Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בתחנת הדלק בה אני מתדלק לעיתים קרובות יחסית החליטו שביום שישי לא מגיע לנו לקבל תעריף "שירות עצמי" ובאמת בכניסה לתחנה כתוב (בקטן) שאין תעריף מיוחד עבור תידלוק עצמי בסופי שבוע ובחגים.

אני זוכר שבשנה האחרונה דיברו על הנושא הזה לא מעט בתקשורת בעקבות כך שרוב התחנות בכלל לא הקפידו על תעריפי התדלוק העצמי.

בכל אופן, האם חוקי? מותר להם לעשות דבר כזה?

תודה.

פורסם

אני לא מתדלק בתחנה הקרובה לביתי אף פעם בדיוק בגלל בעיה דומה - אין שם בכלל הנחה.

אני מעדיף למלא בדרך לעבודה או בדרך חזרה בתחנה שכן מאפשרת את ההנחה הכי גדולה (33 אגורות גם אם המתדלק ממלא).

בריאות לכולם!

פורסם

מתעלק על הנושא

בחיפה בירידה בכביש דורי, יש תחנת דלק של סונול.

התדלוק עצמי שם הוא אך ורק בכרטיס אשראי.

האם זה חוקי?

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

כלורמ אתה לא יכול ללכת למשרד ולשלם למתדלק שיושב שם ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לדעתי חוקי לגמריי

בדיוק כמו שיש מבצעים שההנחה היא רק במזומן , והתשלום באשראי מעלה את המחיר אם זה בגלל עמלה או כל דבר אחר

בברכה,

ישראל

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

זה לא מבצע, זה חוק מדינה, ובפעם האחרונה שבדקתי, שטרות כסף הם עדין הילך חוקי.

בעל התחנה שמקבל אך ורק כרטיסי אשראי יכול להחליט באותה המידה שהוא מקבל תשלום לדלק מוזל רק בגוגואים, המדינה יכולה לקנוס אותו על כך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

למיטב ידיעתי התחנות היחידות שבהם ניתן לתדלק עצמי במזומן הן אלה שיש בהם YELLOW\אלונית\משהו אחר בסגנון.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שלייקס, לפי מה שאתה אורמ זה בערך ..כולן

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כשעבדתי בפז חולון, אין ילו, היינו ניגשים מגבילים סכום לוקחים את הנייר והולכים חזרה למסלול הרגיל, זה מה שצריך להיות ע"פ החוק, המציאות היא אחרת לגמרי מהיכרות עם מספר תחנות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני חושב שחשוב לציין ונראה כאילו לא כולם מכירים את זה, ה"הנחה" הזאת על שירות עצמי היא לא הנחה, זהו המחיר שנקבע בכל תחילת חודש כמחיר המבוקש עבור אותו ליטר לכל התחנות במדינה.

מה שעולה (בדרך כלל) 15 אגורות יותר זה התוספת עבור השירות. אף אחד לא באמת חייב לשלם את זה.

זאת בדיוק הבעיה שהתחנות לוקחות על זה טרמפ והעובדה היא שהרבה מאד אנשים בישראל חושבים שזהו המחיר ה"סטנדרטי" ושהמחיר עבור התדלוק העצמי הוא "הנחה".

בכל מקרה תודה על התגובות, רק רציתי לוודא שאני לא הוזה ושהם באמת רמאים.

• תוכן חדש...