Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(בוצע חיפוש ללא תוצאות).

אהלן,

אני מאוד רוצה להעיף את הגלגל הרזרבי שלי לטובת subwoofer שלא יתפוס מקום בתא המטען, השאלה שלי מתחלקת לשני חלקים:

1. מה החוק אומר לגבי זה? בהנחה ואני רוכש צמיגי run-flat - האם מותר לי חוקית להיות ללא גלגל רזרבי או שמדובר על רכבים ספציפיים בלבד?

2. האם צמיגי run-flat כבר ירדו אל העם? אני בכל מקרה מעוניין בצמיגים טובים ויודע שאני אשלם עליהם לא מעט, האם יש צמיג כדוגמת הF1 GS-D3 בתצורת run-flat שעולה פחות מאלפיה לצמיג?

תודה.

פורסם

בשביל סאב וופר אתה מוכן להרכיב צמיגי FLAT ?

בטסט תבוא עם צמיג רזרבי

ביום יום תשים ברכב את הספרי פנצ'רים - עובד מצויין

ותהנה מהבאסים:mm_wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

הסאב וופר קיים ותופס לי חצי מתא המטען.

אני רוצה לפנות לחלוטין את תא המטען. במקום של הגלגל הרזרבי יש ה-מ-ו-ן מקום שיכול להיות תיבה לא קטנה בכלל לסאב.

פורסם
בשביל סאב וופר אתה מוכן להרכיב צמיגי FLAT ?

בטסט תבוא עם צמיג רזרבי

ביום יום תשים ברכב את הספרי פנצ'רים - עובד מצויין

ותהנה מהבאסים:mm_wink:

הספריי הנ"ל עוזר? היום קניתי שמן ML וקיבלתי איתו ספריי לתיקון פאנצ'רים, האם ניתן לסמוך עליו?

פורסם

עוזר רק במידה שמדובר בפנצר ולא בקרע בצמיג

ניתן להשיג צמיג רזרבי דק (מצחיק כזה עם פס צהוב,שלא תופס כלום ולא שוקל כלום וטוב לכול דבר עד 80 קמ"ש:wink: )

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

הגלגל הרזרבי שיש לי היום הוא גלגל "קטן".

הוא נמצא בתוך תבנית מקלקר שהיא יחסית גדולה.

נו חברים, לאף אחד אין תשובה לאף אחת מהשאלות שלי?

פורסם

ניתן למקם סאב בכמה מקומות ברכב.

מי שרוצה מקום בתא המטען שלו יכול לבנות תיבת סטילת' הממוקמת בדופן הבגאז' ומשאירה את מרבית תא המטען פנוי.

להיכנס להשקעה של צמיגים חדשים ולנסוע בלי צמיג רזרבי בגלל מערכת נשמע לי מוגזם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כדאי לציין שצמיגי RF שוקלים יותר מצמיגים נורמליים במידות זהות ושנוחות הנסיעה שלהם נמוכה יותר מאלו של צמיגים נורמליים.

לא מומלץ לדעתי, הייתי הולך על ספריי לצמיגים ומקסימום אם נתקעת עם קרע מזמין גרר Flat bed.

מוטי

פורסם

איתמר -

צמיגים אני בכל מקרה צריך להחליף בקרוב.

צמיגי run-flat נותנים לי אפשרות לנסוע גם עם תקר (לפנצ'ריה הקרובה) ומיועדים לרכבים ללא גלגל רזרבי, אני לא "מקריב" את הגלגל הרזרבי ו"מסתכן" במידה ואני נוסע עם run-flat.

מוטי - תודה.

כבדים יותר, יקרים יותר (ממה שראיתי online) ופחות נוחים? לא תודה... ;)

נסתפק בפחות מקום בתא המטען (ונחליף את הsub ל 10" במקום ה12...)

פורסם

לדעתי אסור לסמוך על הספרי הזה אלא אם אין באמת אפשרות להחליף לרזרבי מטעמי בטיחות (כביש חשוך/סואן וכו')

הספרי לא באמת מנפח את הצמיג ללחץ הדרוש ואין דרך מהירה לדעת אם החור נאטם או שהמקרה יחזור על עצמו אפילו תוך כדי נסיעה וחס וחלילה בעת פניה (אני מקווה שהסכנה די ברורה במקרה הזה)

פורסם

מבחינה חוקית דהיום לא ניתן לנוע ללא צמיג חילופי.

בועדת הכלכלה עברה אמנם הצעת החלטה לאשר יבוא מכוניות עם צמיגי "אל-תקר" וללא צמיג חילופי, אך עדיין לא הותקנו תקנות בנושא ואף לא אושר יבוא שכזה(ראו מקרי המיני והסמארט רואדסטר אשר בחו"ל משווקים ללא צמיג חילופי).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לדעתי אסור לסמוך על הספרי הזה אלא אם אין באמת אפשרות להחליף לרזרבי מטעמי בטיחות (כביש חשוך/סואן וכו')

הספרי לא באמת מנפח את הצמיג ללחץ הדרוש ואין דרך מהירה לדעת אם החור נאטם או שהמקרה יחזור על עצמו אפילו תוך כדי נסיעה וחס וחלילה בעת פניה (אני מקווה שהסכנה די ברורה במקרה הזה)

אתה לא אמור לסמוך עליו, אתה אמור להגיע איתו לתחנת דלק, ולהשלים ללחץ הדרוש.

אם תשתמש בספריי נכון, והחור לא גדול מידי, הוא עוזר מאוד, ונניח שנתקעת באמצע כביש מסוכן, מה עדיף? לנפח במשך 30 שניות, או להתחיל להחליף גלגל ולהסתכן בפגיעה מרכב חולף?

לא יודע מה איתך, אבל אני מעדיף לנפח עם ספריי. כמו שאני גם אעדיף להשמיד גלגל אחד מאשר לעצור באמצע כביש מסוכן, (אם זה אומר לנסוע טיפטיפה כדי למצוא ירידת עפר מהכביש.

בכל אופן, הספריי ב90 אחוז מהמקרים לא מאכזב, גם אם הוא נתן לך להמשיך עוד טיפה למקום בטוח ושם להחליף גלגל.

פורסם

ברב המקרים תקר בצמיק אל-תקר אינו ניתן לתיקון, אלא אם החור נמצא בחריץ הצמיג, ומצריך צמיג חדש יקר ובטח גם לא ממש זמין. כמו שהוא מספר.

אני דווקא חושב לללכת בכיוון ההפוך, ולהסתמך על ספריי ייעודי וקומפרסור, אין מקום לספייר. זה אפשרי?

מוטי, האם קירות הצמיג המחוזקים לא משפרים את התנהגות הצמיג בפנייות? הצד אינו קורס או קורס פחות.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

• תוכן חדש...