Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש ברשותי

דיוהו רייסר 1995 ואני רוצה לשים רמקולים חדשים

אני מבקש המלצה ל2 זוגות קומפוננט

זוג אחד של 6.5"

וזוג שני של 4"

אים תוכלו לרשום לי את הדגמים המדוייקים בבקשה , כמו כן אני צריך לבחור רק מ3 חברות

rockford , kenwood , pioneer

וגם איזה מגבר לקחות שיתאים לרמקולים האלה

אני מחפש רמקולים טובים עם באסס טוב

תודה רבה מראש

פורסם

לא הבנתי אותך למה רק אתה צריך המלצות אך ורק מהחברות שרשמת?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

החברות האלה עדיף כי אני יכול להביא אותם זול איותר

אבל בסדר תרשמו גם חברות אחרות

התקציב שלי הוא 1500 שקל לרמקולים

ו 1000 שקל למגבר

פורסם

תאמת(=את האמת) אני לא יודע איזה סאונד זה נותן

אבל אין לי הרבה ברירה

באוטו הזה יש מקום רק ל 4 רמקולים

אז אים יש לכם הצעה מה אפשר לעשות על מנת לקבל איכות סאונד טובה בבקשה

אני גם לא בטוח שאני צריך סאב

אני חושב שזה יותר מידי גדול

פורסם

טוב אז אני יסביר לך ממש בקצרה.

קומפוננט, הסאונד שהוא נותן זה תדרים גבוהים, לזה אחראי הטוויטר שלו, והמיד וופר שלו אחראי לתדרים בינוניים.

תדרים נמוכים זה הבאס שזה מה שאתה מחפש והוא לא נמצא בקומפוננט. אולי ממש טיפה.

את האמת אני לא יודע מה בעלי דייהו עושים זה באמת בעיייתי המיקום של הרמקולים באוטו. אתה מוזמן לפנות למשתמש שקוראים לו פריסטייל תשאל אותו מה הוא עשה באוטו. יש לו גם דייהו רייסר.

יש מצב אתה מכניס רמקול בדלת מקדימה? ואת הטוויטר תוכל להכניס במקום של הרמקול של ה4 אינצ'.

ומאחורה תשים שש על תשע ומגבר קטן שיגביר את הקומפוננט וזהו.

פורסם

כשתהיה בטוח תחזור לפה או - תשמע מערכות, תשמע עם ובלי סאב, תשמע קומפ' מול רמקולים קואסיאליים, תאזין, נגן דיסקים שלך (!!!) שאתה תשמע באוטו, תתרשם מהמוצרים ותחזור עם חיוך רחב על הפנים.

בהצלחה.

מושיק.

פורסם

נמו אתה לא בדיוק צודק שקומפוננט לא מוציא באס ישנם סטים שיודים לתדרים כמו של סאב זה בכלל לא נכון להגיד את זה כי לכל סט וחברה יש ציוויון מוסיקה משלה

למשל כך את הBOSTON או הJL או JBL הם נותנים באס בלי בעיה אבל כך את MOREL,HERTZ הם יותר מכוונים לגבוהים ואם אתה רוצה את הדוגמא הכי טובה לבאס מקומפוננט K2P המידוופר הכי מטומטם ששמעתי עד עשיו

פורסם

לזה שמעליי.

אתה מוזמן לשמוע אצלי באוטו את ההרץ ללא הסאב, ותאמין לי שעם כיוון נכון בשביל שייתנו באס, הם ייתנו באס !!

לחבר של אבא שלי יש מורל באוטו, וגם כשאין סאב האוטו רועד, וכן, מבאסים.

תפסיק בבקשה עם ההכללות הללו, אם אתה לא מציין דגמים ספציפים בכל אופן. "מורל" לא נותנים באס או אמירה דומה לזו היא ממש חסרת כל תכלית.

לילה טוב.

מושיק.

פורסם

גם טוויטרים יכולים לתת "באסים". אם תתן להם חיתוכים כאלה, הם בהחלט ייתנו איזה שני שיעולים, וימותו.

הנקודה (אם יש נקודה, בכ"ז, אחד בלילה) היא שיש באסים ויש באסים.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
גם טוויטרים יכולים לתת "באסים". אם תתן להם חיתוכים כאלה, הם בהחלט ייתנו איזה שני שיעולים, וימותו.

הנקודה (אם יש נקודה, בכ"ז, אחד בלילה) היא שיש באסים ויש באסים.

בדיוק למה שהתכוונתי.

מי שלא הבין אולי יבין בהמשך.

• תוכן חדש...