Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה לאור שדרוג קל במערכת שלי (מעבר למורל אלייט 3WAY), אני שוקל להחליף גם את ה-HU.

כרגע אני נמצא עם ALPINE CDA-9828RB.

הכיוון הוא למעבר למכשיר 24 BIT דוגמת הקלריונים הגבוהים.

ישנה חשיבות מסוימת ליכולת קריאת קבצי MP3 (למרות הנסיון להימנע, עדין זה תופס הרבה פחות דיסקים...:wink: ).

הקנייה תקפה בארץ בלבד, והתקציב יתגמש בהתאם (עד 5000 אני מעריך).

המלצותיכם יתקבלו בברכה!

תודה.

אגב, מעבר לשאלה הכללית, מה לגבי הקלריון 755, האם מיובא כבר לארץ?

פורסם

ה755 מיובא מזמן.

הוא לא מכשיר מומלץ כיוון שהוא לא 24ביט. בנוסף כל הקלריון שנגמרים ב 5 הם ללא כיול ישראלי.

ב5000 ש"ח לא תהיה לך בעיה להשיג 956 . אפילו ממש ללא בעיה.

אם בא לך לחסוך טיפה קח את ה866 או 856 .

בנוסף אם זה התקציב הייתי שוקל מאוד את ה P9 של איתמר. גם פתרון מעולה.מכשיר ברמה גבוהה מאוד עם פרוססור חיצוני.

אני אישית חושב שאתה עושה בחוכמה שאתה קונה בארץ.

כמו כן יש מכשירים של קנווד עם 24 ביט, הדגמים הגבוהים מאוד טובים וגם קנווד סוסי עבודה.

כמו כן יש פה למכירה מכשיר :http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=143608&highlight=clarion

בתור בעלים של אחד כזה אין מה לדבר יוצר טוב מזה לא תמצא הרבה. זה מכשיר מיוחד, לא מייצרים כאלו דברים יותר.

אמנם אין MP3 אבל יש AUX IN ותוכל לחבר כל נגן שהוא , האיכות לא תהיה שונה אם זה יהיה דיסק של MP3 .

מומלץ בחום רב, מכשיר עם סאונד אמיתי אמיתי.

פורסם
שלום,

לאחרונה לאור שדרוג קל במערכת שלי (מעבר למורל אלייט 3WAY), אני שוקל להחליף גם את ה-HU.

כרגע אני נמצא עם ALPINE CDA-9828RB.

הקנייה תקפה בארץ בלבד, והתקציב יתגמש בהתאם (עד 5000 אני מעריך).למה ? בא אתן לך מספר נתונים , ה865MP נמכר בארץ לפי זאפ ב4000 ש"ח לייבא אותו עולה 2450

ה755 USB שהוא המכשיר של קלריון היום לא נמכר בארץ , אם תייבא אותו הוא יעלה בסביבות 1900-2050 ש"ח , ה956 שהוא דגם של 2005 נמכר בארץ לפי זאפ ב5700

את ה9255 תוכל להשיג מייבוא בכ5000-5700 לא את ה956

ברמות המחירים האלו לא כדאי לקנות קלריונים מדגמים גבוהים בארץ , אלא רק לייבא אותם

במקרה שלך אתה יכול להסתפק בהחלט ב775USB הוא מכשיר מעולה ביותר הוא דרגה פחות מה9255 (ה9255 הוא היי אנד אמיתי ללא MP3 ), ובמחירו מיבוא הוא לא רואה ממטר שום דבר אחר בארץ

המלצותיכם יתקבלו בברכה!

תודה.

אגב, מעבר לשאלה הכללית, מה לגבי הקלריון 755, האם מיובא כבר לארץ?

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

9255 אפשר להשיג במחיר הזה או כל כך קרוב שלא כדאי לייבא, בארץ, יהודה :) וה775 הוא יותר כמו 3 דרגות ואפילו יותר מתחת ל9255. אם אפשר לדרג אותם כך.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אז ככה,

1) הכוונה הייתה ל-775 (סליחה טעות שלי...) שדובר עליו כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=148531

והלינק אליו הוא כאן: http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=17446

2) מה באמת לגבי הקנוודים בעלי ה-24 BIT (אני מניח שהדגם הוא KDC-PSW9531Y)? האם יש עוד חוות דעת עליהם?

3) יהודה, העניין של הקניה בארץ נובע בגלל נושא האחריות, ובגלל שאין לי איך לייבא (אם ידוע לך על אתר ששולח בלי בעיה לארץ אז אני אשמח לקבל פירוט, כי אני לא בקיא בנושא). עניין המחיר כואב אבל עדיין בגדר הגבולות שלי.

4) חשבתי על עניין הP9 וידוע לי שהוא מכשיר שנחשב טוב מאוד, אבל מישהו אמר לי לא להתעסק עם זה (בלי סיבה נראית לעין ולא ברור למה...).

5) ה-9255...כן...עניין הMP3...

תודה על התגובות.

פורסם

ה 755 הקודם היה כן בעל מעבד 24 ביט.

ל 755 הנוכחי מוגדר - מולטי-ביט (D/A), שווה לבדוק במניואל לפני שקופצים. אני חושב שהוא כן 24 ביט, אבל בלי קשר, עיבוד הצליל ב סדרת 8 ו- 9 טוב יותר.

המלצתי היא - CLARION 955 או CD7000 של ECLIPSE, שטוב יותר לטעמי מהCLARION 955 וגם מכיל הרבה יותר פיצ'רים.

ה 9255, לא יתאים לך מכמה סיבות:

1. תקציב

2. לא קורא MP3

3. לא קורא צרובים

4. ללא פאנל נשלף

5. אתה כנראה לא צריך כזה מכשיר. בלי להעליב, פשוט זה באמת HI-END ופשוט חבל להתקין אותו על מערכות פשוטות.

בהצלחה!

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

האם ניתן להשיג את האקליפס בארץ?

המערכת שלי לא נראת לי פשוטה, אבל ברור לי שיש הרבה יותר גבוה מזה...

פורסם

הקנווד בעלי מעבד 24DAC CONVETOR יש לי מכשיר כזה שאני רוצה להפתטר ממנו ואם אתה מעוניין בHU איכותי על תתקרב למכשירי קנווד יש הבדל שמים וארץ בקלריון פשוט כמו ה755 שאין לו מעבד 24 ביט לבין הקנווד שגם עם מעבד לא מגיע לרמת הסאונד של קלריון

HU איכותי שהוכיחו את עצמם זה הP9 של פיוניר, סדרות 8 ו-9 של קלריון, האלפיינים למיניהם, מכשירי הeclipse, ויש עוד כמה מציא לך לחפש בתאירם בחו"ל כמובן קח בחשבון שיש מכשירים שאפשר להשיג רק ע"י ייבוא כגון הקלריון 9255 שעולם אחר

פורסם

כמו שאמרתי, מבלי להעליב.

המערכת שלך מעולה (למרות שלא בדיוק זוכר איזה מגברים וסאב יש לך.... בלי כל קשר ה 9255 באמת לא יתאים לך מבחינת הדרישות (צרובים, MP3 וכו').

ה ECLIPSE מיובא לארץ וניתן להשיגו.

מכשיר מעולה.

פורסם
הקנווד בעלי מעבד 24DAC CONVETOR יש לי מכשיר כזה שאני רוצה להפתטר ממנו ואם אתה מעוניין בHU איכותי על תתקרב למכשירי קנווד יש הבדל שמים וארץ בקלריון פשוט כמו ה755 שאין לו מעבד 24 ביט לבין הקנווד שגם עם מעבד לא מגיע לרמת הסאונד של קלריון

HU איכותי שהוכיחו את עצמם זה הP9 של פיוניר, סדרות 8 ו-9 של קלריון, האלפיינים למיניהם, מכשירי הeclipse, ויש עוד כמה מציא לך לחפש בתאירם בחו"ל כמובן קח בחשבון שיש מכשירים שאפשר להשיג רק ע"י ייבוא כגון הקלריון 9255 שעולם אחר

לא מדוייק :wink:

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

Kמה לא מדוייק ראית חנות שמחזיקה במדפים את הקלריון הנ"ל? אם כן איפה אני ממש מעוניין לראות אותו ולבצע בדיקה שלו ולראות למה הוא קיבל כל כך הרבה תשבוחות

פורסם

לפי דעתי ההתלבטות צריכה להיות בין האקליפס ל 956 וה P9 , שכמובן עולה על כולם כי מעבר לאיכות שלו הוא בעל פרוססור עמוס פיצ'רים וכיוונים זה אם אתה מוכן להיתפשר ולא לשמוע MP3, ואפילו בעל פנל נשלף:wink:

פורסם

קוואטרו - לא נעלבתי, אל תדאג. אגב המגבר הוא HELIX HXA-500 MKII והסאב הוא של חברת OSIO.

ה-P9 של איתמר כרגע לא אקטואלי לפי דבריו, מה גם שעניין הMP3 עדין גורם לי להסתייגות...

מה שמשאיר לפי דבריכם פחות או יותר את האקליפס (שאני אשמח לקבל קישור לחנות או אתר שמוכרים אותו בארץ) או קלריון. מה באמת לגבי הדגם ששאלתי לגביו ה-775? יש איזשהו מידע עליו?

מה באמת לגבי דגמים גבוהים של אלפיין למרות שהם לא 24 BIT?

עריכה: אגב מחיפוש באתר של אקליפס ראיתי דגמים חדשים ה-5100 וה-7100. מה לגביהם???

פורסם

7100 אותו מכשיר כמו ה 7000 רק בעל PRE-OUT גבוה עוד יותר (!) - 8V.

ה 5000, לגעתי ללא פאנל נשלף.

בסדרה של שנה שעברה (CD7000, CD5000 וכו') היחידי שהוא בעל פאנל נשלף הוא ה CD7000.

שניהם מכשירים מעולים.

את ה ALPINE אני פחות אוהב, למרות שמבחינת נוחות למשתמש ופיצ'רים הם לא רעים. אבל הסאונד פחות טוב מהתרשמותי, אלא אם כן אתה מדבר על הדגמים הגבוהים ביותר, אבל לדעתי המחירים גבוהים בהרבה ממה שמדובר כאן.

ה ECLIPSE משלב לטעמי את כל הגורמים - נוחות, איכות, פרקטיות ופיצ'רים

• תוכן חדש...