לפתוח פילטר מזגן ולרסס עליו ובפתחי המזגן ספריי ריח מיוחד שקוטל בקטריות ומעלים ריחות לוואי

3. החלפה/שטיפה של הריפודים כולל פח אשפה,מאפרות וכו'

4. ריחן - יש המון סוגים. אם אתה משתמש במזגן נסה את אלה שמתלבשים על תריס המזגן, הם רב פעמיים (קונים מילוי) ויש להם ריח חזק.

פורסם

גם אצלי ברכב לפעמים נתקלים בריח מאוד מסריח כאשר נכנסים לתוכו, כמה ספריי השפרצתי שום דבר לא עזר

החלטתי פעם אחד לעשות ניקיון יסודי, הכולל שטיפת כל הריפודים עם הגזמה של הקצף שמנקה כאשר כל הדלתות פתוחות, את כל הפלסטיקים בסקיי ואכן עזר.

עוד רעיון שניסיתי, לקחתי תרסיס ריח שקוף, השפרצתי המון על סמרטוט ומרחתי על כל התקרה של הרכב, גם כן עזר אבל הריח עם הזמן מתפוגג.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני יכול להציע משהו שעבד מצוין אצלי. ספריי שנקרא fabreeze הוא מוריד ריחות מבדים. אני אילתי ופעם חזרתי מדיג עם דגים ששכחתי בתא מטען כמה ימים. תאמין לי היה ריח באוטו ורק זה עזר{אחרי 3 בקבוקים כאלו} הריח של התכשיר הזה מאוד נעים ועוזר

פורסם

אפשר לנסות את הפסריי שמונע ריח מסריח של נעליים, גם עושה ריח נעים וגם משמיד חיידקים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

צריך פשוט לשים לב שלעצי ריח ולפחיות יש "הוראות הפעלה" על האריזה שרק צריך לקרוא.

צריך פשוט לפתוח את העטיפה בהדרגתיות, וככה הריח לא נעלם אחרי יומיים.

פורסם

בהסעות שאני נוסע לעבודה ראיתי שאחד הנהגים שם את המכשיר הבייתי הזה שנותן ריח כול חצי שעה אם אפשרות לכיוון זמן ויש בפנים ספריי שנותן שפריץ קטן כול זמן מסויים.. שכחתי איך קוראים לזה אבל שווה לבדוק

פורסם

ככה זה חברים

גוף האדם אדיש לריח שנשאר

אם תשימו לב גם שאתם שמים בושם(לחפות חלקנו ששם בבוקר) והולכים לעבודה

אתם כבר לא מריחים אבל שאר האנשים מחמיאים(טוב לפיות לי) על הריח הנפלא

זה למה שמו בגז של הבית ריח חזק שנבחין כי הגז דולק

אבל שוב במידה ונישאר באותו מקום כמה דקות (מאמין ש10 דקות יספיקו)

כבר נהיה אדישים לריח ולא נבחין בו

מקווה שעזרתי

שילוב מנצח בין מורל HYBRID לPHOENIX GOLD אצלי ברכב PEUGEOT 206 XT

להתקנה שלי:

• תוכן חדש...