Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה בקנייה מ- ebay

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שזכיתי במכרז 8)

התברר שלמוכר אין חשבון pay-pal ומקבל רק העברה בנקאית.

איך בדיוק אני יעביר לו את הכסף לחשבון שלו שבגרמניה ?

אלו פרטיו :

my name: Fadil Kurbegovic

kontonr. 13795007

BLZ. 65092010

name of bank: Volksbank Allgäu West

כמו כמו כן מה kontor ומה זה BLZ

:|

porsche 914,2.0,1970

פורסם

העברה בנקאית מאוד לא מומלצת! אין לך דרך לעקוב אחרי הההעברה ולהבטיח שתקבל את התמורה.

יש חנויות באינטרנט שמוכרות בצורה הזאת לרוב אחרי התשלום החברה נעלמת לא עונה ובטח לא שולחת את המוצר. כאחד שקונה הרבה בEBAY לא ממליץ לך ללכת על צורת תשלום שכזאת. זה שיש מכירה בEBAY ואין תשלום לPAPYPAL זה כבר נשמע מוזר.

פורסם

המוכר רשום כמוכר פרטי עם 38 פידבקים

מתוכם 2 שליליים

רשום שנתיים ומשהו

מה אתם ממליצים ?

יצויין שהסכום הכולל לא פעוט (200+ יורו)

porsche 914,2.0,1970

פורסם

נתקלתי בבעיה דומה עם מוכר מאנגליה. לא היה לו חשבון בPAYPAL, אני לא שמתי לב לזה בעמוד המכירה, והופס, בעיה.

כעיקרון, יש אפשרות לבצע העברה בנקאית לחו"ל. אפשר דרך הדואר ואפשר בעזרת הבנק שלך. אפשר גם לשלוח לו צ'ק בינלאומי ואפשר גם להשתמש בשירותים אחרים להעברת כסף, כמו Western union ודומיו. הבעיה העיקרית היא - העמלה. מדובר בכמה מאות שקלים של עמלה.

עכשיו תחליט אתה כמה כדאי לך לשלם על החלק הזה, ואם כדאי להוסיף עוד כמה (מאות) שקלים של עמלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מעדיף דרך הבנק שלי - הגיוני שיקחו לי הכי פחות עמלה

ולפחות יהיה בידי אסמכתא שהכסף באמת הועבר

kontonr. 13795007

BLZ. 65092010

מישהו יכול לעזור בפיענוח :shock:

porsche 914,2.0,1970

פורסם
אני מעדיף דרך הבנק שלי - הגיוני שיקחו לי הכי פחות עמלה

ולפחות יהיה בידי אסמכתא שהכסף באמת הועבר

kontonr. 13795007

BLZ. 65092010

מישהו יכול לעזור בפיענוח :shock:

BLZ-Bankleitzahl

פירוש: bank code number - לדעתי כמו מס' סניף אצלינו.

kontonr

פירוש: account number- מס' חשבון

פורסם

תבדוק שיש לו פידבקים מהימים האחרונים, ולמוצרים בעלי משמעות (בשווי של יותר מדולרים בודדים); אם לא, יתכן שמדובר בחשבון שהשתלטו עליו.

פורסם

תחשוב פעמיים לפני שאתה מעביר את הכסף בצורה כזאת, אני העברתי 1700$ ואחרי עיקובים של שבועים מצד המוכר הוא טוען שהוא שלח את המוצר, אבל אני עדיין מחכה לקבל אותו... במקרה שלי מדובר בחנות עם 130 פידבקים חיוביים (100%) והוא מוכר כ5 מוצרים ליום...

עד לפני שהוא הפך את המכירה בeBay כשולמה הייתי בטוח שאני לא אקבל את המוצר... עכשיו נשאר לי רק לקוות שהוא באמת שלח את החבילה...

בכל אופן הדרך הכי נוחה זה כמובן Western Union, אני חושב שזה גם הרבה יותר זול מהעברה בנקאית...

Scooby WRX

פורסם

יש עמלה לא קטנה ב-WESTERN UNION. אחרי שפעם לא שמתי לב שלא מקבלים PAY PAL וזכיתי, עברתי לא מעט כדי לקבל את המוצר ובמזל המוכר היה בן אדם ישר שעשה מעל ומעבר כדי להגיע לסניף WESTERN הרחוק ממנו ולאסוף את הכסף.

WESTERN UNION לא מבטיח שתקבל את המוצר. זו בסה"כ צורת תשלום נוחה שאת התשלום ניתן לקבל אחרי 15 דק' במדינה אחרת. העמלה שלהם גבוהה יחסית.

Veni Vidi Vici

פורסם
יש לו 2 תגובות (חיוביות) מהחודש האחרון - כל אחת 12-13 יורו

תכשיטים טיפשיים.

חשוד ?

תכשיטים טפשיים? נשמע לא כל כך אמין...

בכל מקרה, זכית במוצר. אם תחליט לבטל את הקניה (וכמובן את התשלום), יכול להיות שתקבל פידבק שלילי.

להבא תדע, יש אפשרות בחיפוש מתקדם שאומרת לסנן את כל מי שלא מקבל תשלום ב - PayPal.

שיהיה בכל מקרה בהצלחה..

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם

חיטטתי קצת בעברו.

הוא מעולם לא מכר פריט שמתקשר לרכב

רק טבעות/שרשראות/יין זול וכל מיני אוסף של שטויות שאלוהים יודע מי קונה

המחירים מיורו בודדים והכי יקר היה 45 יורו

פתאום הוא מוכר פריט לפיאט קופה :?:

יקר וקשה להשגה מ-א-ו-ד :shock:

לצערי אני חושב לרדת מהעיסקה