Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה בקנייה מ- ebay

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתקשר אליו - דבר איתו.

אני יודע שזה נשמע מעט מופרך, אחרי הכל זה אינטרנט וכאלה - אבל דבר איתו.

הייתרונות ברורים :

יש לך את הטלפון שלו, במידה ויעשה לך בעיות הרבה יותר קל לאתר אותו

תשמע את הקול שלו - האם הוא יודע על מה הוא מדבר או מבלף

ותקבל את ההתרשמות שלך.

הנסיון שלי, גם עם כאלה שמוכרו עד היום חרוזים ופתאום העלו למכירה חלק של ב.מ.וו היה טוב מאוד.

דווקא אלה - האנשים הפרטיים עושים כל מאמץ כדי לקבל פידבק טוב.

ורעיון אחרון נוסף - שאל אותו מה הבעיה בפייפאל - קרה לי עם איזה גרמני שזכיתי במכרז ורק אז שמתי לב שהוא לא מקבל פייפאל - לאחר שיחה איתו התברר שהוא פשוט לא מעונין לשלם עמלות [משהו כמו 5 אחוז מהמכירה או בסגנון] בקיצור - כדי לחסוך בעיות ולקצר תהליכים הצעתי לו לפתוח פייפאל, ושאני אשלם את העמלות עבור הפריט שזכיתי בו - המחיר עלה באיזה 5 או 6 יורו - אבל השקט היה שווה את זה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

כאן השגריר מגרמניה.

אין שום סיבה להילחץ. 99% מהגרמנים עובדים בשיטת הUEBERWEISUNG שזה אומר העברה בנקאית.

ככה מבצעים פה עסקים ביום יום. רק ל20% מהגרמנים יש בכלל כרטיסי אשראי, והעברות בנקאיות מתבצעות בחינם, ובאופן פשוט. הגרמנים מעדיפים שליטה בחובות שלהם מאשר אמריקאים או ישראלים.

דוגמא: חשבונות לרופאים מקבלים בדואר ומעבירים כסף לאחר מכן בהעברה בנקאית - אמון זה דבר חשוב.

כל ה30 ומשהו רכישות שלי ביצעתי בדרך הזו, ופעם מכרתי משחק מחשב, ופעם אחרת משדר לשלט של טיסן. זה אומר שאני דפוק?

אם תפתח כמה פריטים אקראיים באיביי הגרמני, תראה שרובם לא מספקים בכלל את אופציית פייפאל.

איביי גרמניה פועלת באופן מאוד נוקשה לגבי עברייני העברות בנקאיות, ויודעים את זה.

הבעיה היא בעמלות מהארץ, זה באמת סיפור יקר. אבל בין זה לבים השתלטות חייזרים על חשבון המוכר, יש הבדל גדול.

אשמח לעזור, אם אוכל.

SERVUS

Passt scho...

• תוכן חדש...